2017. szeptember 28.

Könyvbemutató: Kékesi Dóra - A holnap érintése

És akkor ahogy ígértem érkezzen egy kis szösszenet a tegnap délutánról. Nagyon vártam mert végre valami nálunk is történet Szegeden. Na nem mintha nem imádnék Pestre járni de tök jó volt, hogy végre nálunk is lesz valami.

Nem is akármi hanem egy Álomgyáros könyvbemutató. Egy új írónőt köszönthetünk a kiadónál Kékesi Dóra személyében. Az ő első könyvének A holnap érintésének a bemutatóján vettem részt tegnap.



A bemutató a szokásos jó hangulatban telt, remek, hangulatos helyszínen. A kiadó vezetői Viktor és Péter vezénylésével. Bemutatták az írónőt aki mesélt nekünk a történetéről. Valamint egy nem kis meglepetésben is részünket volt. Mert mint kiderült Kékesi Dóra nem csak ír hanem csodásan énekel is. Én csak lestem. Csodás hangja van. Szóval énekelt is nekünk a bemutatón :)

Ami után persze beszerezhettük a könyvet is és jöhetett a dedikálás. Na és persze az elmaradhatatlan közös fotók.



Szenvedélyes küzdelem a szerelemért és a túlélésért.
Egy 38 éven át őrzött levél felfedi a múltat. 1956-ban, Budapesten Váradi Miklósné Horváth Anna fiatalasszonyként titkos viszonyt folytat férje munkatársával, Nagy Krisztiánnal.
Annak ellenére esnek szerelembe, hogy tudják, számukra nincs holnap.
Anna házas, a férfi pedig jegyben jár, mégsem adják fel!
Reménytelen küzdelem egy megsebzett férj, és egy elhagyott menyasszonnyal szemben az elnyomás és a terror árnyékában. 1956. október 23-a azonban mindent megváltoztat. Kitör a forradalom és már nem csak a szerelmükért harcolnak, hanem az életükért is.

Kékesi Dóra első regényében valós történelmi helyzetben küzdenek szereplői a szerelemükért és az életbenmaradásért. Titkok, hazugságok, féltékenység és egy szenvedélyes szerelem ejtik rabul az olvasót.

Gyönyörű a könyv. Aminél nem bírtam ki és a hazafelé úton neki is álltam :) Köszönöm szépen a dedikálást az írónőnek!



Valamint a recenziós példányt az Álomgyár kiadónak! 

A bemutatóról ITT láthattok még képeket!

Valamint aki még nem szerezte be a könyvet annak itt a lehetőség:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése