2018. szeptember 11.

Új beszerzés

Bizony, sajnos ismét rossz voltam...... Most már aztán tényleg nincs több könyv :D Mondja ezt azt aki könyvesboltban dolgozik.... :) (De imádom!)

Imádom ennek az írónőnek az írásait. És végre kaptunk egy újabb részt Sarah Morgan New Yorkból szeretettel című sorozatához. Igaz nekem az előző, a harmadik rész picit gyengébb volt mint az előtte lévők. De ez miatt sem volt kérdés, hogy kíváncsi leszek e majd az új részre.

Ismét egy csipetnyi New York. Egy remek történettel. Naná, hogy nem lehet kihagyni! És hazafelé már bele is kezdtem. És meg kell mondjam, hogy valami zseniális! Pedig pont ez az ami nem kellene most nekem a csöpögős könyvek de ez mégis szuper. Eddig hihetetlen jókat derültem rajta és ha még így nagyon az elején tartok is biztos vagyok benne, hogy tartogat még remek pillanatokat a regény.

Egyszóval jó választás volt :)

Ha esetleg Ti is kíváncsiak lennétek a regényre akkor egy kis kedvcsináló:


A város, amely soha nem alszik, mindig más arcát mutatja, és mindenkinek mást kínál. A látszat ellenére az sem lehetetlen, hogy az ember épp itt találja meg az igaz szerelmet… 
Molly kapcsolati tanácsadással foglalkozik, több könyve is megjelent, és nagyon sikeres blogot ír hasonló témában. Saját bevallása szerint mindent tud a szerelemről – mármint mások szerelmi ügyeiről, mert ő a három évvel korábbi szakítása óta nem áll szóba férfiakkal. Egyetlen társa Valentine, a kutyája. Daniel válóperes ügyvéd, aki alapvetően ellenzi a hosszú távú elkötelezettségeket. Jelmondata: „Ha nem bonyolódsz komoly kapcsolatba, megspórolsz magadnak egy csomó fájdalmat.” Aztán egyszer csak észrevesz egy gyönyörű lányt, aki minden reggel a New York-i Central Parkban kocog a kutyájával. Gondol egyet, és kölcsönkér egy kutyust, hogy megismerkedhessen a nővel…


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése