2017. február 3.

Welcome to the Point folytatás

Egy újabb remek megjelenésről kaptunk hírt. A Harleqiun kiadótól nemrég olvashattunk Jay Crownover nálunk egy új sorozatát a Welcome to the Point-ot.

Az első a rész A tetovált srác címmel jelent meg itthon amit én imádtam. Annak idején az Ulpius kiadó gondozásában jelent meg az író Marked Man sorozata ami az én tetszésem annyira nem nyerte el ellentétben ezzel a sorozattal. Már az első részt imádtam és végre érkezik a folytatás. Itt ebben a részben az első részből már híres :D Race történet kapjunk meg. Dovie és Bax könyve után kíváncsian várom. A fülszöveg alapján igencsak jónak ígérkezik ez is.

Immár még többet megtudhatunk róla: 

Egy sötét, alvilági királyságban az uralkodó nem ismerhet félelmet, csak így tarthatja irányítása alatt az utcákat és a rajtuk élősködő, könyörtelen bűnözőket. Race Hartman elég jó családba született, elég intelligens, és eléggé kiábrándult a saját világából ahhoz, hogy az utcák királya legyen. Az olyan helyeken, mint a Point, mindig felüti a fejét a bűnözés, és mindig is lesznek züllött alakok, de aki föléjük tud kerekedni, az gátat szabhat a pusztításnak. Race-nek van egy terve, de kérdés, hogy meg tudja-e akadályozni a teljes pusztulást úgy, hogy saját magát nem teszi tönkre? Brysen Carter sosem állhatta a legjobb barátnője bátyját, mert túl sármos, túl megnyerő a modora, és túl könnyen behálóz bárkit. Óriási kísértés egy ilyen férfi aranyfényű ragyogásában sütkérezni, de Brysen tudja, hogy Race olyan, akár a Nap: ha túl közel kerül hozzá, jó eséllyel a vesztébe rohan. Mikor fenyegető üzeneteket kap, majd valaki az életére tör egy parkolóban, az egyetlen ember, akire számíthat, pontosan az a férfi, akit nem engedhet közel magához. Néha a vakmerőség az egyetlen esélyünk az életben maradásra. Vajon Brysen hagyhatja, hogy Race megmentse az életét, ha ennek az az ára, hogy feladja érte önmagát?

Na ki várja még? :) Ha minden igaz márciusban érkezik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése