2018. augusztus 27.

Courtney Cole - Ha velem maradsz


Nem mindegy, hogy az ágyában vagy az életében

A huszonnégy éves Pax Tate egy igazi vadbarom. Tetovált, kőkemény rosszfiú, szemét hozzáállással. Persze minden oka megvan rá: hétéves volt, amikor az anyja meghalt, így Pax magára maradt az apjával, és rengeteg szorongással.
Azóta drogokkal és nőkkel próbálja elnyomni a fel-feltörő sötét múltat, amivel nem akar szembenézni, mint ahogy a lelke kongó ürességéről sem vesz tudomást. Ha úgy tesz, mintha nem lenne benne sivárság, akkor nincs is, nem igaz?
Tévedés.
Amikor megismerkedik a kedves és gyönyörű Mila Hill-lel, úgy érzi, a lány gyógyír lehet a be nem hegedő sebeire. Mila az igazi és az egyetlen, aki megmentheti Paxet saját megsebzett szívétől, akinek hatására megoldhatja a gondjait. De csak akkor, ha a férfi felhagy a szemétkedéssel, és engedi, hogy segítsék.
Az öntörvényű Pax mindezt jól tudja, és dolgozik a változáson.

Vajon ennyi elég ahhoz, hogy ne veszítse el Milát?


Háát meg kell mondjam nem kicsit tartottam ettől a könyvtől. Sőt a sorozattól. Van szintén a Librinek az Az vagy nekem sorozata. Én ahhoz hasonlítottam a borítók és a fülszövegek alapján. Sajnos én azt nagyon nem szerettem. Nekem túlzottan szenvedős volt. De azért ebbe belekezdtem hátha.

Drága kolléganőm is ajánlotta szóval hajrá nekem! És mit ne mondjak örülök, hogy ezzel nem hagytam magam befolyásolni. Mert teljesen beleszerettem! Az biztos, hogy új kedvenc sorozatom lett!

Nem mondom, hogy az a bizonyos elem ebből nem hiányzott de az összes többi összetevő tökéletesen lett adagolva és ennek hála nagyon szerettem!

Már elolvastam az eddig megjelent két részt. Ha eddig választani kell akkor még mindig azt mondom egyértelműen, hogy a második a legjobb! Imádom! Na de arról majd máskor. Addig is ezt is nagyon szerettem!

Pedig az első oldalak nem voltak valami bizalom gerjesztőek......

A történetet a férfi főszereplő szemével kezdjük el megismerni. Itt jön az a képbe, hogy külön szerettem ahogy mind a két fél szemével megismerhettük a dolgokat. Na de vissza az elejére.

Pax. Érdekes név. Ami egy még érdekesebb pasit takar. Na őrá lehet mondani, hogy tipikus rossz fiú. Minden adottsága megvan ehhez. Ráadásul gazdag is. Mindene megvan mégsem igazán tud mit kezdeni az életével. Oké valljuk be ezt többnyire eltudjuk nézni neki. Nem volt könnyű gyermekkora. Ami ezt a szálat illeti nagyon sokáig akárcsak ő mi az olvasók is a sötétben tapogatózunk csak. Az írónő remekül szövi a szálakat de ezt éppen csak nagyon sokára és sok szenvedés árán tárja csak fel nekünk.


Tehát mondjuk, hogy van indoka a pasinak a tetteire. Merthogy oké, hogy egy rossz fiú. Természetesen tökéletes adottságokkal. Egy dögös, szexi pasi akiért bolondulnak a csajok. Viszont ez mellett tényleg pokolian rossz életű. Pia és drogok. Egy ilyen pillanatában akadnak össze Milával aki megmenti őt.

És itt indul minden.

Milának is van épp elég gondja igaz ő jobban viseli. Neki is jutott ki ezért esze ágában sincs kezdeni egy ilyen zűrös pasival. De ki mondta neki, hogy az esze fog dönteni? Mert ahogy várható az első pillantásoktól vonzódnak egymáshoz! Onnantól pedig mindenre fognak hallgatni csak a józan eszükre nem :)

Mindezeket leszámítva nagyon megkedveltem Pax fiút is. Hála főként Milának kezd jó útra térni a lányért. És eljön majd az idő amikor magáért is. Kiderül, hogy nemcsak egy dögös fiúcska. Ha szeret valakit akkor azt tiszta szívvel teszi és bármit megtenne az illetőért. Voltak igencsak jó pillanatai is.

" Lehet, hogy csúnya, gonosz farkas vagyok, de még a farkasoknak is szükségük van levegőre. "

Milánál az elején sem volt kérdés, hogy kedvelni fogom e. Egy jólelkű, kedves csaj. Elvesztette a szüleit és már csak a nővére van neki. Kijutott neki is a rosszból de igyekszik rendben lenni.

Sokat segítenek egymásnak ők ketten.

Remek páros. Tökéletesen összeillenek. Ott vannak a másiknak. Együtt képesek megbirkózni a rájuk mért csapásokkal és azokkal amik még ezután jöhetnek. Drága írónőnk ugyanis nem éppen kímélte őket. De le a kalappal előttünk!

Minden remekül ki lett találva.

Mindezek mellé megkaphatjuk a csodás közös pillanatokat. Vágy, szenvedély, erotika és szerelem fontos hozzávalói a történetnek. Se nem sok se nem kevés. Pont úgy és annyi amennyi kell. Sőt még vicces pillanatokat is olvashatunk velük. És a többi szereplővel is.

" – Ó, Piroskám. Ha a tűzzel játszol, vigyáznod kell, különben megégeted magad.
Ahogy barna szemébe nézek, az aranyos csillogásba, van egy olyan érzésem, hogy tényleg csúnyán megperzselhetem magam. " 


Maddy, Mila nővére nekem eleinte kissé karót nyelt volt nem igazán tudtam megkedvelni. Talán inkább a vége felé. Vagy inkább a második részben. De mondjuk, hogy a vége felé a történetnek inkább már alakulni látszott a dolog.

A lányok barátja Tony volt még nagyon szimpatikus. Imádtam ahogy óvja a lányokat és mellettük van. Természetesen akadt nem éppen közkedvelt szereplő is....

Mindenből tökéletes mennyiséggel volt a regényben.

Igaz akadt bőven szenvedés és fájdalom. Főleg mikor mindenre fény derült. Az írónő igencsak meglepett. Nem éppen erre számítottam. Brutális de remekül kitalált. Nagyon szerettem a történetet.

Volt itt minden. Az említett szenvedés, fájdalom, félelem, drogok, alkohol. De ezek mellett jelen volt a család, barátok, szerelem és szenvedély, némi humorral tarkítva néha.

" A szeretet nem szűnik meg soha. Nagyot nyelek.
Ugyanakkor, a szerelemnek néha bokszkesztyűt kell húznia, hogy túlélje a nehéz időket. "

Ezt mind összekeverjük és el is készült a Ha velem maradsz!

Én nagyon megszerettem :) Rögtön vettem is kezembe a második részt! Tanulságos ugyanakkor remekül ki tud kapcsolni és eltudsz merülni benne. Még akkor is ha nem éppen az a tipikus rózsaszín felhős lány regény.

Gratulálok az írónőnek! Csak ajánlani tudom!


Értékelés:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése