2023. február 6.

Rachel Van Dyken: Risky ​Play – Veszélyes játék (Red Card 1.)


Mit ​tehet egy szűz lány, miután otthagyják az oltárnál?

A seattle-i örökösnő, Mackenzie Dupont magányos nászútra indul Mexikóba. Azt tervezi, hogy egy felejthetetlen egyéjszakás kaland során végre elveszíti szüzességét. Álnevek, igazi gyönyör. De miután egyedül ébred, Mackenzie rádöbben, hogy mennyi harag gyűlt fel összetört szívében.

Tragikus vesztesége után Slade Rodriguez profi futballistának is megvan az oka arra, hogy köszönés nélkül lépjen le. Helyes vagy helytelen, a gyönyörű és őrjítő idegent hibáztatja, akit soha többé nem akar látni.

Később mindketten megdöbbennek, amikor kiderül, hogy Mackenzie lesz Slade új személyi asszisztense. És mindkettőjüknek sokat kell tanulnia a másiktól. Mert több bennük a közös, mint sejtenék, például egy közös ellenség, aki a saját játszmáit játssza, és nem fél bemocskolni a kezét.

Mackenzie és Slade csak egy módon győzhet: el kell kezdeniük bízni egymásban, többé nem rejtegethetik hazugságaikat, titkaikat, elkövetett hibáikat és a vonzalmat, amit egymás iránt éreznek.

Töltsd fel vele a lelked!


Nos ez a harmadik ilyen jellegű regényt amit kivégeztem a napokban. Mind a három a KMK kiadó Rubin pöttyös sorozatába tartozik. Romantikus, erotikus témájú regények. 

Az elsőről tegnap lett is egy rövidebb értékelés.Szintén Rachel van Dayken regénye. Ahogy ott is írtam, az annyira nem vett le a lábamról.Utána elolvastam még Elle Kennedy & Sarina Bowen : Good ​Boy – Jófiú (PNC 1.) című regényt. Na ezt talán már egy picivel jobb volt mint A visszavágó, de éppen ettől sem voltam annyira elszédülve. Akkor jött utolsó próbálkozásként ez a regény. 

Pedig maga a fülszöveg alapján nem egy olyan sztori ez, hogy akkora hű de nagy durranást sejtessen. Mégis szerintem az első pár oldallal megvett. Mikor van úgy, hogy már az első egy- két oldalról sejted, megérkezed, hogy ez akkor most igenis jó lesz. Tudtam, hogy ez most ott lesz a toppon. Nem is tévedtem. Sőt! 

Totális szerelem lett ez a regény! Az első szótól az utolsóig imádtam! Pedig nem csak egy szimpla szórakoztató regény. Volt itt minden. Sírás, nevetés. Millió érzelmet vonultatott fel. A szerzőhöz híven pedig ezúttal is olyan tökéletesen adta át ezeket, hogy mindent át lehetett élni a szereplőkkel. 

Kezdésnek az egyik szereplő aki mesél,a női hősnő: Mackenzie. 

A társadalmi helyzete, a családja elvárásai miatt hozzá akart menni a legjobb barátjához. Alton azonban menyasszonyi ruhában,több száz vendég szeme láttára hagyta ott őt az oltárnál. Sejthető, hogy Mack miken megy keresztül. Igaz nem volt szerelmes, de fontos volt neki ez a férfi, aki mindig, mindenben mellette állt már nagyon régóta. Most pedig cserben hagyta. Ráadásul a családi borvállalatnál továbbra is látnia kell őt. Ugyanis Mack hiába kéri, az apja nem hajlandó elküldeni a férfit. 

Mack ekkor úgy dönt ráfér a távolság, a gondolkozás, a felejtés. Ennek apropóján elutazik a meglepetés nászútjára, amit a férfi kapott volna tőle ha, összejön az esküvő. Mivel ez nem jött össze még kapóra is jön az utazás a lánynak. Irány Mexikó. 

Mivel úgy fest mostanában rájár a rúd szegény hősnőnkre, a repülőútja sem lesz sima. Igaz szerencsére az utolsó métereken, de a repülő amivel utazik, elveszíti az egyik hajtóművét és kényszerleszálllást hajt végre a mexikói reptéren. Azt hiszem egy helyzetben mindenki előtt elkezdene leperegni az élete és pánikba esne. 


Mack szerencséje azonban csak mellette van végül. A mellette ülő szexi, dögös, ördögiek jóképű spanyol férfi segít a lánynak elterelni a figyelmét. Majd ehhez egy csókkal Mack is hozzájárul. Nagyon tetszett a váratlan fordulat. Hogy már ezekben a pillanatokban, azonnal csak úgy szikrázott a levegő kettejük között. 

Az írónő igazán csodásan szemléltette ezeket a pillanatokat. Egy igazi forró, szenvedélyes földetérés lett végül a Mexikói paradicsomban. 

Mack azt hitte ennyi volt, mehet is útjára ez a kis incidens után. Ám szexi útitársa, Slade csatlakozott hozzá. Mivel nem ismerik egymásm mindketten álnevet adnak meg a másiknak. Hugo és Ashely. 

Mack ugyanis egy gazdag örökösnő, Slade pedig világhíres focista. Aki mostanában inkább botrányai és magánélete miatt szerepel a sajtóban. Csak reméli, hogy ez a kis vakáció segít neki elbújni, felejteni. Helyre tenni a gondolatait, mielőtt visszatér az új életébe, immár Amerikába. 

Elképesztően tetszett, ahogy ennek a két teljesen idegennek a kalandjait elkezdte szőni a szerző. Nem ismerték egymást, mégis olyan volt mintha mindig is együtt lettek volna. Ahogy izott köztük a szenvedély, ahogy megbíztak egymásban. Wow. Imádtam! 

Majd egy váratlan fordulat miatt ez a mesésnek induló románc félbe is szakadt. Mindkettőjüket várta vissza a saját kaotikus élete. Mesés együtt töltött órák, amiket képtelenek feledni. 

Majd egy újabb remek kis csavarnak  hála, hősink hetekkel később újra találkoznak. Sőt! Mac egy kis nyugalom reményében új munkát vállal. Egy híresség mellé szegődik. Nem annyira asszisztensnek mondanám. Inkább olyan mindenesnek.

Mack egy érzékeny, szeretre vágyó, okos, erős nő. Aki aztán oda tudja mondani a véleményét ha kell. Nagyon megkedveltem a karakterét rögön. Pechre hasonlóan erős típus Slade is. Mindkettőjüket érték már rossz dolgok, így nem véletlen, hogy a bizalmukat nem osztogatják csak úgy. 

Slade az édesapját, a támaszát veszítette el nemrég. Sok szempontból ez még dühösebbé tette. Elég rosszul kezelte ezt a dolgot. Emiatt amikor ők ketten újra találkoztak és kiderült, hogy a Mack Slade-nek fog dolgozni, hát mondjuk ki, a férfi igencsak bunkó, szemét volt vele. 

Úgy gondolta, hogy a lány is csak olyan, mint azok, akik követik és a hírneve miatt akarnak vele lenni. Pedig az együtt töltött idő után lehetne egy kis esze. Na de egyrészt férfi, másfelöl pedig kicsit érthető,  hogy nehéz időszakon megy át. Igaz ez sokszor nem volt mentség a viselkedésére. 

De ahogy mondtam még én is büszke voltam arra, ahogy Mack kezelte ezt a nagy mamlaszt. 😂

Mindkettőjüket nagyon megszerettem. Igaz, ahogy említettem, Slade barátunk nem mindig volt a szívem csücske. Bár Mack-et szerencsére nem kellett félteni.

Már az elejétől nagyon sok remek incselkedős, húzzúk egymás agyát, beszólogatós rész született. Ez végig megvolt a regényben. Imádtam ezeket a részeket! Jókat mosolyogtam velük. 


Macknek tehát nincs könnyű dolga a férfival. Aki szó nélkül hagyta ott őt Mexikóban. Most pedig rá sem ismer erre a férfira. De a szerző tökéletesen vitte végig a sztorin őt és bennünket is. Hogy szép lassan mindenre elkezdjen fény derülni. A miértekre.

Közben pedig nyomon követhettük miként tudnak ők ketten napi szinten együtt működni. Mack feladata volt gondoskodni Slade otthonáról, a kutyájáról. Imádtam Alfie-t. 💗🐶 Óriási forma volt. 

Ahogy várható, a férfi lassan felenged, beszélgetnek, elkezdik megismerni egymást. Azok a boldog percek, a pillanatok, érzések amiket Mexikóban átéltek, ismét felszínre törnek, alakulnak. Nagyon szerettem ezt végig követni. Humor, szenvedély, szerelem. 

Noha az utóbbit persze az istenért sem akarták. Még érezni sem, nemhogy bevallani. 

Miközben ez a néhol őrült, forró, érzéki kapcsolat fejlődött köztük, a saját problémáikkal is szembe kellett nézniük. Hozzáteszem, az írónő remekül írta meg az erotikus részeket.Ritka manapság. Pont úgy és annyi, amennyi még tökéletesen illett a sztoriba. 

Láthattuk miként próbálják megoldani életük problémáit. Miközben szembe kell nézzenek a saját, kettejük között kialakult érzésekkel is. Nincs könnyű dolgok. Mert két olyan emberről beszélünk, akik nem keveset és kicsit csalódtak. 

De tetszett a sztori alakulása. Le a kalappal a szerző előtt. 

Nekem óriásit dobott rajta még két karakter. Igaz fura volt,hogy Mack részéről női barátnők nem bukkantak fel a sztoriban. Ezúttal Slade barátai dobták fel a sztorit. Na jó nem is mindig barátok. Vegyük például Matt-et. Ő régi jó barátja Slade-nak, valamint a menedzsere. Akárcsak Slade, tipikus dögös férfi, állati jó humorral. Nagyon bírtam őt. Ha ők csak egy sima beszélgetésbe fogtak Slade-del ott volt min vigyorogni. 

Hozzáteszem ha minden igaz, akkor a sorozat következő részében Matt sztoriját olvashatjuk. Ezek után alig várom! 😀💗

A másik ilyen szereplő, Jagger. Ő eleinte, nem éppen barát. Inkább ellenségek. Hogy miért is utálja egymást Jagger és Slade, azt szép lassan fedi fel előttünk a sztori. De közben pedig bizonyos történések hatására, kezd normalizálódni a kapcsolatuk. Annyit mondhatok, hogy kemény férfiak lévén ők is oda tudták mondani a magukét a másiknak. Ezzel újabb remek pillanatokat okozva nekünk olvasóknak. Már csak azt remélem, hogy lesz egy 3.része is majd a sorozatnak. Amiben Jagger is kap egy saját sztorit. Elképesztően kíváncsi lennék rá. 

Egy fantasztikus, humoros történet. Ami csupa vágy és tűz. Szeretet és szerelem. Meglepetésekkel, bonyodalmakkak fűszerezve. Egy igazi érzelmi hullámvasút. És annyi biztos, hogy még sokszor, bármikor, újra felülnék erre a hullámvasútra. Minden pillanata megérte. 

Hogy végigkövethettük kettejük nem mindennapi útját. Hogy miként találták meg azt amit kerestek, miként dolgozták fel a velük történteket. Az érzéseiket. Ebben a regényben minden úgy volt jó ahogy volt.  Egy olyan regény, amit egy ültő helyben el lehet olvasni. 

Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek. Igazi szórakozás. Ami közben tanít is. Mindennek tökéletes egyvelege. A legfantasztikusabb kikapcsolódás. Örülök, hogy még ebben a kategóriában is lehet ilyen igazi kis gyöngyszemekre bukkani. 💙


Idézetek: 

" – Döbbenet! – A szájába nyomott egy szalonnát. Szinte féltékeny lettem arra a darab szalonnára, amikor Mack ajkai közül apró nyögés tört elő. Nem miattam nyögött, hanem egy halott malac miatt. "


" Soha ne kérj bocsánatot azért, mert élni akarsz. "


" Lenéztem a szalagra. Az egyik címlapon félmeztelenül pózol Mexikóban.

Elpirultam. Igen, olyan csaj leszek.

Mert azon a képen, valahol az izmos felsőteste mögött ott állt egy lány, akire már rá sem ismerek. Egy lány, aki megízlelte a szabadságot, amit már soha többé nem akar feladni.

– Na igen – sóhajtott a pénztáros, ahogy lehúzta a magazinokat. – Értem én, dögös, meg minden, de lefogadom, hogy kicsi a pöcke. A dögösöknek mind kicsi.

– Pöcke? – Összehúztam a szemem, mert hirtelen nem értettem, mire gondol.

– Pömpölője. – A nő az ötvenes éveiben járhatott, ősz hajába vegyült még néhány fekete tincs, ajkán lila rúzs fénylett. – A jó pasiknak mind kicsi.

Neki nem. Majdnem ki is mondtam. "


" Mert néha biztos vagyok benne, hogy soha nem fog elmúlni a fájdalom, és néha úgy érezzük, hogy ha gorombák vagyunk másokkal, akkor kevésbé fáj. "


Értékelés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése