2017. október 2.

Új szerzemény

Sziasztok!

Nagyon hétfő volt ma főleg melóban és egyébként is de volt ma egy meglepim ami feldobta a napom. Ezt a szépséget kaptam ugyanis ma:Ki várta még nagyon? Slyvia Day könyvekben még sosem csalódtam szóval boldogság van. :)

„…kegyetlenül érzéki…” Booklist

Minél tovább kell ellenállni…

Hét évvel korábban, menyegzőjének előestéjén a nemes Lady Jessica Sheffield olyan bujaságnak volt tanúja, amit egy ártatlan kisasszony elképzelni sem tudna. Megdöbbent, de furcsamód izgatta is a dolog, mégis hallgatott a botrányos Alistair Caulfieldről, és férjhez ment, ahogy illett. De házasságának komor, egyhangú évei alatt Caulfield emléke vele maradt, és tiltott álmokban kísértette…

… annál édesebb a jutalom


Alistair egészen Nyugat-Indiáig menekült a szenvedélyes tekintetű, prűd elsőbálozó kisasszony kísértése elől. Sikeres kereskedő lett, és már nem sokban hasonlít a hajdani, féktelen ifjoncra, akit Jessica ismert. De amikor a nemrég megözvegyült nő Alistair hajójára száll, hogy átkeljen az Atlanti-óceánon, a hétévnyi megtagadott mámor útjába semmi más nem áll, mint néhány réteg selyem… és a bizonyosság, hogy mindketten megégnek, ha engednek a csábításnak.

Köszönöm szépen a könyvet az Álomgyár kiadónak! 

Akinek elnyerte a tetszését tessék rendelni: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése