2019. július 29.

Millie Marotta - Káprázatos trópusok

Ez a varázslatos színezőkönyv hetek óta vezeti az Amazon sikerlistáját és szinte minden jelentős könyvpiacon megjelent már.

Az Állatok királysága szerzőjének új könyve. 
Könnyű belefeledkezni a színek és rajzok tobzódásába, miközben életre keltjük Millie Marotta Káprázatos trópusok című könyvének egzotikus teremtményeit és növényeit. Millie szövevényes rajzolói stílusa arra biztat, hogy megalkossuk saját világunkat, akár úgy, hogy megelevenítünk egy csoport égbetörő kaktuszt, vagy csodálatos színekkel ajándékozzuk meg a papagáj tollait. 
Fedezzük fel az esőerdő titkait, bukkanjunk rá a különleges virágokra, madarakra, pillangókra, hüllőkre, amelyek alig várják, hogy ragyogó trópusi színekbe öltöztessük őket. A könyv örömet szerez mindenkinek, aki egy kis kreativitásra, vagy elgondolkodtató, pihentető kikapcsolódásra vágyik.



A cím alapján gondolhatnánk egy könyvre is de ezúttal egy picit mást hoztam nektek. Sose voltam az a nagy rajzolgatós és színezős típus, pláne nem így felnőtt fejjel. De nekem elhihetitek, hogy eszméletlen jól kitud kapcsolni.

A barátnőm ajánlotta és be is szereztem. Millie Marotta további fantasztikus színezőket alkott már meg. Ahogy mutatja a cím én a Káprázatos trópusokat próbáltam ki.


Sajnálom, hogy kevesebbett voltam az utóbbi időben ismét. Voltak bizonyos dolgok amiket le kellett zárnom és ez nem éppen volt mókás. De megtörtént és az élet megy tovább :)

Szóval új erővel és most már érkeznek majd a könyv értékelések. Igaz a héten úgy fest valami megfázós nyavalyát szedtem össze de ez már piskóta lesz az eddigiekhez képest szóval újra a fedélzeten. :)

Sokat segített ez a színező is, ahogy említettem állati jó kikapcsolódás. Igaz ha nekiállsz egy kiválasztott rajznak először fogalmad sincs, hogy fogj neki, milyen színekkel. De elkezded és utána teljesen beszippant és csak úgy jön magától.

Én imádom és végül annyira szép képek lesznek. Trópusi tájak, állatok. Ahogy a cím is mondja egy káprázatos világ aminek te adhatsz színt.

Tökéletes kikapcsolódás bármikor. A hétvégén is alkottam egy kicsit. :) De megmutatom nektek mik vannak eddig kész. Szerintem próbáljátok ki ti is, nagyon jó móka :)

















És őt csináltam most a hétvégén: :) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése