2017. szeptember 23.

Jodi Ellen Malpas - Ez vagyok

Azt hittem, én irányítok. Nagyot tévedtem…
Nincs szükségem kapcsolatra. Enyém a Hux, egy dekadens klub, ahol tetszésem szerint minden komisz vágyamat csillapíthatom. Elveszem a gyönyört, és adok is – korlátozások nélkül. Így, amikor Raya Rivers tér be hozzám, s egy rideg, érzelemmentes, mocskos férfit kér, nos… nálam jobban senki nem éli ki bűnös szenvedélyét.
Raya azonban más. Sebezhető. Valami mély bánatot hordoz, amely keresztülmegy az összes gondosan felépített falamon, és megmagyarázhatatlan módon gondoskodásra késztet. Most a gondoskodás irányít. A jég átadta helyét a tűzforró szükségnek.
Rayának azonban fogalma sincs a másik életemről – a való életemről. Egy elragadó kislány apja vagyok. A két világom egy szupernóva erejével készül összecsapni. Ha Raya egyszer megtudja az igazat, képes lesz elfogadni mindazt, aki vagyok?


A regény az Ez a férfi sorozat része. Önállóan is élvezhető, nem kell hozzá ismerni a többi kötetet, de a Jesse Ward rajongók már alig várják, hogy milyen tanácsot ad Drew-nak a szerelemről


Legyen ez a poszt erről a könyvről egy olyan mindent bele. Kezdésnek akkor el is dicsekszem ezzel a szépséggel. Már mikor kiderült, hogy külföldön érkezik ez a történet akkor beleszerettem csupán a borítójába. Aztán ott a másik tény, hogy imádom ezt a sorozatot. 

Volt szerencsém -  vagy nem annyira :D - mást is olvasni az írónőtől amivel eddig sajnos annyira nem vett le a lábamról. Tőle nálam eddig ezt a favorit, ami mindent visz. Más írásaival nálam eddig nemtudta felülmúlni az Ez a férfi sorozatát. 


Nem véletlenül vártam nagyon ezt a könyvet. Igaz kissé talán el voltam mostanság varázsolva de nekem valamiért év vége rémlett megjelenésnek. Lestem is a napokban mikor láttam molyon, hogy sorra kerülni ki a posztok, hogy már mindenki elkezdte beszerezni. Na nekem is addig tartott. Egy óra múlva kb már nekem is a birtokomban volt. Igaz én ahogy megpillantottam a boltban picit csalódtam. Az én hibám mert annyira nem néztem utána de engem maga a könyv vastagsága ledöbbentett kissé. Olyan szép lett meg minden de én egy normális könyvre gondoltam. Ez pedig egy amolyan kis novella. Jobban örültem volna ha Drew egy rendes vastagságú könyvet kap. Imádom ezt a sorozatot. Ezt a történetet is és annyira tudtam volna még olvasni. 

Igaz előtte lehet picit fel lehetett volna eleveníteni az előző részeket de még így is teljesen jó volt. Kíváncsian vártam Drew történetét és ahogy ennél a sorozatánál megszoktam nem is csalódtam az írónőben. Hozta a tőle megszokott színvonalat. 


Imádjuk tőle Jesse Wardot és Drew sem marad le a barátja mögött. Nem is kérdés, hogy új kedvenc pasit avattam. Nem tudom felveszi e a versenyt Jesse-vel de szoros a verseny :D 

Ahogy említettem aki szerette, szereti Jodi Ellen Malpas írásait ebben tuti nem fog csalódni. Megkapjuk a már tőle megszokott erős, domináns és nem utolsó sorban állati dögös pasit. Mert természetesen ahogy mondtam Drew se nagyon marad le Jesse mögött. 

Neki is megvannak a maga kis heppjei, különleges ízlése bizonyos téren. Ennek hála ismeri meg Raya-t. Aki nem egy rózsaszín álmokat kergető nő, hanem olyasvalaki aki tudja mit akar és nem fél tenni érte. Többek között felejteni akar és ebben lesz a társa Drew. 

Mindketten tudják mit akarnak és annak egy csepp köze sincs a szerelemhez, a kötődéshez. Pont ellenkezőleg. Meg akarják egymástól kapni amit akarnak mindenféle kötöttség és hasonlók nélkül. Ez így mind szép is lenne de persze nem lesz ez ilyen egyszerű nekik. 

Hiszen ezeket az általuk állított szabályokat szinte rögtön megszegik. Imádtam ezt olvasni. Amilyen hatással ők voltak egymásra már az első pillantásoktól. Csak úgy szikrázott a levegő hát még ahogy haladt a történet.  Az írónőtől már megszokott erotikus részek természetesen nem hiányozhattak. Ismét remekül kitalálva és tálalva. Lehetetlenség volt nem megszeretni ezt a párost is. 

Pláne, hogy Drew mesélt. Na az egy külön élmény. Végighallgatni a sokszor igencsak vicces belső monológjait :) imádom. Ami pedig a hab a tortán, hogy nem hiányozhattak a már megszeretett karakterek sem. Jesse, Ava, Sam. Annyira jó volt ismét hallani róluk is. Nemtudom ti, hogy vagytok vele de Jesse <3 nagy szerelem. Imádtam ismét róla olvasni amikor képbe került. Mit ne mondjak ő már csak Jesse, semmit sem változott. Imádom. 

Nem egy olyan hosszú könyv mint a sorozat első három része sajnos de már ezt a rövid kis történetet is imádni lehet. Tökéletesen passzol az írónőtől eddig megszokott írásokhoz. Nem egy nagy csavarra kell gondolni benne mégis minden percét élvezed és nem tudod letenni. Örülsz, hogy ismét találkozhatsz a kedvenc karaktereiddel. Ezek mellett újakkal is. 

Megismerhetünk egy új álompasit(vagyis végre jobban megismerhetjük), egy szintén hamar megszerethető női karaktert Raya személyében. Régi kedvencek. Na és a szokásos hozzávalók: Vágy, szenvedély, erotika, szerelem mindez néhol egy kis humorral tarkítva. És persze egy kis bonyodalom sem hiányozhat. Mindenből kellő mennyiség és kész is a szokásos JEM regény. Aki olvasta és szereti  tőle az Ez a férfi sorozatot akkor ezt sem hagyhatja ki. Ha pedig netán valaki még egyáltalán nem olvasta az essen neki gyorsan :) 

Magát a borítót pedig már ahogy említettem az elején mikor kiderült, hogy jön ez a történet már akkor beleszerettem. Gyönyörű lett. Nagyon örültem, hogy ezúttal is maradt nálunk a külföldi borító. Tökéletesen passzol a történethez. 


Értékelés: 


A legvégére csak egy kis Jesse és Drew :D Imádom őket <3

"– Mondjuk, randizhatnál.
Vágtam egy grimaszt.
– Pontosan tudjátok, hogy nincs időm ilyen baromságokra.
– Mindjárt negyven vagy. Ideje lenne végre megállapodnod.
– Kapd be! – dörrentem rá. – Te meg mindjárt ötven vagy, és csakis annak köszönhető, hogy kiszálltál, hogy valami csoda folytán rátaláltál egy nőre, aki hajlandó elviselni a hülye
fejedet.
– Negyvenhat éves vagyok, és nem vagyok hülye – jelentette ki, majd bólintott, mintha csak megerősítené az állítását."

1 megjegyzés: