2017. február 3.

Meg több Sötét: 2.rész

Jöjjön még több Sötét ötven árnyalata. Egy amolyan mindenes poszt. Kezdjük azzal, hogy immár megvolt a film Los Angelesben tartott premierje:

Íme az eseményen a két főszereplőnk:



Hát nemtudom de nekem valahogy ezeken a premiereken nem jönnek be :D sem most sem anno a Szürkénél. Egyrészt Jamie... Még ezzel a séróval oké de ahogy vége a forgatásoknak szerintem el is dugják előle a borotváját :D  mindegy, hogy önszántából vagy film miatt de valahogy így nem igazán jön be a csávó pedig egek Christianként írtó dögös...

Dakota is szép bár szerintem ez a ruha és smink nem éppen áll jól neki. Nézett már sokkal szebben ki, nekem ez sem nyerő. De a lényeg, hogy megvolt a premier és most már tényleg nemsokára láthatjuk mi is a filmet :)






És ha már arról van szó, hogy megnézzük a Sötét ötven árnyalatát akkor immár hivatalosan tudjuk, hogy Jamie is látta már a filmet a vásznon. Nem is akárhol hanem kis hazánkban. Ahol sajnos igencsak kevés időt tartózkodott... De legalább nálunk látta a filmet . Amit emleget is a a Conan O'Brian showban ahol nemrég volt vendég:
Hát igaz ami igaz erre a vetítésre Mr. Szürkével mi is beültünk volna :D jó lett volna őt elcsípni de sajnos most nem jött össze. Igaz jócskán kárpótol bennünket a film jövőhéten.

Amiből egyre több videó és kép jelenik meg. A videókat én már hanyagolom mert mire odajutunk tényleg látunk már mindent. Egy két kép amolyan morzsaként azonban egye fene jöhet :D

Kaptunk egy új képet a szexi Christianról:


  Valamint egy kíváncsian várt kép: Elena és Christian

És nem utolsó sorban ha már film akkor érkezett egy felhívás is: 

Ha moziba mentek a film végén semmiképp se siessetek kijutni ugyanis kapni fogunk egy kis előzetest a Szabadság ötven árnyalatából :) Juhhéééé nagyon örülgetünk neki. Legalábbis most. A film végén lehet annyira nem fogunk miután rájövünk, hogy arra egy újabb évet kell várni... Na de sebaj. Ha erre tudtunk várni kettőt akkor kibírjuk. :) 

   


  Kaptunk néhány új képet a szereplőkről


A poszt végére pedig annyit, hogy ha már szóba került a premier akkor a blog facebook oldalán még több képet megtaláltok hamarosan. Ott megleshetitek az összes szereplőt a vörös szőnyegen. 

Addig azt hiszem ideje ezen a hétvégén nekilátni kiolvasni az új könyvemet mielőtt jövőhéten mozizunk: 


Hozzá pedig a film egyik dala amihez nemrég jött ki a videó. Eddig ez nagyon bejövős zene de kíváncsi leszek a többire is a filmben. Az első rész zenéi után nagyok az elvárások mert annak az összes zenéje fantasztikus volt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése