2017. február 3.

Nyerj Anne L. Green könyvet

Bizony, ahogy a cím is mutatja Anne legújabb nemsokára megjelenő új könyvét lehet megnyerni. A játék részleteit Anne már el is árulta szóval hajrá nekünk :)


A szerkesztés utolsó fázisába léptünk.
Hamarosan érkezik a Törékeny vonzerő!
Ez alkalomból egy kis játékkal készültem nektek, hogy addig se unatkozzunk.
A szerencsés foghatja először a kezébe a dedikált Törékeny vonzerőt és a képen látható kozmetikaiszettet.
Ehhez az alábbi FELADATOKat kell teljesíteni:
1. KEDVELD AZ OLDALMAT ÉS RENDELD ELŐ A KÖNYVET AZ ALÁBBI LINKEN! 
(http://bit.ly/torekeny-vonzero)
(az előrendelés nem kötelez vásárlásra)
és, hogy azok is játszhassanak, akik már kedvelik az oldalt:
2. OSZD MEG EZT A POSZTOT ÉS KOMMENTÁLJ ALÁ!
Sorsolás: 2017.02.19

Sok szerencsét mindenkinek!



Akit pedig kicsit bővebben érdekel a könyv: 

Vajon felépülhetünk egy a testünket és a lelkünket ért súlyos sérülésekből?

Adam Avens harmonikus élete semmivé foszlik, amikor a menyasszonya, Cat életét veszti egy tragikus balesetben. A keserű gyász és az emésztő bűntudat érzésében elmerülve teljesen reményvesztetté válik. Ám egy napon váratlanul berobban az életébe a szépséges Chloe. Adamet addig nem ismert vonzalom keríti a hatalmába a titokzatos, vörös hajú lány iránt, akit nem tud száműzni a gondolataiból.

Chloe erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a felszínen maradjon, de rendkívül kiábrándult és csalódott. Egészen biztos benne, olyan, hogy igaz szerelem, csak a romantikus könyvekben és mozivásznon létezik. Adam vonzó tekintete és tréfálkozásai iránti sóvárgása azonban erősebbnek bizonyul, mint a félelmei a múlt démonaitól. Mégsem képes egyedül eltépni a láncokat, mindent elfelejteni és újra hinni.

Az első találkozásuk azonban mindkettejük sorsát megpecsételi. Hosszú út áll még előttük, a sebek nehezen gyógyulnak. A szerelem, amelyről már mindketten azt hitték, soha sem lesz részük benne, lassan enyhíteni kezdi a múltjuk fájdalmait. Az éppen sarjadó szerelmüket azonban váratlan fordulatok és fenyegető üzenetek teszik próbára, feltépve a már hegedő sebeket.

Létezhet újrakezdés két megtört ember számára, akik már elvesztették a reményt? Vajon tényleg erősebb a lelkünk vágyakozása a boldogságra, mint a félelmeink?

Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is mélyebb érzelmekkel és borzongással bontakoztatja ki két megsebzett szerelmes vívódásait.

Annyit mondhatok, hogy ismét egy csodás könyvet várunk. Azok alapján amit Anne megosztott velünk pláne nem kérdés, hogy mennyire várós a történet. 

Addig is míg várunk tessék játszani :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Imádom Anne l.Green könyveit ennek a kötetnek is nagyon örülnék.
    Előrendeltem a könyvet és a facebook-on is kész minden.
    Kellemes hétvégét kívánok!

    Kati

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Akkor Üdv itt és a klubban akik szeretik Anne könyveit. :) Köszönöm a nevében is. Nagyon várjuk a könyvet majd csak eltelik addig ez a kis idő.
      Neked is szép hétvégét :)

      Üdv, Lizzy

      Törlés