2017. október 8.

Újabb megjelenés hírek

És akkor még egy poszt mára aztán vár Pest, az Álomgyár könyvesbolt és a könyvbemutatók :)

Az este a Könyvmolyképző oldalán barangoltam és ezekre a fantasztikus újdonságokra bukkantam.

Az egyik könyv a Papír hercegnő folytatása. Ezt én a héten szereztem be és olvasom éppen. Elöljáróban csak annyit, hogy teljesen beleszerettem. És még csak a felénél tartok. Szóval soha jobbkor nem jöhetett volna a hír a következő részről. Aminek a borítójába szintén beleszerettem. Tuti, hogy amint kivégzem ezt máris akarni fogom a folytatást :) Ki olvasta már a könyvet? Vélemények?

Ő lenne tehát az egyik újdonság:

Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.

Talán igaza van.



A másik pedig egy szintén KMK-s könyv egy már imádott sorozat új része. Az Off-Campus sorozat újabb része érkezik :)

A srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz…

Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.

De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.

Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.

Na ki melyiket várja? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése