2019. december 8.

Megjelenés hírek: Érkezik egy új Anne L.Green és a Hannibal ébredése

Két teljesen más típusú könyvről hozok hírt. Mégis ezt a két könyvet annyira várom és örültem az érkezésüknek, hogy mindenképp megérdemelnek egy külön posztot.



Anne L.Green írónő jövőre, egészen pontosan nyáron elhozza nekünk az Elfojtott indulatok novellájaként induló sztoriját immár egy szép könyvecskében.

A történet a mi nagy kedvenc pasink Alex lányának, Mayának a sztoriját meséli el. A novellában nagyon megszerettem az ő és Ian karakterét. Így nem kérdés mennyire várom, hogy a teljes sztorijukat olvashassam. Ráadásul a mi Alex barátunk is visszatér az aggódó apa szerepében. Hát kell ennél több? :)

Íme egy kis ízelítő:


Ian Bryton nem az én súlycsoportom. Igazi nehézfiúnak tűnik a képek alapján, de meg kell hagyni, állati jó pasi. Imádom a csibész mosolyú, dögös szívtiprókat. Ha pedig még bomba testük is van, néhány szexi tetoválással, na annak már tényleg nehezen tudok ellenállni. Nem tehetek róla, bukom az ilyen fazonokra. Izgalmasak, érzékiek, férfiasak és veszélyesek.

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green megírta a lázadó Maya Cross érzéki, humoros, ám szívszorító történetét. A kötetből megtudhatjuk, mi történik, ha egy olyan pasi keveredik a családba, aki már első ránézésre is igazi rosszfiú, akit semmi más nem érdekel, csak a csajok, a pia, a tetkói és a több száz lóerő a lába közt. Vagy talán mindez csak a látszat?

Na ki várja még nagyon? :)

Várható megjelenés: 2020.június 29.

A képre kattintva ti is előjegyezhetitek:





És jöjjön a másik véglet. 

Hatalmas kedvencem a Hannibal Lecter sorozat. És megérkezett a hír a várva várt 4.részről. Én totál beszerettem a borítójába. Állati ütős, illik a sorozat többi részéhez és igencsak figyelemfelkeltő. Alig várom, hogy végre meglegyen. Teljes legyen a sorozatom és elolvashassam, hogy is lett Hannibal Lecter az aki. 



Egy néma kisfiú a hóesésben, lánccal a nyaka körül - Hannibal Lecter egy kelet-európai lidérces álomból lép elénk.
A második világháború borzalmai után Robert Lecter, a híres festő egy szovjet árvaházban talál rá az unokaöccsére, és Franciaországba viszi. Párizsban Robert és egzotikus származású felesége mindent megtesz Hannibal felépüléséért. Lady Muraszaki hatására a fiú megtalálja önmagát, a művészetre és a tudományra is fogékony ifjú az orvosi egyetem legfiatalabb hallgatója lesz.
Hannibal reményteli jövő előtt áll, a tragikus múltja, a családja elvesztése azonban megmérgezi a jelenét; egy kedves régi gyerekdal és hiányos emlékezetének fel-felbukkanó rémképei kísértik. Idővel be kell látnia, hogy a múlt elől nem menekülhet, a kísérteteitől pedig csak úgy szabadulhat, ha leszámol velük. A túlélésért nagy árat fizet: felnőve egyetlen emberi szenvedélye marad - a bosszú. A világirodalom egyik legkegyetlenebb fenevada szenvedésből születik.

Várható megjelenés: 2020.január 14.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése