2018. szeptember 15.

Meghan March - Véletlen szeretők


***USA Today bestseller szerző***
„Konfliktusok és titkok, imádtam!” nightowlreader.com
„Csak a füllesztő erotika… ” bffbookblog.com
Milyen a férfi? Arrogáns.
Milyen a nő? Önelégült.
Gyűlölöm a férfit.
Vágyom a nőre.
Két éve folyamatosan elutasítom a pasast.
Engem pedig minden elutasítás megerősít.
Nem vagyok egy egyéjszakás csaj.
Nem érted, hogy nem kalandra vágyom?
Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem!
Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel.
A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.


Nem olvastam még az írónőtől de az biztos, hogy ezzel a regényével tuti megvett!


Már a borítóját imádtam, nagy kedvenc a lila szín úgyhogy remek választás lett. Tetszik a páros is a borítón. Egy újabb Álomgyáros kedvenc.

Annyi volt csak a baj, hogy pillanatok alatt kivégeztem. Mééééég :) Eszméletlen jó volt!

Azt hihetnénk maga a történet rövid ismertetése után, hogy egy újabb tucat erotikus történetet kapunk. De közel sem! Igenis tudott újat és egy remek történetet alkotni az írónő. Rengeteg olyan hozzávalóval amitől szuper lett a történet. Amitől egy pillanatra sem unatkoztam. Én legalábbis egy percre sem tudtam letenni!


Szóval nagyon szépen köszönöm a könyvet a kiadónak! 

De jöjjön is a lényeg.

Külön imádtam, hogy a történetet mindkét fél szemén keresztül megismerhettük. Justine is mesélt nekünk de Ryker is. Imádtam ezt! Mindig jó főleg egy ilyen pasi agyával is ismerni a dolgokat. És akkor jöjjön is, hogy milyen ez a pasi.... :)

A fülszöveg alapján egy tipikus szexi, macsó rossz fiúnak gondoljuk. Lényegében az is! Az sem meglepő, hogy ő eldönti akar egy lányt és akkor meg is szerzi. Tipikusan olyan pasi akinek minden eszköze meg is van ehhez. Pénz, külső adottságok, kapcsolatok. De ugye tudjuk, hogy ez mégsem elég! Rykerről is először azt gondoltam, hogy csupán oké, hogy egy állati dögös és szexi pasi de ennyi. Olyan aki mindig megkapja amit akar! Hiszen ilyennek gondolnánk. De nagyon hamar kiderül, hogy nem csak ennyit takar a helyes pofija. Persze ez sem utolsó mert mi női olvasók szinte rögtön belezúgunk :) És a neve?
Ezt totál imádtam, nagyon bejött a név választás! Ezek mellett remek barát és ha nem is gondolnánk elsőre egy olyan pasi aki kapcsolatokban is remek. Odafigyel, gondoskodik a másikról. Ha szeret akkor tényleg tiszta szívvel és bármit megtenne a másikért. És még eszes is. Egy szóval egy újabb könyves álompasi. Ezek mellé persze megmaradnak azok a tulajdonságai is amiktől egyben egy dögös rossz fiú is kissé. Imádtam őt!

Nem is csoda hát, hogy Justine nem sokáig képes ellenállni neki. De erről majd még mesélek :)

Jöjjön Justine. Egy igazi belevaló csaj ahogy Ryker is mondaná. Pokolian rossz gyermekkor jutott neki és ebbe sajnos beleértem a szüleit is. Mindig csak magára és a nagyapjára számíthatott de sajnos már ő sincs itt neki. Csak annyi, hogy elérje az ő és a nagyapja álmát és elvégezze a jogot. Nem keveset küzd ezért de úgy látszik ez sem elég és még többet kell neki. Mindezek ellenére is le a kalappal előtte mert egy nagyon erős csaj, kitartó. Azonnal megkedveltem a karakterét és végig izgultam érte. Mindezek ellenére mégis mikor annyi rossz is történik vele képes a dolgok jó oldalát nézni, mosolyogni. Remek karakter lett.

Igaz egy idő után nem véletlenül hiszen nem sokáig képes ellenállni Ryker csábításának. És a körülmények is úgy hozzák, hogy muszáj a pasi közelében lennie. Így egyik dologból következik a másik.

A kémia ezer fokos lángon ég kettejük között már az első pillanattól kezdve. Csak úgy izzik a levegő ha együtt vannak. Ehhez jön hozzá, hogy egyre több időt kell együtt töltsenek. Célja is van ennek így ez amolyan kettő az egyben. De így egyre nehezebb ellenállni a vágyaiknak.

" Megbotlik, és majdnem teljesen elveszíti az egyensúlyát. Mindkét kezemet a csípője köré fonom és megtartom.
– Foglak.
Hunyorog és egyre dühösebben néz.
– Szándékosan csináltad.
– Szándékosan kerültem az utadba, hogy rád tehessem a kezem? A fenébe! Igazad van. "

És ahogy sejthető nem Ryker fiún múlik főleg. Na de amikor aztán engednek ennek a csábításnak és szenvedélynek? Na ott szabadulnak csak igazán el az érzelmek... :) De ahogy mostanság nagyon sok ilyen történetben itt mindez remekül van tálalva. Sok ilyenben már túlságosan szókimondóan, már már vulgárisan tálalják ezeket a részeket. Itt egyáltalán nem így volt amit külön szerettem. Van erotika és szenvedélyes pillanatuk de a kellő mennyiségben és nagyon jól megírva.

Remek részek lettek ezek is. A páros minden téren tökéletesen összeillik. Akadtak persze aranyos, szerelmes pillanatok is. Imádtam ezeket, olyan jók együtt. Sok beszólogatós és vicces pillanattal is. Mind kettejük karakteréből kifolyólag jöttek ezek a szócsatás részek mert egyikőjüket sem kell félteni. Új kedvenc párosom lett! Nagyon szerettem őket!

Ryker édesapja Grant bíró volt még nagyon szimpatikus. És persze a mindenre kíváncsi de mindig ott van neked ha kell barátnő Merica. És ha már barátok akkor Ian fiú is szimpatikus volt. Kristy karakterét utáltam.... ilyen is van na :D aki olvassa a történetet megérti majd!

Remek karaktereket kapott a történet. Pokolian sok titokkal amikre szép lassan derült csak fény. És mire rájöttél, hogy ezzel mi is lehet kiderül, hogy teljesen más van. Minden összefügg mindennel. Nem kevés töprengeni valót adott a történet. Félelmet és izgalmat a fiatalok kapcsolata mellé. Ezzel persze nem kicsit bonyolítva az életüket de pont ezért volt számomra legalábbis letehetetlen a regény! Igencsak meg kell küzdeni a párosunknak ha együtt akarnak lenni. Ha elolvassátok a regényt Ti is megtudjátok mennyire sikerül ez nekik! Megéri!

Egy pillanatig sem hagyott unatkozni. Pedig így, hogy manapság tucat számra készülnek az ilyen történetek ebből kifolyólag a minőséggel is vannak gondok. De le a kalappal az írónő előtt aki még így is tudott egy igényes, izgalmas és fantasztikus regényt írni.

Ha akartok egy jó kis kikapcsolódást akkor csak ajánlani tudom! Minden megvan benne ami kel! Családi bonyodalmak, titkok, félelem, fájdalom, nehéz döntések. Ugyanakkor szenvedély, vágy, szerelem. Vicces és édes pillanatokkal tarkítva. A tökéletes kikapcsolódás! :)

Hajrá nektek!



Értékelés:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése