2018. április 8.

Új szerzemény

Ez a szépség érkezett hozzám a héten. Nem kicsit volt húzós a hét, sajnos legtöbbször hajnaltól késő délutánig melóztam így bocsánat, hogy nem voltam a héten. De mire hazaértem már csak kidőlni volt erőm. Ez a könyvecske viszont legalább feldobta a hetet.

Nagyon szépen köszönöm az Athenaeum kiadónak! A hozzá járó édességet is :) 


Sok jót olvastam a könyvről aminek engem rögtön megfogott a borítója. Szóval kíváncsi leszek a történetre. Itt a fülszövege hátha megtetszik nektek is :)

Ismered a viccet, amiben a bukott angyal, a KitKat-mániás démon és egy hősszerelmes bolti eladó a Tudás Könyvének keresésére indul? Nem? Nem csoda, hiszen ez nem vicc. Raziel a Tudás Könyvének őrzője, a legfelsőbb misztériumok és titkok angyala. Vagyis csak volt. Valami történt. Lélegzik és ver a szíve, miközben Nevada tűzforró sziklái között kinyitja a szemét. Emberré vált. Lehetne még ennél is rosszabb a helyzete? Lehet, és lesz is. Amikor eltűnik a Tudás Könyve üzletet ajánlanak neki: ha segít megtalálni, visszakaphatja a szárnyát. Segítőként egy pimasz démont varrnak a nyakába, hogy aztán együtt vágjanak neki Amerika vadregényes tájainak. Kalandos útjuk során Raziel felfedezi magában az elszánt harcost, a féltő barátot, és az esendő embert. Lana Millan második regénye egy izgalmas mese, ami akár igaz is lehetne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése