2017. szeptember 28.

Sylvia Day hírek

Egy amolyan kettő az egyben poszt. :)

1: 

Itt van a már említett Átverve/Átölelve film első videója: 




Amivel én még mindig nem vagyok kibékülve sajnos. Legalábbis ahogy említettem már a pasi miatt inkább.... Na de ettől azért a teljes egészre kíváncsi leszek. 

2: 

Másodjára pedig egy új Sylvia Day könyv jelent meg az Álomgyár kiadótól: 

„…kegyetlenül érzéki…” Booklist

Minél tovább kell ellenállni…

Hét évvel korábban, menyegzőjének előestéjén a nemes Lady Jessica Sheffield olyan bujaságnak volt tanúja, amit egy ártatlan kisasszony elképzelni sem tudna. Megdöbbent, de furcsamód izgatta is a dolog, mégis hallgatott a botrányos Alistair Caulfieldről, és férjhez ment, ahogy illett. De házasságának komor, egyhangú évei alatt Caulfield emléke vele maradt, és tiltott álmokban kísértette…

… annál édesebb a jutalom

Alistair egészen Nyugat-Indiáig menekült a szenvedélyes tekintetű, prűd elsőbálozó kisasszony kísértése elől. Sikeres kereskedő lett, és már nem sokban hasonlít a hajdani, féktelen ifjoncra, akit Jessica ismert. De amikor a nemrég megözvegyült nő Alistair hajójára száll, hogy átkeljen az Atlanti-óceánon, a hétévnyi megtagadott mámor útjába semmi más nem áll, mint néhány réteg selyem… és a bizonyosság, hogy mindketten megégnek, ha engednek a csábításnak.

Aki várta vagy megtetszett neki:  :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése