2020. december 30.

P. Dangelico Wrecking ​Ball – A romboló (Szeretni nehéz 1.)


Hogyan ​állj ki magadért?

Camilla DeSantis élete romokban hever. Hogy is lehetne másként nevezni azt az állapotot, amikor egyszerre veszted el a férjed, az állásod és minden vagyonodat? Nehéz időkben nagy a döntéskényszer, így mikor a megváltás egy kiállhatatlan alak képében jön – aki nem mellesleg az egekig magasztalt New York Titans kezdő hátvédje –, nincs más választása, mint elfogadni az ajánlatot, hogy bentlakásos nevelőnőként és tanárként egyengesse Calvin 8 éves unokaöccsének útját. Már csak annyit kell kitalálnia, hogyan fogja vissza magát minden egyes alkalommal, mikor lilára akarná pofozni a férfit, ami gyakran megesik.

Calvin Shaw-t egy fikarcnyit sem érdeklik a nők. Pillanat, pillanat, hadd fogalmazzam meg másképp: imádja a nőket, viszont jelenleg minden vágya az, hogy hagyják békén. Főleg miután kiderült, hogy a felesége – mára már ex-felesége – attól a pasastól terhes, akivel anno őt csalta meg. A probléma már csak annyi, hogy épp most fogadott a házába egy nőt. És fogalma sincs, melyik a nagyobb probléma: hogy megígérte, viselkedni fog, vagy az, hogy vonzódik hozzá.

Könnyed és romantikus. Sorsfordító és szexi. Adott két megtört ember, két sors és egy lehetőség.

Az utóbbi évek legtartalmasabb romantikus története.

Éld át!



Az elkövetkezendőkben érkezik majd néhány KMK-s könyv értékelése. Ami nálam igazán meglepő. Egyrészt mert a sok csalódás után már nem nagyon olvasok tűlük. És mert ha meg is próbáltam valamit akkor az legtöbbször nem jött be. Nálam már nem fekszik a sok tucat erotikus regény. Vagy ha éppen tetszene egy regény soha nem lesz folytatva, vagy hosszú évek múlva... Vagy aminek semmi története és legtöbbje csak szex. És náluk aztán akad ilyen. 

Ezért is lepődtem meg, hogy találtam náluk igazán jó könyvet. Sőt! Most olvasva őket éppen eddig ötöt is. Igaz volt amelyik nem volt hibáktól mentes.... erre azért lehetne kicsit még jobban figyelni. Ezért kicsit félek is milyen minőségű lesz majd a Midnight Sun ha eljut hozzánk és az új Sarak J.Maas regény... Na de meglátjuk. Addig érkezzen néhány könyv értékelése amik nagy meglepetésemre teljesen jók és szuper regények lettek. 

Nem mondom, hogy ezekben nincs erotika, de csak ízlésesen. Inkább lehet őket romantikusnak mondani. 

Na de elég a rizsa, jöjjön a lényeg. 

Kezdjük A rombolóval. 

Camilla és Calvin történetével. 

Ami hát lássuk be, eleve nem könnyen indul. 

Itt van például Camilla. Akinek igencsak kijutott a rosszból. Elvesztette a férjét, akinek a csalásai miatt még őt hurcolják még. De le a kalappal előtte mert egy igazán erős csaj. Próbál talpra állni, megtalálni az útját. Pedig a legtöbben csak lehúzni akarják és bántják őt. Igen ezek mind még rosszabbul esnek neki. De azért végre talán egy kis jó is kijut neki. Talál munkát, ahol egy helyes, aranyos kissrácot kell tanítania és vele lenni. A tökéletes munka is lehetne. 


Ha nem nehezítené meg a dolgát, a mondjuk ki,bunkó főnöke. 

Calvin Shaw. A híres sportoló. Aki nem csak a sport teljesítményéről ismert. Magának való, visszahúzó, nagyképű és ahogy említettem nem az az emberbarát típusú hapsi. Igencsak kell idő, hogy elkezdje megmutatni nekünk az igazi arcát amit ezzel a maszkkal takargat. 

De eljön ez a pillanat is. Közben kiderülnek a viselkedésének az okai.. Hogy miért is lett ilyen férfi. Kire, kikre, vagy mire is dühös. De ezt neki kell magában helyre tennie. És nem éppen helyes, hogy mindezt másokon vezeti lesz. Hogy a 8 éves unokaöccse, aki egyébként isteníti őt, mégis fél tőle. De aztán, ha szép lassan is de megmutatkozik ki is ez a férfi. Igyekszik legyőzni a félelmeit. Elfogadni, hogy nem minden ember egyforma. Változik. Kiderül, hogy neki is van egy szerethető és szerető oldala. Na itt aztán már nem kicsit kezdtem megkedvelni őt. Még így is, hogy az elején egy igazi őstulok volt :D 

Kiderül, hogy ez a morcos és kemény férfi maszk egy érző, jó kedélyű, kedves és egy irtó szexi, dögös férfit takar. 

Nem véletlenül jönnek elő elég hamar azok a bizonyos szikrák közte és Camilla között. 

Itt jön be az amit említettem már, és ami különösen tetszett a regényben. Hogy nem csupa szex volt az egész, megspékelve közönséges részekkel. Pont ellenkezőleg. Akadt erotika, szenvedély, vágy. De pont kellő, tökéletes mennyiségben. 

Nem ugrottunk rögtön a közepébe. A szerző engedi az olvasónak megismerni a szereplőket, ad időt megszeretni őket. De közben szép lassan elkezd kialakulni a vonzalom is kettejük között. Itt jön képbe a forróság, a vágy és a szenvedély. Majd a szeretet és szerelem. Minden a maga idejében. Imádtam ezt. 

Végre egy igazán jó kis történet. Amit bárhol, bármikor szívesen elolvashat valaki. Amire még azt is lehet mondani, hogy simán újra olvasós. Hogy egy olyan történet aminek van sztorija. Remek karakterekkel spékelve. Nagyon tetszett! 

Ők ketten szuper páros voltak. Nagyon hamar a kedvenceik lettem. Oldalról oldalra izgultam értük. Vártam, hogy a következő pillanatban milyen csavarral lep meg a szerző. Mert a kiváló karakterek mellé nagyon jó sztorit kapott a történet. Nem mondom, hogy még soha nem olvastunk ilyetm de mégis tudott a szerző olyan eseményeket, fordulatokat tenni bele ami ezt feledtette. Amitől egy izgalmas, fordulatos és aminek hála és elképesztően jó romantikus történet lett. 

Amibe, ahogy írtam az elején sajnos párosul fájdalom, titkok, nehézségek. De maga az élet sem egyszerű. Ez így mind kellett, hogy megkapjuk ezt a jó kis regényt. 

Melléjük még kedvelhető további szereplőkkel. És olyanokkal is akiket nem feltétlen kedvel meg az olvasó. Még így is, hogy lehet fizikai valójában nem is volt jelen az illető.... Mégis utáltam őt amiért ezt, ezeket tette... De mindennek megvan a miértje. 

Maradjunk annyiban, hogy sem Camillát, sem Calvint nem kellett félteni. Remekül kezelték egymást. Születtek is ebből jó kis pillanatok is. Pláne ha például Camilla kis magán monológjait nézzük. Hatalmas a csaj :D  Nagyon szerettem ezt a regényt. 

Minden úgy történt ahogy lennie kellett. Sok meglepetéssel fűszerezve. Remek volt. 

Én abszolút meglepődtem. Nagyon régen nem tetszett egy regénye se sajnos a kiadónak. És tessék! Úgy fest ez az idei év végi széria egész jó lett :) 

Ha egy jó kis regényt akartok akkor olvassátok el ti is! Végre nem egy csupa erotika regény. Imádtam! Örülök, hogy adtam neki egy esélyt. A másik véglet náluk pedig a durván szenvedős sztorik. Ebben is akadt bánat, könnyek de itt még  teljesen elviselhető mennyiségben. Ezért is tetszett annyira. 

Egy szuper romantikus regény. Remek kikapcsolás lehet bármikor. Néha egy igazi érzelmi hullámvasút, de higyjétek el megéri felszállni rá! Ráadásul egy állati szép kis külső mögé csomagolták. Állati ütős lett a borítója a könyvnek. 

Hajrá nektek is! 

Hagyjátok, hogy titeket is kiüssön a történetével A romboló :)



A végére, egy kis kedvcsinálónak akár, néhány kedvenc idézetem: 


" – Ha tudom, hogy ilyen mocskosmód elversz, inkább egy Lego szettet küldök. " 



" – Ha csak egy ujjal is hozzád nyúl, esküszöm az égre, hogy a Hudson folyóban találják majd meg a testrészeit, öt darab külön hűtőládában ringatózva. Ez Amber. Az igazi barátnő, aki mindig melletted áll. " 



" Vannak pillanatok az életben, mikor nincs már mi mögé bújni, és az ember igazi természete végre felszínre törhet. Az ember vagy tud élni ezekkel a pillanatokkal, vagy beletörődik, hogy a lehetőség örökre elveszett.  "



" Megtanított az élet, hogy igenis mondjam ki a dolgokat… Mert ha nem, lehet, hogy nem lesz már második esélyem. "



" – Megcsókolt.

  – Csak nem? – énekli egy mindentudó, lesajnáló kis szemöldökemeléssel.

  – Arcsimogatósan tolja.

  – Picsába, azt de imádom.

  – Jahh, én is. " 



" – Te kezdesz belezúgni a pasiba. – …

– Ne légy nevetséges! Ez nem szerelem.

– Akkor mi? Kergemarhakór Begyógyszerezett transzállapot? Mert akárhányszor ránézel, ott van az az üres, megdicsőült csillogás a szemedben.

–Komolyan? – Erre Amber már csak egy eltúlzott szemforgatással válaszol. Összerázkódom válaszul. – Szerinted neki is feltűnt?

–Valószínűleg. Nem hülye az emberünk – válaszol vállvonogatva. Hát nem hülye, az biztos. Fenébe is! " 



" – Annyira kibaszott ostobák a férfiak. Nem véletlenül hiszik azt, hogy ők irányítják a világot. "  



" – Most már az enyém vagy?

  – Azóta a tied vagyok, mikor először néztem a szemedbe,te kis Romboló… "



Értékelés: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése