2018. augusztus 14.

Várható megjelenések

Sziasztok!

Főleg romantikus, erotikus kategóriában találtam jó pár hamarosan és a közeljövőben érkező újdonságot. Egyedülálló kötetek és sorozatok új részei is vegyesen. A nem kicsi kívánságlista molyon most még hosszabb lett de sebaj :)


Az első könyv egy sorozat része. Sarah Morgan egy újabb szuper romantikus történettel érkezik. A Harper Collins kiadó jóvoltából volt szerencsém olvasni az eddigi részeket és nem volt kérdés, hogy nagyon várom az új részt! A 3.rész tetszett bár attól én picit még többet vártam. Ennek a fülszövege viszont már most nagyon tetszetős szóval hajrá :)




A város, amely soha nem alszik, mindig más arcát mutatja, és mindenkinek mást kínál. A látszat ellenére az sem lehetetlen, hogy az ember épp itt találja meg az igaz szerelmet…
Molly kapcsolati tanácsadással foglalkozik, több könyve is megjelent, és nagyon sikeres blogot ír hasonló témában. Saját bevallása szerint mindent tud a szerelemről – mármint mások szerelmi ügyeiről, mert ő a három évvel korábbi szakítása óta nem áll szóba férfiakkal. Egyetlen társa Valentine, a kutyája. Daniel válóperes ügyvéd, aki alapvetően ellenzi a hosszú távú elkötelezettségeket. Jelmondata: „Ha nem bonyolódsz komoly kapcsolatba, megspórolsz magadnak egy csomó fájdalmat.” Aztán egyszer csak észrevesz egy gyönyörű lányt, aki minden reggel a New York-i Central Parkban kocog a kutyájával. Gondol egyet, és kölcsönkér egy kutyust, hogy megismerkedhessen a nővel…



Várható megjelenés: 2018.augusztus 24.



Egy újabb sorozat kap folytatást. A Sullivan család eddig 7 részt kapott itthon. Egy kis csavarral de a 8.rész előtt megkapjuk a 9.-et. Bizony! Egy amolyan mindenki bele rész érkezik! Amit egy különleges személy mesél nekünk ezúttal! Az biztos, hogy nagyon jól hangzik! Imádom az írónő stílusát, a történeteit szóval ez sem volt kérdéses, máris ment a listámra :)



Mary Sullivan számára a karácsony mindig is egyet jelentett a családdal. Ez alól a mostani év sem kivétel. Miközben nyolc gyermeke és párjaik érkezését várja a Tahoe-tó partján lévő otthonában, sorra felakasztja a fenyőfára a gyermekeitől kapott díszeket, amelyek újabb és újabb kedves emléket idéznek fel benne. Ekkor azonban kezébe akad a legrégebbi – egyben legbecsesebb – dísz, amelyet még szeretett férje, Jack ajándékozott neki első közös karácsonyuk alkalmából. Maryt azonnal magával ragadják a nosztalgikus érzések, és újra átéli viharos románcuk első napjait. Elvégre ez az a szerelem, amelynek csodálatos családjukat köszönhetik.


A Sullivan-sorozat exkluzív, karácsonyi kötetét tartja kezében az Olvasó, amely az ünnepek varázsát, a családi értékeket és az időtálló szerelem erejét állítja középpontba.


Várható megjelenés: 2018.november 5.



Lehet már nem éppen az én korosztályom de néha jó ilyen történeteket olvasni. Egy vadiúj LOL történet érkezik. Nekem ennyiből tetszik, kíváncsian várom :) 




Harper pontosan tudja, hogy Ridley ötlete agyrém. Még hogy egymást tutorálni? Harper általában pontosan tudja a dolgokat: a trombitaszólót, az esszéírás szabályait és a saját helyét a világban. Ő az a kocka lány, aki örülhet, hogy nehéz gyerekkora után végre szerető családra lelt, és legmerészebb reménye az, hogy talán sikerül meghódítania a másodtrombitás Andrew szívét. Andrew-ét, aki nyugodt, kiszámítható, és Harperrel egy súlycsoport. Nem úgy, mint Ridley, a gimis focicsapat nőügyeiről hírhedt sztárja. De mit lehet tenni, ha épp Ridley kér segítséget Harpertől? Főleg, ha a korrepetálásért cserébe szerelmi leckéket ígér. Tanulni pedig kizárólag a profiktól érdemes, nem igaz?





Várható megjelenés: 2018.augusztus 31.



Lauren Blakley sem ismeretlen az olvasók számára itthon. Két könyvet egy sorozat részeiként már olvashattunk tőle. Most pedig érkezik egy újabb történet. A kategóriája ezúttal sem kérdéses, de nem hangzik rosszul :) Ahogy a csajokkal hívjuk a könyvesboltban egy újabb könyv érkezik a meztelen pasis polcokra :D 

El sem képzelhettem volna tökéletesebb éjszakát.


Egyetlen mesés éjszakára – egy jelmezes bulin Manhattan szívében –, nem az a milliomos vagyok, akiből mindenki akar egy darabot. Jó… multimilliomos. De ki számolja a nullákat? Én biztosan nem, és az a nagyon izgalmas nő sem, amilyennel még sosem találkoztam, aki történetesen szeret táncolni, szellemesen cseveg, és éppolyan szenvedélyesen imádja a falhoz döntős szexet, mint én.

Nincs szükség nevekre, sem névjegyekre. Ezért akarom jobban megismerni őt. Úgy tűnik, a titokzatos csajom önmagamért kedvel, nem pedig a hatalmas… bankszámlámért. Minden remekül megy. Másnapig, amikor egy kicsit bonyolultak lesznek a dolgok. (Gyorshír: nagyon bonyolultak.)

***

A srác elbűvölő, okos, hihetetlen szerető, de… Egyetlen célért hajtottam, és akár hiszitek, akár nem, épp a titokzatos pasim áll köztem és az álommunkám között. Iszonyúan szükségem van arra a munkára, hiszen az én küzdelmes életem semmiben sem hasonlít az övéhez. Ideje magam mögött hagyni azt a mesés éjszakát, és arra koncentrálni, hogy megtudjam, mitől indul be. Elég baj, hogy kiderül: az ő lelkivilága az én lelkivilágom, és éppúgy imádja New Yorkot, mint én.

Az együtt töltött napjaink alatt valami mást is felfedezek, amit a sors kegyetlen fintorának érzek – beleszeretek ebbe a modern mesebeli hercegbe. El sem képzelhettem volna ilyen befejezést.

Várható megjelenés: 2018.október 1.



Na és akkor jöjjön az új kedvencem. Hát nálam most nem kicsit találó a cím és igen bejövős is..... Sőt az egész! :/   :)

Kedves Isaiah!

Nyolc hónappal ezelőtt csak egy harcba készülő katona voltál, én meg egy pincérnő, aki ingyen palacsintát csórt neked, és remélte, nem veszed észre, hogy túl sokáig időzik rajtad a tekintete.

De észrevetted.

Egy sorsfordító hetet töltöttünk együtt, mielőtt elmentél. A nyolcadik napon elbúcsúztunk, az utolsó pillanatban adtuk meg egymásnak a címünket.

Az összes leveledet megőriztem, szavaid hamarosan a vallásommá váltak.

Egy hónapja viszont szóba sem állsz velem, nem írtál, aztán tegnap este volt képed besétálni az éttermembe, és úgy viselkedni, mintha soha nem láttál volna.

Ha arra gondolok, hogy… majdnem imádtalak, téged és azt a csodálatosan bonyolult lelkedet.

Majdnem.

Bármi legyen is az – remélem, jó okod van rá.

Maritza a pincérnő

Ui: Rohadj meg… és most komolyan is gondolom

Várható megjelenés: 2018.október 1. 



A következő ami érkezik egy új sorozat lesz az Álomgyár kiadótól. Az biztos, hogy nem teketóriázik a kiadó! Mert máris nem is csak az első részről tudhatunk meg még többet hanem rögtön 5 részről :) Nálam tuti befutók lesznek! Eszméletlen szépek lettek a borítók! Engem már azok megvettek! A fülszövegek pedig pláne! 5 újabb könyv! :)


Érkeznek hamarosan a McGregor testvérek történetei: 

Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus” – Black Heart Reviews
„Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!” – Aestas Book Blog

Egy fogadalommal kezdődött minden…
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja.
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki.
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni.
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva.
Az egyezség mindent megváltoztat.
Karina Halle újabb romantikus könyve bebizonyítja, hogy a férfi-női barátságot csupán egy vékony hajszál választja el a szerelemtől.

Várható megjelenés: 2018.október 30.



A lány azt hiszi, a fickó csak egy öntelt szépfiú.
A fickó úgy gondolja, a lány maga a megtestesült prüdéria.
De most olyan ajánlatot készül tenni neki, amire biztosan nem fog nemet mondani.
Nicola Price-nak mindene megvolt: remek karrier, tökéletes barát, elképesztő cipőgyűjtemény és egy szuper lakás San Francisco legjobb környékén. De amikor váratlanul teherbe esik, és az a mocsok fiúja otthagyja őt a slamasztikában egyedül, Nicola tökéletes élete egyszeriben felfordul, és úgy is marad.
Néhány évvel később Nicola már egy ötéves kislány büszke, egyedülálló anyukájaként és egy hatalmas hazugságban él. Alig tudja fenntartani rossz környékbeli lakását, és minden hapsi menekülőre fogja, amint meghallja, hogy egyedül neveli a gyerekét. Küszködik és fél – és sehol sincs az életében, amiről korábban azt hitte, hogy 31 éves korában tartani fog.
A mentőangyala egy magas, jóképű és gazdag skót férfi személyében jelenik meg: ő Bram McGregor, Nicola jó barátjának, Lindennek a bátyja. Bram tud egyet s mást a büszkeségről, és amikor Nicola körülményei tragikussá válnak, felajánl a nőnek egy apartmant a saját házában.
Tökéletes egyezségnek tűnik a dolog egészen addig, amíg Nicola nem bánja, hogy Bram közelében éljen, aki a nagylelkűsége ellenére minden adandó alkalommal szembeszáll a nő elképzeléseivel.
De az életben semmi sincs ingyen, és ahogy Nicola beteszi a lábát Bram házába, rájön, hogy a titokzatos szépfiú többe kerül majd neki, mint gondolta volna.
Akár a szívét is elveszítheti.

Ezekkel a McGregor testvérekkel csak a baj van.
Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Várható megjelenés: 2019.február 20.



Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik.
Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet.
Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak.
Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja.
Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy kamion. Könyörtelen tekintetével és sikeres rögbikarrierével Edinburgh-ban Lachlan olyan fajta férfinek tűnik, aki miatt Kayla azonnal kidobná az ablakon a fogadalmát. De Lachlant csendes és komoly viselkedése miatt nehéz kiismerni, pláne közel kerülni hozzá.
Aztán egy hosszú, felejthetetlen közös éjszaka után Kayla rádöbben, hogy sokkal több van ebben a merengő macsóban, mint amit csupán szemmel látni enged magából. De annak ellenére, hogy vibrál köztük a levegő, Lachlan nem maradhat Amerikában. Kaylának döntenie kell. Vajon képes lesz gyökerestül kitépni addigi életét és megváltoztatni olyasvalakiért, akit alig ismer, és kockáztatja, hogy megégeti magát újra?
Néha a szerelem csak egy játék, amit játszani kell.

Karina Halle, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerírója. Az egymástól függetlenül is izgalmas Nem lennék nélküled és az Egy lépéssel közelebb című kötetek után az Éjszaka a tiéd leszek című regényben ezúttal az esélyeké és a szerelemért vállalt kockáztatásé a főszerep.
Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.

Várható megjelenés: 2019.június 20.



A szerelmük egy hazugsághoz vezetett.
Az igazság a végükhöz.
Brigs McGregor kezd kimászni a romok alól. Miután egy autóbalesetben elveszítette a feleségét és a fiát, aztán a munkáját is, lassan végre megpróbál talpra állni. Fontos oktatói munkát szerez a londoni egyetemen és egy új életet a városban. Lassan, de biztosan elengedheti a bűntudatot, és maga mögött hagyhatja tragikus múltját.
De aztán meglátta a nőt.
Natasha Trudeau egyszer annyira szeretett egy férfit, hogy azt hitte, nem is tudna nélküle élni. A szerelmük rossz volt, a kezdetektől bukásra ítélve, és amikor lángokba borult körülöttük a világ, Natasha kis híján a tűzbe veszett. Hosszú évek teltek el, mire Natasha elfelejtette a férfit, és most itt van, Londonban, hogy új életet kezdjen.
De aztán meglátta a férfi.
Mert van az a szerelem, ami túl veszélyes, hogy átadjuk magunkat neki.
És van az a szerelem, ami túl erős ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk.
Az ő szerelmük talán az életük és a haláluk lehet.

Várható megjelenés: 2019.augusztus 21.



A nő élete egy pillanat alatt változott meg.
És a férfi volt az egyetlen, aki ezt megakadályozhatta volna.
Jessica Charlesnak egyáltalán nem kellett volna Londonban lennie, amikor megtörtént az elképzelhetetlen.
Otthon kellett volna már lennie Edinburgh-ban, talán épp a fiújával, vagy a testvérével iszogathatott volna, vagy a barátaival kellett volna jógáznia. A normális, kiszámítható életét kellett volna élnie, ahogy mindig.
De azon a végzetes augusztusi napon, amikor egy mentálisan beteg exkatona tüzet nyitott egy nyilvános helyen, Jessica élete örökre megváltozott.
Most egyedülálló és mozgássérült a lövedék okozta sebesüléstől. Jessica rémült és magányos, és minden egyes gyötrelmes pillanatban, amit átél, elveszíti a hitét önmagában és az emberiességben.
Mígnem egy idegen betoppan az életébe. Egy idegen, akitől újra élni kezd.
Keir McGregor mindig is az a csendes és erős típusú férfi volt. Magas, sötét és jóképű, olyan igazi tökéletes skót fickó.
Leszámítva, hogy Keir minden, csak nem tökéletes. Menekül a múltja és a bűnös lelkiismerete elől, amivel, úgy tűnik, nem tud elszámolni. De minél több időt tölt Jessicával, annál inkább beleszeret a lányba.
És annál inkább félő, hogy a titka elszakítja őket egymástól.
A férfi talán egy idegen volt Jessica számára.
De Jessica sosem volt idegen Keir számára.

Várható megjelenés: 2019.október 21.


Nos ők lennének kezdésnek :D Kinek melyik tetszett meg? Netán az összes? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése