2019. április 14.

Új szerzemények

Ők érkeztek hozzám a héten.


Kezdésnek a két Thomas Harris könyv. A bárányok hallgatnak már kiolvasva a múlt hétvégén de olyan szépek így együtt. Imádtam. És mindenképp be akartam szerezni az előző részt is. Kíváncsi leszek rá. A bárányok hallgatnak valami brutálisan zseniális olvasmány. És itt a brutálist értsd szó szerint. Hamarosan írok róla :) 




A következő könyvet köszönöm az Álomgyár kiadónak. Nagyon vártam a megjelenését. Karina Halle - McGregor testvérek történetei következő részeként érkezett az Egy lépéssel közelebb. Az első részt nagyon szerettem, de a fülszöveg alapján ez még annál is jobbnak ígérkezik. Nemsokára kiderül :) 



Még egy könyv érkezett hozzám pénteken. Őt is nagyon vártam, imádom Bella Andre történeteit. A Sullivan család egy újabb tagjának történetét hozta el nekünk a kiadó.
A könyvet nagyon szépen köszönöm a Kossuth kiadónak! 




Remek olvasmányok, gyönyörű könyvek. Nemsokára róluk is jönnek értékelések. 

Igaz kevesebb mostanság amit sajnálok. Újra vagy még mindig van, volt egy kis depi. Majd hála egy barátnőmnek bevallom elkezdtem én is a Trónok harcát. És képtelen vagyok abbahagyni. Ha lehet ezt nézem így erre megy el az idő. De már nem sok van. Ilyenkor sajnálom, hogy nem lehet egyszerre több dolgot. Így kevesebbet olvasok de most már nemsokára vége és csak ide koncentrálok :) 

Érkezik nemsokára R. Kelényi Angelika - Mennyei bűnök 2.részének értékelése, valamint A bárányok hallgatnak című könyvé szintén. Majd persze ezekről is :) Addig is jó olvasást nektek is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése