2017. szeptember 9.

Hamarosan érkeznek

Valamint csak, hogy nektek se legyen rövidebb a listátok a könyvekről amik érkeznek majd hozok még hozzá hármat. Egy új KMK-s könyvet aminek nekem nagyon megtetszett a fülszövege. A másik pedig egy olyan sorozat harmadik része amit imádok. A harmadik pedig egy LOL könyv.

Akkor kezdjük is ezzel:

Ő pedig Jay Crownover Welcome to the Point sorozatának immár harmadik része lesz. Ahogy említettem imádom ezt a sorozatot. Ezzel a borítóval pedig....  :) az biztos, hogy eszméletlenül várom. Ezúttal a már előző részekből megismert Titus történetét olvashatjuk el végre. Na ki várja még nagyon? :)

Titus King feketén-fehéren látja a világot, számára kizárólag jó vagy rossz létezik. Még tinédzserként elhagyta a családját, hogy esélye legyen egy jobb életre. Azonban az ország egyik legveszélyesebb városában rendőrtisztként dolgozva rá kellett ébrednie, hogy itt szinte minden a szürke valamely árnyalata. Egy új bűnöző feltűnése a Pointban véres leszámolással és pusztítással fenyegeti a várost, Titusra pedig még a törvény betartatásánál is fontosabb feladat vár: meg kell védenie a szeretteit. Már így is meggyengült erkölcsi tartását próbára teszi egy újabb kísértés, mikor visszatér a városba a gyönyörű és titokzatos Reeve Black. A lány legalább olyan veszélyes, mint a gonosz, aki el akarja pusztítani a Pointot, mert Titusnak szüksége van rá – méghozzá nem pusztán szakmai okokból. Reeve jól tudja, mennyire halálos a Pointra leselkedő új veszély, mégsem menekül el, inkább segíteni akar. Sok mindent kell jóvátennie, és talán a szívdöglesztő zsaru az egyetlen ember, aki mellett megtalálhatja a lelki békéjét. Miközben az egész város a közelgő nagy leszámolástól retteg, Titus és Reeve a tűzvonalban állnak és elszántan harcolnak.

Várható megjelenés: Október 13.

A már említett Könyvmolyképzős könyv pedig ő lesz:

Egy lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

LOL könyvekkel eddig nekem nem volt olyan sok szerencsém. Kettő volt csak amit imádtam a többivel én valahogy mindig befürödtem. Az egyik ilyenhez amit nagyon szerettem kaptuk a jó hírt miszerint érkezik a folytatás. A Cinder és Ella lenne az. Imádtam azt a történetet szóval nem kérdés, hogy ennek nagyon várós a folytatása :)



,A mesében minden olyan könnyű: a szerelmesek egymásra találnak, és már lubickolnak is a boldogságban. Cinder és Ella is pontosan erre vágyik, a sok nehézség után igazán megérdemelnék, hogy legyen egy kis nyugtuk. A sajtó viszont folyton a nyakukban liheg – mindenki Hollywood legújabb álompárjára kíváncsi –, és a szüleik sem könnyítik meg az életüket: Brian apja meg akarja lovagolni a népszerűségüket, Elláé pedig képtelen elfogadni, hogy a lánya egy világhírű filmsztárral jár. Ráadásul Ella nagyon nehezen viseli, hogy
mindenki a sérülésein csámcsog, és elbizonytalanodik: mi van, ha a tündérmeséjének kezd lejárni a szavatossági ideje?


Várható megjelenés: Szeptember 15.



Na kinek melyik könyv tetszett meg? Nekem mind a három abszolút kívánságlistás :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése