2019. július 5.

Anne L.Green - Végzetes csábító (Csábító 3.)

A ​legnagyobb bátorság az álarc levételéhez kell

Olivia és Niko a közös jövőjük reményében veszélyes feladatot vállalnak. Úgy döntenek, együtt épülnek be a maffiába. Niko álszemélyiségeit felhasználva a bejutás egyszerű ugyan, de a kiszállás korántsem az. Küldetésük során nem bízhatnak meg senki másban. Egyetlen hiba és oda a gondosan kidolgozott álca. Az egymásba vetett bizalom jelent számukra mindent. A túlélést. A kalandok során azonban újabb megdöbbentő, sokkoló darabkák kerülnek elő Niko múltjából. Veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe kerülnek, de ezek közül egyik sem olyan hátborzongató, mint Niko alteregóinak rengetege. Minden zavarossá válik, és még ők sem láthatják előre, mi történik, ha nem a rosszfiú lesz jófiúvá, hanem a jó kislány válik rosszá. 
Bár mindkettőjüket más motiválja, a céljuk azonos: megszabadulni a láncaiktól és felszámolni a bűnszervezetet. 
De Niko már érzi azt, amit Olivia még csak nem is sejt: a megmenekülés talán nem is lehetséges mindkettejük számára.

A Végzetes csábító a Csábító-sorozat harmadik része. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő legújabb, szenvedélyes és váratlan bonyodalmakkal teli modern kori romantikus történetében soha nem tudhatod, mi fog történni.


Nagyon szépen köszönöm az írónőnek és az Álomgyár kiadónak, hogy elolvashattam! 




Mondtam az írónőnek amikor tegnap előtt megkapta a telefonos értékelésem, hogy az úgy ezerszer könnyebb mint ha majd le kell írni :D Ez az írós része igencsak feladta a leckét, de azért megpróbálkoztam vele. Nagyon szépen köszönöm a beszélgetést! ♥  De akkor jöjjön a neheze. Egyáltalán nem könnyű ezt leíni mert olvasni kell :) Azért valamennyire hátha sikerült.

" Hinni akarom, hogy minden bűn bocsánatot nyerhet, ha az ember őszintén szeret. " 

Elérkeztünk egy csodás sorozat várva várt utolsó részéhez.

Kezdeném azzal, hogy a borító valami álomszép lett. A másik kettőé is, de ez különösen gyönyörű lett. Tökéletes külső a tökéletes történethez amit rejt. Ráadásul egyben a 3 könyv? Eszméletlenül szépek! Olyan jó együtt látni őket. Meseszépek.

És akkor nézzünk mit is rejt ez a csodálatos borító.

Anne L.Green Csábító sorozatának utolsó részét.

Olivia és Niko történetének befejezését.

" - Megőrjítesz engem, Olivia Clark. Akarlak téged! Ha egy röpke pillanatra is, de birtokolni akarom a lehetetlent. Nem akarok az egész életed lenni, mert nincs hozzá jogom. A kedvenc része akarok lenni, amit sosem felejtesz el. " 

Picit szomorú vagyok mert ezzel a résszel véget ért a kedvenc párosunk története. Másfelől pedig kíváncsian, izgatottan és némi félelemmel ugrottam neki. Azt hiszem már eddig is kijutott nekik bőven és reméltem, hogy végre megkapják azt az életet, azt a véget amit megérdemelnek. Kíváncsian vártam ha ez meg is valósulhat akkor mégis miként? Az biztos, hogy minden kérdésemre választ kaptam.

Nagy szerelem ez a páros és így elolvasva teljes mértékben megtudom érteni az írónő ragaszkodását ehhez, az érzéseit. Hiszen miközben olvasod hasonlóképpen éled meg te is.

Hiszen a már előző két résznél is tökéletesen részei lehettünk mi is Olivia és Niko nem mindennapi világának. Nem kicsit nőtt sokunk szívéhez ez a páros. ♥

De kezdésnek összességében annyit, hogy le a kalappal Anne L.Green előtt.  Hiába a (hozzáteszem felesleges) aggódás mert mindig képes újra és újra még lenyűgözőbbet alkotni. Újdonságokkal meglepni bennünket olvasókat.

Ebben a regényben pedig ez végképp elmondható. Ezúttal is megvan minden hozzávaló amit eddig megszokhattunk tőle mégis nem kevés újdonságot, egy új oldalát is megmutatja nekünk a Végzetes csábítóban. Csak gratulálni tudok mert ismét megmutatta, hogy is kell ezt csinálni.


" - Mi olyan vicces? - merevedtem meg. 
  - Semmi, csak elképzelni sem merem, milyen lenne, ha kívánnál is. 
  - Öntelt hólyag vagy - kaptam az ajka után. " 

Ha a sorozat első része az ismerkedésről, poénosabb pillanatokról és a fellángoló szenvedélyről szól, a második rész pedig az érzelmekre fókuszált akkor ez is valami teljesen mást, újat mutat.

Már a második rész után is sejthető, hogy Anne L.Green ebben a részben a krimik világába kalauzol el bennünket, nem utolsó sorban a főhőseit.

Az Érzéki csábító kegyetlen vége után végre itt a várva várt folytatás. Ugyanis a szerző mindig tudja mikor kell abbahagyni :D De végre itt a nagyon várt folytatás.

Hiszen Niko és Olivia kapcsolata csak ezután kerül igazi megpróbáltatások elé.

Olivia karaktere nem keveset változott a kezdetekhez képest. A tragédiák csak erősebbé és keményebbé teszik az embert így őt is. Itt ez még kapóra is jön neki. Ráadásul ha ennyire szeretsz valakit akkor bármire képes lennél érte. Olivia ezt tökéletesen megmutatja nekünk ebben a részben. Most még inkább jellemző rá az erő, a kitartás, a határozottság. Még mindig nagyon kedveltem. Erős és okos nő akinek nagyon sok jutott ki és sajnos még közel sincs vége. De le a kalappal előtte ahogy állja a sarat és, hogy bármit megtenne a férfiért akit szeret. Végig abszolút kedvelhető karakter. Aki ha sokat változott is valahol még mindig az a nő akit megismertünk.

" Nem tudtam magam megfosztani tőle, ahogy tőle sem tudtam megvonni magamat. " 

Hasonlóképpen Niko is. A csaló férfi akiről alig tudunk valamit. Aki mégis az előző részben egy olyan oldalát mutatta meg nekünk amiről nem is gondoltunk volna, hogy láthatjuk. Hiszen mindig a túlélésre ment, nem volt fontos neki senki csak saját maga. A vele történtek miatt ez érthető is. Mégis a sors az útjába sodort egy nőt aki teljesen megváltoztatta őt. És igen, ha az előző részben érzékibb és érzelmesebb is volt akkor ez a rész mindenre tökéletesen választ ad.

Itt ismerhetjük meg csak igazán a Fantomot, Nikót. Ismételni tudom csak önmagam. Bámulatos ahogy mindent kitalált és összerakott vele kapcsolatban az írónő. Zseniális. Ez a rész kellett, hogy teljesen megismerhessük ezt a határozott, erős, okos és rafinált fickót. Akit nem mellesleg továbbra is imádtam. Sőt! Még jobban! Ahogy vele is átélhettük ezt a kalandot, belepillanthattunk végre a korábbi életébe, teljesen megismerhetjük és megérthetjük őt. Imádom!

Abszolút átjön és érezhető minden pillanat, érzelem.

Minden része a sorozatnak valami mást mutat meg. De ha mind elolvasod akkor kapod meg mindenre a választ. A tökéletes képet. Ennek a résznek ilyennek kellett lennie.

" Az élet egyik furcsa jellemvonása, hogyha az ember hónapokon át naponta találkozik valakivel, és bizalmas barátságba kerül vele, már el sem tudja képzelni a létét nélküle. Aztán jön az eltávolodás.....A régi barát egyszer csak fölöslegessé válik. " 

Továbbra is van benne humor, erotika, szerelem. Mégis ez sokkal keményebb rész. Itt igencsak elmerülünk a maffia világában. És ugye tudjuk, hogy az nem egy leány álom. Pokolian félelmetes, sötét, erőszakos, kemény, halálos.


Remekül ad át minden pillanatot a regény. A már felsorolt hozzávalókkal együtt alkotja meg nekünk ezt a bámulatos sztorit. Ezt a fantasztikus befejezését a sorozatnak.

Amiből természetesen nem hiányozhatnak a negatív karakterek sem. Azt hiszem ezekből ezúttal több is akad.... de maradjunk annyiban, hogy a szerző ilyen téren is tartogat nekünk nem kevés meglepetést.

Pokoli megpróbáltatások elé van állítva a párosunk. Miközben a saját kételyeikkel, érzéseikkel is meg kell birkózniuk. Velük együtt, a leírásoknak hála mi is mindent képesek vagyunk magunk előtt látni, átélni velük.

" Ő lesz az én drogom. " 

Nem kis kalamajkába másznak ezúttal bele. Mindketten a másikat akarják megmenteni, hiszen őrülten szeretik egymást. Imádtam erről olvasni. Hogy két ember ennyire szeretheti egymást. Holott egyikük sem, főleg Niko aztán végképp nem tervezett ilyesmit. Az ő életét ismerve tudta mivel járna az ha valaki ennyire fontos lenne számára. Az érzelmeknek mégsem képesek parancsolni és megkezdődött a végső harc amiből kiderül, hogy vajon a férfi múltja milyen hatással lesz a kettejük kapcsolatára, az életükre.

Képes lehet egy csaló teljesen kiszállni ebből az életből? Vagy nem csak rajta múlik a dolog? A kismillió próbát képesek még kiállni ami ezután következik? Mert az írónő igencsak feladta nekik a leckét.

Ismerjük már ahhoz eléggé mind Oliviát mind pedig Nikót, hogy tudjuk azért akadnak itt poénos és boldog pillanatok is. Tökéletes, pont kellő mennyiségű szenvedély, vágy, erotika és a határtalan szerelem ami mozgatja őket. Ezekből is annyi, hogy ellensúlyozza a félelemmel, fájdalommal, kétségekkel teli részeket.

" Soha nem voltam gyenge ember, de most megtörtnek és erőtlennek érzem magam.  Ő egy olyan dolgot adott nekem, amiről nem tudtam, hogy létezik. Szerelmet! " 

Imádtam ezekről is olvasni. A tökéletes pár. ♥

Igaz javarészt az említett keményebb, izgalmasabb vagy inkább félelmetesebb részekből jutott ki.

Közben ahogy olvastam a regényt és elmerültünk a maffia mocskos, kegyetlen és gyilkos világában néha kommentáltam a dolgokat az írónőnek és ő is kérdezte, hogy megvagyok-e még? :D Hát voltak olyan pillanatok amikor olyan szinten sokkolt és akasztott meg, hogy csak ültem és pislogtam. De nagyon jó volt ezeket elmondani neki közben :) Ez aztán még emelt az olvasás élményén, hogy közben meg is beszélheted a szerzővel! Köszönöm! ♥ ♥

Na de visszatérve rengeteg fordulat van a regényben, olyan csavarok amire a legmerészebb álmaidban sem gondolnál. Ennyi történet és könyv után is továbbra is képes olyan fordulatokkal, részekkel előrukkolni Anne L.Green, hogy csak na. Bámulatos, lehengerlő ahogy ezúttal is összerakta ezt a nem mindennapi történetet. Hihetetlen.

" - Kezdem kapiskálni, mi fogott meg benne. Aláírom, csinos a kicsike - hallottam Brett szavait. 
  - A szemed is levedd róla! 
  Niko hangja tele volt indulattal. " 


Le a kalappal. Amit itt véghez vitt.... Gratulálok!

Méltó, zseniális befejezése a sorozatnak!

Minden úgy és annyi bele ahogy kell.

Ismét követhetjük Niko és Olivia karakterének fejlődését, alakulását. Fantasztikusak ők ketten. Annyira szerettem, szeretem őket. Olyan karakterek akiket már a legelején azonnal megszeret az olvasó és ez így is marad végig. Sőt! Egyre jobban szeretjük őket. Hihetetlen változásokon mentek keresztül. A kettejük szerelme pedig csak még inkább formálta őket.

Erősek, okosak, kitartóak, bármire készek a másikért. És amit együtt véghez visznek? Le a kalappal. Imádom őket. Nagyon fognak hiányozni. De velük kapcsolatban eddig is és most meg pláne azt kaptam amit vártam.

Minden úgy ahogy lennie kellett. Anne L.Green ismét megmutatja nekünk, nem is akárhogy. Egy sokszor kegyetlen, kemény, félelmekkel és megpróbáltatásokkal teli ugyanakkor édes, szerelmes és szenvedélyes befejezés. Ez a Végzetes csábító.

" - Én már az elején megmondtam neked, hogy mindketten meglepődnénk, hogy mi mindent lennél képes kihozni belőle - kuncogott féloldalas vigyorával. 
  - Emlékszem - somolyogtam rajta. - Már akkor nagyon bírtam a pofátlan őszinteségedet - csókoltam a hajába. " 

Lehengerlő történet amit mindeninek olvasnia kell.

Meglepetések, titkok, észveszejtő csavarok sokaságával vár titeket is ez a csodás sztori. Ha olvastad az előző részeket akkor ne habozz ezt is beszerezni! Mert kell! Ha pedig netán még nem kezdted el a sorozatot akkor se habozz!

A tökéletes kikapcsolódás. Ami egy lazább de fantasztikus résszel indul, egy szerelmes, erotikus rész követi ezt, majd jön a végső összecsapás. Harc a túlélésért, a szabadságért, a szerelemért.

Kiderül, hogy vajon győz-e a jó, a szerelem?

Kaphat egy új esélyt a világ egyik legnagyobb és legjobb csalója? Ha kíváncsiak vagytok milyen véget is ért Olivia és Niko csodálatos és néha félelmetes története akkor irány megvenni a befejező részt!

" Sosem tudhatjuk, mikor találkozunk a végzetünkkel és milyen külsőt ölt. Egy a lényeg, hogy ne sétáljunk el mellette. " 

 

Higgyétek el nem fogtok csalódni benne! Sőt! Én minden másodpercét élveztem és imádtam! Noha nagyon sokat aggódtam, velük együtt féltem és izgultam. Velük sírtam, nevettem és szerettem, reménykedtem. Ilyen a tökéletes regény. Hogy képes vagy mindent magad előtt látni és minden érzést te is átélni.

Szálljatok fel ti is erre az érzelmi hullámvasútra. Induljatok el erre a lehengerlő, zseniális utazásra amin Anne. L. Green ezúttal végleg elcsábít bennünket! Tudjátok meg ti is milyen véget ért a Végzetes csábító!

Én imádtam és nagyon szépen köszönöm, hogy átélhettem!

Lehengerlő, bámulatos, eszményi, szenzációs!



Ne hagyjátok ki!



Értékelés:




Ugye milyen gyönyörűek? 😍😍


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése