2020. december 3.

Blogger hét: Borbás Edina - Zárva

Sziasztok!


Ezzel a poszttal megnyitjuk a legújabb Blogger hetet. 

Aminek a keretein belül Borbás Edina napokon belül érkező, legújabb regényével ismertetünk meg benneteket. A regény a Zárva címet viseli. 

És aminek a különlegessége, hogy a főként történelmi romantikus regényeiről ismert szerző ezúttal egy némikép más műfajjal varázsol el bennünket. Egy teljes új sztori, mégis engem például már a fülszöveggel és ezzel a csodás külsővel megvett. 

Mielőtt jönne a blogger hét lényege, itt egy kis ízelítő annak aki még esetleg nem hallott a regényről: 



Két zárkózott lélek egy érintésmentes világban

A 2000-es évek elején végigsöprő világjárványok új időszámítást hoztak az emberiség életébe. 2034-re természetessé válik az érintésmentes lét és a kéthetes karanténprotokoll, ami bármikor, bárhol bekövetkezhet.

A 24 éves Michelle állásinterjúra siet San Francisco legmodernebb toronyházának legfelső szintjére, ám a lift a harminckettedik emeleten megáll, és Orix, a ház mesterséges intelligenciája bejelenti a karanténállapotot.

Az ismeretlen utastárs, Bruce, azonnal tudja, mi vár rájuk, hisz ő alkotta meg a rendszert: két hétre a toronyház „fogságába” estek…

A hallgatag, távolságtartó sztárprogramozó férfit és a fájdalmas titkát mélyen őrző lányt Orix összezárja a harminckettedik emeleten, és az idegenekből hirtelen lakótársak válnak…

Gyűlölet, szenvedély és egy gyötrelmes titok kerül felszínre a lelket próbáló két hét során Borbás Edina új regényében.


És akkor jöjjön a lényeg. :) 

Nálam a férfi főszereplőt, Bruce-t ismerhetitek meg egy kicsit jobban: 



Roppant vonzó, magas, izmos, kékszemű, szakállas és dúsan tetovált férfi, de zárkózott és nehezen megközelíthető. 

Goromba modorával próbálja távol tartani a nőket. Felesége hirtelen elvesztése mély sebet ejtett rajta, amit meg sem próbál begyógyítani. 

Nem keresi az új kapcsolat lehetőségét, inkább munkájába temetkezik, ám nyers modora mögé rejtve igazi magasztos és nagyratörő célok bújnak meg. Hatalmas terhet cipel a vállán, hiszen az emberiség megmentését tűzte ki célul. 

A 35 éves programozó zseni a legfejlettebb mesterséges intelligencia, ORIX megalkotója, akibe volt felesége néhány tulajdonságát átmentette, és ez minden nap szembesíti szerelme hiányával. A magányhoz szokott férfi nehezen nyit mások felé, de akit egyszer beenged lelkébe, azt akár élete árán is megvédené. 



Na kinek keltette fel az érdeklődését ez a fantasztikus és érdekes férfi és a története? 

Ha neked is, akkor KATT IDE és rendeljétek elő a regényt! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése