2018. április 18.

Anne L. Green: Ördögi kísértés - Exkluzív részlet #5




Sziasztok! 

A meglepetések hete folytatódik :) A blogger lányokkal újabb fantasztikus posztokkal érkezünk! Lehetőséget kaptunk, hogy mindannyian mutassunk nektek és lássunk mi is egy egy részletet Anne L.Green hamarosan megjelenő regényéből az Ördögi kísértésből! Ezeknek a részleteknek hála belepillanthatunk az írónő újabb csodásnak ígérkező regényébe! Megismerhetjük a már híres Reggie Reynolds-ot :) Eddig a Niitaabell világa blog, a Le Monde des Lives blog, a Nikii blogon és a Könyvekbe burkolt világ blogon olvashattatok részleteket a történetből. Nálam pedig itt egy újabb adag Reggie! A részlet előtt nézzük csak ki is ez az Ördög: 


Megjelenés: 2018.04.26.

Oldalszám: 512

Reggie Reynolds a Las Vegas-i rámenős csirkefogók gondtalan életét éli: szórja a pénzt és gátlástalan módon használja ki a nőket. Minden este hatalmas összegeket kockáztatva teszi meg a tétjeit a Bellagio kaszinó játékasztalainál. Az életet játéknak fogja fel, elszántan hiszi, hogy kivétel nélkül mindent ő irányít. Hozzászokott a fényűzéshez, és ahhoz, hogy neki senki sem mondhat nemet.

Egy napon azonban szembesül a visszautasítással, amikor Victoria Sawyer szemrebbenés nélkül fordít neki hátat. Abban a pillanatban, ahogy Reggie belenéz Vicky haragos, igéző zöld szemeibe, a játszma elkezdődik. Gyors, szenvedélyes, spontán és kíméletlen módon kívánja leigázni vágyai tárgyát. A csábítás hazai terep számára, és bármire képes, hogy minden megkezdett partiból nyertesen kerüljön ki. Egy olyan játszma veszi kezdetét kettőjük között, aminek a kimenetele azonban még előtte is homályos.

Reggie-t sokként éri, hogy az ő életét is egy felsőbb hatalom befolyásolja. Rá kell ébrednie, hogy ő sem mindenható. Azok a dolgok ugyanis, amelyek a felismeréshez vezető úton fontossá válnak számára, mint az egészség, a szabadság, a szerelem és a boldogság, pénzzel nem megvásárolhatók. Kemény leckét kap a barátságról, megbocsátásról, és arról, hogy az élet törékeny, és nagyon gyakran igazságtalan.


Részlet az Ördögi kísértés című regényből: 

"          Jobb híján a konditerem mellett döntöttem. Ki kellett adnom magamból a feszültséget. A többórányi testedzéstől, kínzástól és izzadástól reméltem, hogy feloldódik bennem a stresszt, amitől szenvedtem. Sikerült ma erőmön felül teljesítenem. Mellre és bicepszre edzettem, egy kis állóképesség-növelő kardióval. A tempót a futópad diktálta, az állóképességről pedig a két súlyzó gondoskodott. Beállítottam a gépet, de már egy kis kocogást követően szinte kiköptem a tüdőm. Mi a fene van velem? Tény, hogy nem voltam már egy hete, de azért na… ez a sebesség korábban laza bemelegítő kis séta volt. Ekkor néztem meg jobban az értékeket, gondolatban a homlokomra is csaptam. Hülye gyerek! Elnézted a beállítást. Pancser! A tempó valóban a megszokott volt, csak éppen hegymenetben. Hogy mekkora szerencsétlen balek vagyok ma. Be kellett ismernem, nem voltam ott agyban. Lehet, hogy mégsem volt olyan jó ötlet ide menekülni. Ez határozottan nem az én napom.
           A futógépen azon töprengtem, hogy mekkorát változott az életem pár év alatt. Voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, semmi nem sikerül, hogy a sors mintha direkt ki akarna babrálni velem és szánt szándékkal tenne keresztbe. Holott azt hiszem, csak tanulnom kellett valamit, hogy azt lássam, ami van és ne azt, amit az apám láttatni szeretne. Ám Juke-nak igaza volt, ezt az életet sem lehet örökké folytatni.
           Már az utolsó szuszt is kinyomtam magamból, meggyötörten éppen az öltöző felé haladtam, amikor a futópadok felé sandítva egy ismerős női alakra lettem figyelmes. Összeszűkült tekintettel lopakodtam közelebb. Ilyen nincs! Ez tényleg… Victoria Sawyer! Megadóan engedtem le a törölközöm a testem mellé. Ezt nem hiszem el! Most komolyan. Miért? Ez valami beteges tréfa a sorstól? Már éppen sikerült száműznöm a gondolataimból, erre… Kíváncsiságtól vezérelten a válla felett a kilométer számlálójára kukucskáltam. Jó ideje nyomta határozottan komoly sebességgel. Ejha! Lelki válságból itt is akad bőven… Csak nem stresszesek vagyunk – vigyorogtam magamban –, vagy ő is csak benézte a beállítást.


            Hosszan legeltettem rajta a szemem. Találkoztunk már néhányszor, de akkor mindig elegáns, csinos ruhákban és tökéletes sminkben volt. Ám ezúttal… testhez simuló rövid sortot és egy fekete topot viselt, ami tökéletesen kiadta hibátlan alakját. Habár verejték gyöngyözött az egész testén, a haja pedig csapozott volt az izzadságtól, mégis buja képek kúsztak az agyamba. Nedvesen csillogó barna bőre, kemény, feszes feneke, izmos, hosszú lábai, lapos hasa… A tükörben csodáltam, ahogy teljesen megfeledkezve önmagáról és a külvilágról mindent beleadott és csak a futásra összpontosított. Megbabonázva figyeltem. Fél kézzel megtörölte izzadtságtól kipirult arcát, majd a tükörben egyenesen a szemembe nézett. A csillogó zöld szeme kikerekedett, majd felém kapta a fejét, mintha szellemet látna. A hirtelen mozdulattól megbotlott, de villámgyorsan, rutinosan leállította a futópadot, majd csípőre tett kézzel zihált, ahogy rám meredt. Kerek, gömbölyű mellei a kemény sprinttől emelkedtek, süllyedtek. Szemei döbbenetről árulkodtak, ajkai enyhén megnyíltak, ahogy levegő után kapkodott. Akaratlanul, de elképzeltem, ahogy ugyanígy liheg alattam, és máris kellemes lüktetést éreztem a nadrágomban.
            Nedvesség gyűlt Vicky mellei között, ami lassan lefolyt. Megnyaltam a kiszáradt ajkaim. A szívem pedig egyre hevesebben vert. Rajtakapott. Még soha életében nem éreztem magam ilyen kínosan, ugyanakkor felajzottan. Minden egyes dolgot, amit a belső nagyképernyős monitoromon láttam, szerettem volna most azonnal megtenni vele. Bassza meg, hogy ilyen éles a fantáziám. Gondolj valami másra! – parancsoltam magamra. Lebuktathattam magam, mert a mellbimbói válaszul megfeszültek és szinte átfúrták a feszülő anyagot. Élvezetes előjáték lehetett volna, ha… ha lett volna esély a folytatásra. A szentségit! Totális zsákutca. Szó nélkül biccentettem felé, majd a zuhanyzóba menekülve öklömmel a falnak támaszkodtam. Ha nem lett volna ilyen groteszk ez az egész, még el is nevettem volna magam. Tiszta vicc. De most valahogy mégsem volt kedvem röhögni. Majd szétvetett a vágy, amit ez a nő gerjesztett bennem. Miközben ott zihált előttem, a film, ami éppen lejátszódott a lelki szemeim előtt, megközelítette a kemény pornót. Most mégis mit kezdjek magammal? Idejöttem lehiggadni, de a helyzet, ha lehet, még kínosabb és még kínzóbb lett, mint eddig.


Ha Te is szereted az írónőt, akkor kövesd!

A kulisszatitkokhoz:

Ha beakarod szerezni a könyveit:

Személyesen is találkozhatsz írónővel:

Résztvevő bloggerek :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése