2016. június 28.

Újabb film

Sziasztok! Egy újabb jó hír érkezett. Mégpedig, hogy egy újabb könyvből készül film. Sokunknak ismerős lehet a könyv amit a anno Ulpius kiadónál megjelent Örökké a csajom címet viseli.

Sosem hittem volna, hogy rocksztár lesz belőlem. Az egész életem előre eltervezett volt. Futballozás a főiskolán. Bekerülni a Nemzeti Futball-ligába. Házasság a középiskolai szerelmemmel, majd boldogan élni, míg meg nem halok.
Mindkettőnk szívét összetörtem aznap, amikor közöltem vele, hogy elmegyek. Fiatal voltam. A magam szempontjából jó döntés volt, ám kettőnket illetően nem volt az. Lelkem bánatát zenében sírtam el, de őt soha nem feledtem. Az illatát… A mosolyát…
Most hazafelé tartok.
Tíz év telt el.
Remélem, képes leszek mindezt elmagyarázni neki ennyi idő után.
Még mindig utána sóvárgok. Ő az én örök szerelmem…
Ő lenne az ami a borítót illeti és egy kis emlékeztetőnek a fülszöveg. Aki meg esetleg még nem olvasta itt a lehetőség mert egy jó kis könyv. Nekem anno tetszett. Igaz a sorozat egy másik része amit utána olvastam még jobban bejött de ezt is ajánlom nektek. És most film készül belőle. Hát remélem hozzánk is eljut majd.

Addig is már a két főszereplő Liam és Josie karaktereire már találtak is színészt.





Liam szerepét Alex Roe alakítja majd. Az ő neve nekem nem sokat mond, de talán akik látták Az ötödik hullámot azoknak igen. Első ránézésre nem annyira volt szimpi de most, hogy képeket kerestem róla nem is rossz :)



Ugyanez a helyzet Josie karakterével is akit Jessica Rothe alakít majd. Így ránézésre vagyis miután láttam képeket róluk szimpatikusak és mindenképpen nagyon kíváncsian várom majd, hogy sikerül a film. Amit ha minden igaz idén nyáron kezdenek forgatni Atlantában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése