2017. február 23.

ALG Könyvbemutató

Sziasztok!

A tegnapi fantasztikus délutánról jönne egy kis beszámoló. Természetesen képekkel.

Tegnap volt ugyanis író nő barátnőm Anne L. Green legújabb könyvének a Törékeny vonzerőnek a bemutatója. Végre a kezünkbe foghatjuk ezt a csodás könyvet.



Igaz kissé húzósra sikerült a tegnapi napom ugyanis 4kor keltem dolgozni reggel utána indulás Pest a bemutatóra. Este jöttem haza most reggel szintén meló szóval húzós nap volt de teljes mértékben megérte. Az eddigi könyv premierekre valahogy sosem sikerült még eljutni mindig közbejött valami és csak utána tudtunk találkozni. De most végre egy premieres bemutató is sikerült.

Fantasztikus volt. Budapesten a Garzon café volt a helyszín ami tökéletesen kellemes, hangulatos kis hely. Voltunk is szép számmal akik vártuk Anne-t és a Törékeny vonzerőt.

Természetesen a kiadó kollégái indították a bemutatót majd Anne következett. Nagyon izgult de semmi oka nem volt rá. Ismét egy csodás könyvet adott ki a kezéből amivel rengeteg munka volt ugyan de megérte. Még nem tudtam elkezdeni de így is biztosan mondhatom, hogy ismét nem csalódunk benne. Sőt. Imádni fogjuk szóval ne izgulj :)

Igaz párszor már megtörtént de ezúton is szeretnék Gratulálni Neked. Gyönyörű lett. Imádom. Egy újabb adag hamisítatlan Anne L. Green. Ráadásul egy szép vastag könyvbe zárva szóval hajrá mindenkinek!

Vissza azonban a bemutatóra amin szép számmal voltunk Anne mellett. Ott volt természetesen a tündéri kislánya Zsóci is. Akié megérdemelten lett az első dedikált példány. A második pedig az enyém lett.

Igaz, hogy voltunk is és akár napokig tarthatott volna, hogy mindenki rendesen kibeszélgethesse magát az író nővel de örültem nagyon, hogy sikerült beszélgetnünk kicsit. Azért, hogy ennyivel hamarabb a kezünkben tarthassuk a könyvet nagyon sokat dolgozott ő és a kiadó is de most már picit ha több ideje lesz és én is elolvasom jól kitárgyaljuk majd. :)

(A képen pedig a saját példányom. Gyönyörű lett :)

Nem hiányozhattak a bemutatóról Anne Angyal barátnői sem. Borsa és Angelika is a nagyon izguló Anne mellett voltak. :) Őket is nagyon szeretjük és jó látni, hogy így összetartanak a lányok.

Csodás délután volt, abszolút megérte a mai fáradt nap, hogy végre ott lehettem. Még egyszer köszönöm én is. Hatalmas gratula neked és ne tessék izgulni mert akárcsak az eddigi könyveid ez is nagy sikert arat.


És dedikálva :) Köszönöm <3

Valamint egy kis meglepi nekem rögtön a könyv elején. Egy rövid de mindent magába foglaló szó Anne korábbi könyvének az Eltitkolt múltnak az értékeléséből :


Végül pedig jöjjön néhány kedvenc kép a bemutatóról. A többi megtalálják a kiadó fb oldalán: 

                               


  

  


Tessék tehát a legújabb ALG könyvet olvasni. A gyönyörű Törékeny vonzerőt. 
Amit most még kedvezményes áron megszerezhettek a kiadó jóvoltából: KATT A KÉPRE


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése