2016. szeptember 22.

Új Laurelin Paige

És még egy szuper hír miután kinyitottam ezt a bizonyos új Insomnia könyvet.

Van benne ugyanis egy könyvjelző ami ezeket a márkás könyveket reklámozza. A legtöbbet tudtam, hogy van vagy nemsokára megjelenik de van egy két új főleg egy aminek nagyon megörültem.

Amit ismerünk az Sophie Jackson sorozata aminek Egy csepp remény címmel most jelent meg a második része. Ezen a kis könyvjelzőn már hírlik, hogy jön a következő rész aminek nagyon örülök. Igaz csak most kerítek majd sort a másodikra de csalódni biztos nem fogok ebben sem.


Na de jöjjön a még szuperebb nagy hír. Laurelin Paige neve sokunk számára ismerős a Fixed sorozatáról. Alayna és Hudson története köthető a nevéhez amit nagyon sokan olvastak és én is imádtam.

És úgy tűnik ismét egy új sorozatot kapunk az írónőtől. Molyon sincsenek még fent szóval egyenlőre ezzek az első részekről készült borítóképek vannak de már ez is remek hír. Szóval szuper könyveket kapunk ezután is a Libritől :)


Na ki örül még a jó híreknek? 😀☺

Valamint azt se felejtsük el ha már Laurelin Paige, hogy amíg erre az új sorozatra várunk nemsokára kapunk még egy kis Hudsont:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése