2017. október 12.

Megjelent az új Crossfire

Sziasztok! 

Nem kicsit volt ma gatya a napom de egy csodás csomag mégis feldobta. Nagyon is. 

Ez a szépség érkezett ma ugyanis hozzám. Nagyon gyorsan neki is esek :) 


Gideon Cross. Annyira magától értetődő volt, hogy beleszeretek. Azonnal, első látásra. Teljesen. Visszavonhatatlanul. Egy álom vált valóra, amikor feleségül vett. De az, hogy a házasságunk működjön, életre szóló küzdelem. A szerelem átformál. A mi szerelmünk egyszerre menedék a vihar elől és pusztító szélvész. Két megtört lélek válik eggyé. Megmutattuk egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkainkat. Gideon a tükör, amelyben minden hibámat látom… és a szépségemet is. Mindent megad nekem, és most ideje bebizonyítanom, hogy mellette állok és támogatom, akárcsak ő engem. Együtt megbirkózhatunk azokkal, akik gonoszul közénk akarnak állni. De a legnagyobb csatánkat talán épp a fogadalommal kell megvívnunk, ami erőt ad nekünk. Az, hogy elköteleződtünk a szerelem mellett, csak a kezdet volt. Meg kell küzdenünk érte, és vagy még közelebb kerülünk egymáshoz, vagy… elválnak útjaink.

Szívszaggató és csábító, az Eggyé válva a Crossfire sorozat befejező része. Izgalmas szerelmi történet, amely világszerte olvasók millióinak szívét ejtette rabul.

Hát nem gyönyörű? Imádom. Annyira vártam már, mindig is hatalmas kedvenc volt ez a sorozat. Gideon Cross-ról már nem is beszélve. És most végre itt van :) Megtudhatjuk miként is alakul kettejük története. 

A recenziós példányt nagyon szépen köszönöm az Athenaeum kiadónak! 

Aki pedig szeretne lecsapni a könyvre itt a link: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése