2016. szeptember 10.

Új könyvek a láthatáron

És még egy remek hír jött a héten mégpedig a Libri kiadótól. Akiktől mostanság sok kedvencem van. Tőlük olvashattuk például a Grey-t, Sophie Jackson könyvét vagy akár ha hazai írók akkor Lakatos Leventét.

Mellettük pedig még több remek könyvre számíthatunk amit Insomnia címkével látnak el.



"Insomnia márkanév alatt új szórakoztató irodalmi vonalat indít útjára 2016 szeptemberében a Libri Könyvkiadó. Az Insomnia bűnügyi regények, erotikus, és romantikus műfajok legnagyobb nemzetközi és hazai sikerkönyveinek kiadására fókuszál."

Hát azt hiszem ez remekül hangzik, na igaz a pénztárcánknak talán nem annyira :D

És ha már Libri akkor jöjjön egy két pontosabb infó.

Egy nagyon várt könyv jelent meg végre tőlük amit hétfőtől már a könyvesboltokban is kereshetünk. Ő pedig a már említett írónő Sophie Jackson új könyve az Egy csepp remény:


Akinek esetleg még nem ismerős egy kis fülszöveg: 

Max OHare képtelen elengedni a múltat. Legjobb barátja nélkül nem élte volna túl a gyönyörű szőkeség, Lizzie tragikus elvesztését, és rég a drogosok poklát járná. Kap még egy esélyt a sorstól Az elvonón ugyan végigmegy a gyógyulás tizenkét lépcsőjén, de indulatos marad, és nem enged közel magához senkit. 
Grace Brooks lelkébe égett a seb, amit az a férfi ejtett, aki felesküdött, hogy tisztelni és védelmezni fogja. A lány messzire menekül, és titkait mélyen magába zárja. Az egyikük érezni akar, a másik elrejtőzik az érzések elől. Melyikük lesz elég erős, hogy a szerelem erejével átüsse a falat? 
Sophie Jackson trilógiája a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Smanatha Young rajongóinak kötelező

A másik hír pedig szintén a Libritől egy megjelenés. Jennifer Probst Keresd a..... sorozatának új része érkezik. Olvastam az eddig megjelent három részt. Az első kettőért annyira nem voltam oda, de a harmadik részt szerettem nagyon és ez is jónak hangzik a fülszöveg és borító alapján: 

Arilyn Meadows az a lány, aki szinte mindenhez ért: jógaoktató, önkéntes állatmentő, stresszkezelési terapeuta, szabadidejében pedig imádott nagyapját gondozza. E számtalan elfoglaltság mellett nem marad ideje, hogy megtalálja álmai pasiját. Egy nap igencsak félreérthető pózban rajtakapja jógi barátját egy csinos tanítványával, ekkor úgy dönt, a jövőben nem teszi ki a szívét ilyen megrázkódatásnak, és nem keresi tovább a Tökéletest. Önkéntes száműzetésbe vonul, és elvállalja, hogy vigyáz Kate kutyájára, amíg a barátnője nászúton van. Eközben új páciens jelentkezik nála: Stone Petty rendőrt indulatkezelési terápiára küldték a felettesei. Stone-ból sugárzik a férfiasság és a rosszfiús vonzerő, de Arilyn keményen ellenáll: őt aztán nem veszi le a lábáról egy tüzes pillantás vagy egy szexi vigyor.
Mi van, ha az Igazi akkor csönget nálunk, amikor szabadságra küldtük a szívünket?
Egy újabb jó kis történet egy rossz fiúval a láthatáron szóval rossz nem lehet :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése