2017. október 17.

Sylvia Day - Eggyé válva

Gideon Cross. Annyira magától értetődő volt, hogy beleszeretek. Azonnal, első látásra. Teljesen. Visszavonhatatlanul. Egy álom vált valóra, amikor feleségül vett. De az, hogy a házasságunk működjön, életre szóló küzdelem. A szerelem átformál. A mi szerelmünk egyszerre menedék a vihar elől és pusztító szélvész. Két megtört lélek válik eggyé. Megmutattuk egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkainkat. Gideon a tükör, amelyben minden hibámat látom… és a szépségemet is. Mindent megad nekem, és most ideje bebizonyítanom, hogy mellette állok és támogatom, akárcsak ő engem. Együtt megbirkózhatunk azokkal, akik gonoszul közénk akarnak állni. De a legnagyobb csatánkat talán épp a fogadalommal kell megvívnunk, ami erőt ad nekünk. Az, hogy elköteleződtünk a szerelem mellett, csak a kezdet volt. Meg kell küzdenünk érte, és vagy még közelebb kerülünk egymáshoz, vagy… elválnak útjaink.


Szívszaggató és csábító, az Eggyé válva a Crossfire sorozat befejező része. Izgalmas szerelmi történet, amely világszerte olvasók millióinak szívét ejtette rabul.

Nagyon szépen köszönöm a könyv olvasására a lehetőséget az Athenaeum kiadónak! 

Meg kell mondjam kissé keserédes volt olvasni ezt a könyvet. Egyrészt elmondhatatlanul vártam mert anno az elsők között jelent meg ez a sorozat a Szürkével ebben a kategóriában és totális szerelem lett. Szóval nagyon vártam, hogy végre olvashassam az új részt. Ugyanakkor nem is hiszen ezzel immár végleg lezárul Gideon Cross és Eva története. 

Szóval vártam is meg nem is. Na és természetesen izgatottan ugyanakkor félve is kezdtem neki. Hiszen bármi benne lehet a pakliban. Jött a kérdés, hogy vajon milyen véget is ér a történet? 


Annyi biztos, hogy ismét nem okozott csalódást az írónő. Hozta a szokásos formáját. Amit már megszokhattunk a Crossfire regényeknél. 

Amiért főleg ismét imádtam őt, hogy ismét egy olyan részt kaptunk ahol nemcsak Eva hanem Gideon fejébe is belepillanthatunk. Mit ne mondjam fantasztikus lett, főleg azokat a pillanatok lettek nagy kedvenceim. Na jó nemcsak azok hanem összességében az egészen.

Visszatért tehát a már jól ismert páros Gideon és Eva. Akik immár hivatalosan is Mr.és Mrs Cross. És ahogy megszokhattunk náluk soha semmi sem egyszerű. Ezúttal sem. Nagyon sok megoldandó probléma áll előttük még mindig. 

Amit továbbra sem könnyít meg az a Gideon Cross akit eddig megismertünk. Na jó talán lehet picit mégis. Hiszen mostanra elég sokat változott ő is. Igaz még mindig mániája az irányítás de már magához képest egész jól képes kompromisszumot kötni és elfogadni Eva döntéseit. Meg kell szoknia, hogy már nincs egyedül. Hogy van aki kiáll érte, mellette. 

Tetszett, imádtam azt a férfit aki mostanra lett belőle. Na igaz az sem utolsó, hogy még mindig az egyik legdögösebb könyves álompasi. Eva ismét remekül le is írta nekünk őt nem is egyszer és ilyenkor szinte életre is kel előtted ez a szuper pasi. De még nagyon sok más tulajdonságáért is imádjuk őt. Ahogy tudjuk nem volt könnyű élete - de Eva miatt főként - nagyon sokat változott. Képes elfogadni, hogy szereti őt a családja, a barátai, Eva. És ő is hihetetlenül képes szeretni. Vigyázni az övéire. 

De mellette természetesen Eva is sokat változott. Noha sokszor még mindig igen lobbanékonyak mind a ketten de már egész jól kezelték ezeket a pillanatokat is. Annak ellenére amiken Eva is keresztül ment képes volt kemény, erős nő maradni. Mindenben kiállni a férfi mellett akit szeret. 

Nem kérdés, hogy rengeteg mindenen mentek keresztül. A kemény lapok mellett amiket osztott nekik az élet ismét jutott ki azért nem kevés boldog, vidám ugyanakkor szenvedélyes pillanat is. 

Igaz utóbbiból most igyekezett spórolni a páros, hogy ne mindent ezzel a módszerrel oldjanak meg. Hogy ez mennyire sikerült tessék elolvasni a regényt és kiderül. Imádtam pont ezekért is, hogy Gideonnal is átélhettük mindezt. A szerelemmel, vággyal, szenvedéllyel teli pillanatokat. Mert azért akadtak ilyenek is. Pont tökéletes mennyiségben és remekül tálalva. És amit külön szerettem, hogy ezek és a sok gond mellett amivel meg kellett birkózniuk az írónőnek remekül sikerült nem kevés humort, vidám pillanatot, párbeszédet belecsempésznie a  történetbe. Komolyan sokszor olyan jókat mosolyogtam nekik. Imádom ezt a párost. 

Mellettük pedig pont ezeknél a részeknél nagy kedvencem lett Arash karaktere. Eszméletlenül bírtam ha ő is felbukkant. Gideon hihetetlen tudott lenni. Legtöbbször tényleg az a komoly, kemény üzletember és férfi mégis képes nevetni, poénkodni és imádtam ilyennek "látni" őt. 

És ha már ők akkor ismét felbukkantak a már jól ismert kedvencek. Eva barátja Carry, a munkatársaik, kettejük család tagjai. 

Természetesen a nem éppen szimpatikus karakterek sem hiányozhattak.Valakiknek kellett okoznia kellemetlen pillanatokat is. Ehhez a részhez annyit csak, hogy ez a szál engem meglepett. Egészen másfajta gubancra gondoltam volna. De természetesen így is tökéletesen kigondolt és megírt. 


Az egész történet ilyen lett. Nem mindennapi utat járt be a párosunk míg idáig eljutottak és most sem könnyű az életük. De azt kell mondjam az írónő ismét egy remek történetet adott nekünk. Minden pillanatot imádtam amit az évek során ezzel a párossal tölthettem. Hihetetlen de tényleg itt a vége és el kell engedjük őket. 

Köszönjük az élményt az írónőnek. Kár lenne kihagyni ezt a fantasztikus sorozatot ha netán akad még valaki aki nem olvasta. Az egész sorozatban de főleg ebben is a részben is minden megvan amit eddig kaptunk a történetektől. Titkok, fájdalom, problémák, szerelem, vágy és még rengetek érzelem, pillanat amit együtt élhetünk át Gideonnal és Eva-val míg nem elbúcsúzunk tőlük. 

Csak ajánlani tudom. Én imádom. 

Borítóról pedig annyit így a végére, hogy nekem ez lett a kedvencem. A legszebb szerintem. Tökéletesen illik az utolsó részhez. 


Értékelés: 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése