2018. április 27.

Könyvbemutató: Anne L.Green & Csabai Márk


Tegnap munka után ismét nem akárhol voltam. Hol máshol mint könyvbemutatón? Drága írónőnk Anne L.Green legújabb könyvét hozta el nekünk az Álomgyár kiadó Csabai Márk legújabb könyvével együtt. Két fantasztikus könyv egy délután :) Hát kell ennél több?

 Reggie és egy kis novella erejéig ismét visszatérhetünk a Cross família életébe <3

 Márk szép új köntösű Nem tündérmeséje :) Ajándék novellával nála is <3

Ráadásul ismét a megszokott szuper hangulatú bemutatón vehettünk részt. Rengetegen voltunk, ilyenkor találkozhatunk barátokkal egyszóval imádjuk az ilyen eseményeket. Találkozhatok a kedvenc íróimmal akik jó barátként köszöntenek. A csajokkal akikkel mindig remek a hangulat ilyenkor. Ráadásul ilyen szépségekkel távozunk. Nem is kell több egy tökéletes délutánhoz. Az ilyen alkalmak mindig feldobnak és megérik, hogy éjfélkor essek haza még akkor is ha utána hajnali 4kor kell kelni :)


Ráadásul nagyon jó volt, hogy sikerült majdnem a teljes csapattal összehozni az ALG projekthetes fényképet. Megbeszéltük a blogger lányokkal, hogy a bemutatón mindenki a fogja a könyvét amivel turnézott és készülhet is a fénykép. Íme az eredmény :) Még sok sok ilyet!

Köszönjük szépen a kiadónak! 

Anne és Márk könyveire nagyon sokan voltunk kíváncsiak. Már mire én felértem Pestre akkor szép sor állt a könyvesbolt előtt ami csak szaporodott amíg elkezdődött a dedikálás. Természetesen közös fényképezéssel összekötve.

Mindenki nagyon hamar magáévá tette ezeket a csodás könyveket. Anne legújabb és nagyon várt könyvét az Ördögi kísértést. Valamint Márk új köntösbe bújtatott Nem tündérmese című regényét :) Mellé pedig csodás novellákat is kaptunk az íróktól. Hát nem gyönyörűek?

Ismét nagyon köszönöm a kedves szavakat Erzsónak, hogy mindig egy barátként üdvözöl és nagyon örültem, hogy volt alkalmunk a fényképezés után és a bemutató végén is beszélgetni kicsit :) Márknak úgyszintén :) Nagyon örültem, hogy ott lehettem!

Köszönöm szépen a könyveket a kiadónak és az íróknak! A dedikálással és fényképekkel együtt!

Ezek a szépségek mellé pedig jött velem haza Budai Lotti írónő Úrnő és ágyas sorozata. Volt szerencsém Viki és Sienna bemutatóján megismerni Lottit aki egy végtelenül aranyos és közvetlen nő. Itt az ideje, hogy tőle is olvassak mert nagyon sok jót hallottam az írásairól. Itt vannak a gyönyörű könyvei:


Sőt ha minden igaz akkor május elején a Szegedi turnén tudom dedikáltatni is őket Lottival :)


Ha még több infót szeretnétek a turnéról akkor KATT a képre! 



És végül de nem utolsó sorban tegnap délután kaptam még egy szépséget Ella Steel írónőtől. Előolvastam a legújabb könyvét ami a Sors-fordulat címet viseli. Ehhez az értékelésem ITT olvashatjátok. Végre kezembe vehettem a könyvét hiszen megjelent. Hát nem gyönyörű ő is? Ráadásul rákerültem a borító! Nagyon szépen köszönöm az írónőnek! Ha esetleg felkeltette az érdeklődéseteket a könyv akkor ITT elérhetitek az írónőt! :) Köszönöm Gabi! 


1 megjegyzés: