2018. szeptember 1.

Új szerzemény

Háát előnye és hátránya is van ha az ember lánya könyvesboltban dolgozik. Sajnos ha kell valami könyv akkor tuti be tudjuk szerezni magunknak és már lehet is megvenni. Veszélyes lesz ez :) De mégis annyira jó! Bármennyire is rossz éppen valami az életben egy csodás új könyv csodákra képes!

És a héten ő jött haza velem. Már nagyon régóta szemeztem vele. A borítóját imádom és hát mi tagagás a fülszöveg is igencsak bejövős. Nem éppen csöpögős történet de pont ez kell most. Több nem is kellett amikor rendeltünk a kolléganőmmel. Szép, kemény borítós változatban! Imádom!

És ahogy elkezdtem tényleg jó lesz! Még szerencse, hogy a boltunkban már a folytatás is van! Lehet még a végén mi leszünk azok akik fizetünk, hogy melózhassunk! De imádjuk!



Atticus O’Sullivan, a druidák utolsó képviselője, békésen éldegél Arizonában, és egy ezoterikus könyvesboltot vezet. Szabadidejében pedig alakot vált, hogy ír farkaskutyájával vadászatra induljon. Szomszédai és vásárlói abban a hiszemben élnek, hogy ez a helyes, tetovált, ír srác egy nappal sem több huszonegy évesnél – pedig éppen huszonegy évszázada él a földön. Azt már ne is említsük, hogy energiáját a földből nyeri, éles nyelve van, és egy még élesebb varázskardja: Fragarach, a Válaszadó.

Csak az a probléma, hogy egy fölöttébb dühös kelta isten is szemet vetett a kardjára, és évszázadok óta üldözi érte. Ez a kitartó istenség Atticus nyomára lelt, és barátunknak minden erejére – továbbá egy csábító halálistennő segítségére, vámpír és vérfarkas ügyvédeinek falkájára, egy szexi csaposlányra (akinek fejét egy hindi boszorkány bérelte ki), és egy adag régimódi, ír szerencsére is – szüksége lesz, hogy szétrúgjon néhány kelta ülepet, és megszabadítsa magát a gonosztól…

_„Kevin Hearne új lelket lehel az ősi mitológiába, és egy hátborzongatóan ismerős, mégis ijesztően eredeti világot alkot.” – Nicole Peeler, a Tempest Rising írója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése