2016. június 12.

Könyvhét 2016

Sziasztok! Érkezik is egy kis beszámoló a Könyvhétről.

Nagyon vártam az ideit ha már korábban a fesztivál elmaradt. A könyvek miatt is persze de most egy találkozó miatt is vártam nagyon. Na de ne rohanjunk annyira előre.

Ez most amolyan jövök megyek nap volt. Reggel mentem este jöttem de így is szuper volt. Ráadásul eleinte jó meleg is mint ilyenkor már mindig. Felértem és neki is láttam begyűjteni a könyveket a "kis" listámról. Volt még a találkámig egy kis idő. Utólag kiderült, hogy jó ötlet is volt mert délután nekiáll leszakadni az ég így nem igen volt már utána lehetőség rá.

Szóval a nagyját összeszedtem, lett egy két ajándék könyv is. Az egyik a KMKtól a másik pedig Maximtól. Mire összeszedtem ezt azt meg is érkezett akit vártam. AZ egyik nagy kedvenc magyar írónőm a másik Borsa mellett. Ráadásul ugyanattól a kiadótól. Lehet említettem is már, hogy esedékes a találkozó mert valamiért sose jutottam fel ha valami bulijuk volt a lányoknak. Legutóbb pedig az Álomgyár angyali a várost járták és Szegeden is voltak akkor voltam Rómában. Na de ahogy hazajöttem megbeszéltük Anne L. Green-nel, hogy végre találkozunk. Nos ez volt az a bizonyos találka. Imádom a könyveit, vele is sokat beszélgetünk mindig de eddig csak így a neten jött össze a dolog na de most bepótoltunk. Vele találkoztam a Könyvhéten. És egy kis törpe vendéggel még, a kislányával Zsófival. Nagyon örültem mindkettőjüknek és köszönöm, hogy kijöttetek még egyszer, hogy találkozzunk.

Remek délután volt. És valami hihetetlen okból amíg együtt töltöttük a délutánt az idő is remek volt. Zsófi lefoglalta magát (amikor éppen nem egy cicát akart kérni az anyukájától :) amíg mi egy jegeskávé mellett kibeszélgettük magunkat. Sokat beszélgetünk egyébként is de így személyesen persze még jobb volt. Nagyon sok mindenről szó volt, rengeteg  mindent megtudtam róla magáról és persze az írónőről Anne L. Greenről is. A történeteiről és még sok mindenről. Fantasztikus délután volt. Köszönöm még egyszer, örülök, hogy egy remek embert ismerhettem meg :). Aztán remélem nemsokára ismét találkozunk akkor már könyv miatt is :)

És imádom, nagyon köszönöm a bögrét is amit a már meglévő könyvei mellé kaptam :) <3


Szóval egy remek kis délután volt és miután elköszöntünk én visszaindultam még egy két könyvet megnézni beszerezni. Hát persze, hogy Könyvhét nem lehet eső nélkül így idén is kijutott. Pont ahogy Anneék elmentek. Vagy egy órát tuti mindenki ácsorgott ott ahol tudott éppen. Utána állt el egy kicsit, csöpörgött az eső akkor indultam neki felkutatni még amit szerettem volna. Ahogy meglett minden ideje volt indulni haza várt a vonat :D de lehet jobb is mert addigra ismét rendesen nekilátott az eső. Már jócskán félúton voltam haza de még mindig esett. Itthon még semmi nem volt szerencsére legalább itt megvárta az idő míg hazaérek. 

És végül ezekkel a szépségekkel tértem haza:


Mint mutattam az este végre meglett a csodás új Maddox testvérek könyv. Egy szintén új Maximos könyv a Sea Breeze sorozat harmadik része Te vagy nekem a remény címmel. Ez mellé kaptam ajándékba a Anna Banks Poszeidón című könyvét. Egy Dream válogatás táskában, egy pakli kártyával és beszereztem egy bögrét is :) A KMK-nál is jártam persze igaz náluk most csak két könyv volt amit mindenképpen akartam és haza is jöttek velem.  A Stage Dive sorozat második részét. Szerettem az elsőt is de valahogy attól jobbat vártam. Ennek talán még jobban bejön a fülszövege szóval remélem tényleg olyan jó lesz,. Valamit a Testcsel című könyvüket aminél szintén bejött nagyon a borító és a fülszöveg. Aztán kiderül :D Az Európa kiadótól megjelent a Klub sorozat második része :) valamint a General Press kiadótól egy könyv Egyetlen éjszaka címmel. Nem olvastam még az írótól de ez is megtetszett szóval meglátjuk. 

Kettő jött még velem haza, az új Dr.Csont regény Kathy Reichstől. Imádom a sorozatot és beszélgettünk is róla egy kicsit a kiadó munkatársaival szóval még jobban várom, hogy őt is olvashassam. 

És utolsóként szereztem be a Wow kiadó Üvegszív című könyvét amire régóta fáj a fogam. Egy ajándék kitűzővel. Gondolkoztam még nagyon a Bright Side című könyvükön de végül nemtudom miért nem mertem megvenni :D 

Szóval ők lettek az új szerzemények amivel jövő ilyenkorig ki kéne húzni mert ismét könyv stop van mostantól :D 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése