2019. április 4.

Megjelentek!

Bizony, végre megérkeztek!

Mind a hármat nagyon vártam de különösen Vi Kelland könyvét. És itt vannak. Gyönyörűek lettek.
Köszönöm, köszönjük Álomgyár!

A fülszövegek alapján fantasztikus történeteteket rejtenek a csodás borítók. Ki melyikre fog lecsapni?

Csak, hogy Ti se tudjátok kihagyni, egy kis ízelítő:  :)



 Vi Kelland - Egomániás



Akkor ​találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen. 
Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen.

Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nem is volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.

Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másik helyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a számat, amikor meghallottam, milyen tanácsokat ad az ügyfeleinek. Nem bírtam megállni, hogy elrejtsem a véleményem. De nem számítottam arra, hogyan reagál a testem minden egyes vitánkra. Pláne hogy úgy tűnt, mi csak vitatkozni tudunk.

Mi ketten épp egymás ellentétei voltunk. Drew egy keserű, haragos, a párkapcsolatokat bámulatosan pusztító fickó, miközben az én munkám meg az, hogy segítsek az embereknek megmenteni a házasságukat. Az egyetlen közös dolog köztünk, az az iroda, amin osztoztunk. És a vonzalom, amit napról napra egyre kevésbe tudtunk tagadni.

Eszméletlenül vártam. Noha nekem eddig A beosztottja volt az ami mindent vitt. Sajnos az Órákon át kívánlak nem teljes mértékben hozta az elvártakat nálam.

Így azért kissé tartva tőle de mégis izgatottan és reménykedve álltam neki ennek a csodaszép újnak. Ahogy vége lett a napnak estem is neki és az is mutatja mennyire jó lett, hogy képtelen voltam letenni amíg ki nem végeztem.

Íme az eredmény:



Ha A beosztottat imádtam akkor erre nem tudom mit mondhatnék. Vagy mégis? Ez nálam még azt is ütötte. Eszméletlen jó lett, zseniális, fantasztikus. Imádtam minden percét. Csak annyira kevés volt, hamar vége lett. Mint minden jó dolognak. Az írónő ezúttal kitett magáért. Le a kalappal. Nálam ezzel a résszel mindent vitt.
Imádom!  ♥♥

Tessék elolvasni! Hamarosan a bővebb vélemény is érkezik róla!


Aly Martinez - Hazug valóság 



„A ​Hazug valóság a legszenvedélyesebb és legizgalmasabb szerelmi történet, amit 2018-ban olvastam. Ez volt a kedvencem.” – Meghan March, NYT bestsellerszerző

„Rengeteg feszültség és kétség ebben a hihetetlen szerelmi történetben.” TBB Sisterhood

„Nyers, kemény és mégis érzelmes, egyszerűen nem lehet letenni.” Dirty Girl Romance

Igaz: Több mint ezer mérföld távolságból végignéztem a telefonom kijelzőjén, ahogy két férfi megöli a feleségem. És nem tudtam őt megmenteni. 
A haragomat és a gyűlöletemet felhasználva négy évet azzal töltöttem, hogy menekültem az emlékeim elől. Mígnem egy összetört nő okot adott arra, hogy végre megálljak. 
Cora élete kész rémálom volt, de az elképesztő akaraterejével megfordította a helyzetet valami csodálatos felé. Olyan mosolya van, ami a legsötétebb lélekig is eljut. Egyetlen pillantásával az én lelkemet is darabokra tépte.

Hazugság: Csak az újrakezdés miatt voltam ott. 
Hazugság: Halvány gőzöm sem volt, mibe keverem magam. 
Hazugság: Nem tehettem semmit, hogy megmentsem őt.


De ez a helyzet a hazugságokkal: sosem tudhatod, kinek higgy.


A szuper Egomániás után ő lesz a következő. Nagyon vártam, kíváncsi leszek rá is :)



Flynn Berry - Hiába futsz



Claire ​sokat dolgozik, körzeti orvos Londonban, csendesen, egyszerűen él. És ő az ország egyik leghírhedtebb gyilkossági gyanúsítottjának a lányja, bár ezt nem tudja róla senki. 
Majd harminc év telt el azóta. Claire és az öccse az emeleten aludtak, míg a házban brutális rémtettet követtek el. Másnap reggel megtalálták apjuk autóját a La Manche csatornához közel, a vezetőülés vérfoltos volt. Claire édesanyja határozottan állította, hogy látta a férfit a házukban azon az éjszakán, de az apa kiváltságos és befolyásos barátai fenntartották, hogy Lord Spencer ártatlan. Ő volt száz éve az első lord, akit gyilkossággal vádoltak, és aki eltűnt, azóta sem találták. 
Mikor a rendőrség értesíti Claire-t, hogy megtalálták az apját, a lány gondosan felépített élete darabokra hullik. Nem tudja, vajon egy gyilkos lánya-e vagy egy olyan férfié, akit igaztalanul megvádoltak, de hamarosan kiderül, milyen messzire képes elmenni a lány, hogy megtudja az igazságot.

A regény alapjául szolgál a huszadik század egyik legismertebb megoldatlan gyilkossági ügye, Lord Lucan esete.

Flynn Berry Hiába futsz című regénye egyszerre letehetetlen thriller és megrázó történet arról, hogyan hat egy nőre az erőszak és a trauma, hogyan küzd meg az emlékekkel és a legfelsőbb társadalmi osztály kiváltságosaival.


A borítója ennek a regénynek is remek lett. Nem olvastam még az írótól de mivel mostanság nagy kedvelője lettem a műfajnak ő is sorra kerül. A fülszöveg ugyanis nagyon jól hangzik :)


Válogassatok ti is az Álomgyár fantasztikus könyvei közül! Folyamatosan érkeznek továbbra is a jobbnál jobb könyvek :) Hajrá mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése