2019. április 11.

Várható megjelenések

Sziasztok!


Ismét hozok egy kisebb és vegyes listát mert ugyanis továbbra is érkeznek a hírek a megjelenő könyvekről :)



A borítókra kattintva Ti is előjegyezhetitek a könyveket. 

Ennek a könyvnek annyira örültem amikor rábukkantam. J.K.Smith írónő ugyanis új könyvet írt nekünk. Imádom az írásait és nagyon vártam tőle valami újat. És meg is jött. Íme:


Hidvégi ​Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazug kapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőtt bezárta magát.

Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinek van egy titka, amiről senki sem tud…

Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyan kolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat, Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akar bosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.

Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás, aminek nem várt eredménye lesz.

Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó gyerekkori sérüléseket, vagy erősebbnek bizonyul Zsolt makacs védekező mechanizmusa a sérthetetlen macsó szerepének fenntartására?

A Szerelem hirdetésre című regényéért Aranykönyv-díjra jelölt J. K. Smith legújabb könyve – amelyben az írónőtől megszokott jellegzetes humor találkozik a mélyebb érzelmeket is megmozgató szálakkal – ezekre is megadja a választ a romantikát és kalandot kedvelő olvasóknak.

Várható megjelenés: 2019.május 26.





Új könyve érkezik Corrine Michaels írónőnek is. Nem olyan régen olvashattuk tőle a Még egyszer, kérlek című történetét. Itt is a következő. Azt nagyon szerettem és ez is hasonlóan remeknek ígérkezik. 


Nem vagyok egy egyéjszakás típusú csaj. Különösen nem vagyok az a nő, aki néhány piát legurítva egy koncerten a gyerekkori bálványa, Eli Walsh ágyában köt ki. 
Most mégis pontosan ez történt. 
Mit csinál egy lány egy részegen elkövetett ballépés után? Menekül. 
Magamhoz ragadtam a holmimat, és amilyen gyorsan csak tudtam, elhúztam a csíkot ettől az energikus, ellenállhatatlan és életem legjobb menetét nyújtó szupersztártól. A tündöklő zöld szemének, a kőkemény testének, a pimasz mosolyának nincs helye a világomban. Az én életem így is elég bonyolult. 
Valaki ezt elfelejtette neki megemlíteni. 
Eli hajthatatlan. Nyomul be a szívembe, fáraszt a zaklatásával, bizonygatja, hogy ő nem olyan, amilyennek képzelem, és ő minden, amire csak szükségem van. És amikor a világom darabokra hullik, ő egyben tartja a szétszóródott részeket. És akkor akarva-akaratlanul, de reménytelenül beleszeretek. 
Elhittem, hogy örökké együtt lehetünk. De akkor kellett volna hallgatnom rá, amikor azt mondta, miénk az éjszaka. 
Corinne Michaels, New York Times bestsellerszerző legújabb regénye valódi érzelmi utazásra viszi az olvasót.

Várható megjelenés: 2019.május 31.




Úgy fest nem tudok szabadulni és a szám mindig üldözni fog..... 
De ezzel a címmel érkezik egy kissé más történet. Az biztos, hogy érdekesnek és izgalmasnak hangzik.  


A sorozatgyilkos nem a vádlottak padján ül, hanem az esküdtek között.

Ő éppenséggel az esküdtszék tagja.

Ők voltak Hollywood legmenőbb és legmeghatározóbb párja. A világ a lábuk előtt hevert. Most egyikőjük halott, és Robert Solomont, az ünnepelt hollywoodi csillagot gyönyörű felesége brutális meggyilkolásával vádolják.

Ez az évszázad celebgyilkossági ügye, és a védelem akar egy embert a csapatába: az elítélt művészből lett ügyvédet, Eddie Flynnt.

Minden bizonyíték Robert ellen szól, de ahogy a tárgyalás megkezdődik, egy sor baljóslatú esemény történik a tárgyalóteremben, ami kétségeket ébreszt Eddie-ben.

Mi van, ha nem csak egyetlen színész van a tárgyalóteremben?

Mi van, ha nem a gyilkos ellen folyik a tárgyalás? Mi van, ha ő az esküdtszék tagja?

Steve Cavanagh, ír származású író végre magyarul is megjelenő regénye egy páratlanul izgalmas és fordulatos jogi krimi, mely minden pillanatban gondolkodásra ösztönzi az olvasót.

Várható megjelenés: 2019.augusztus 30.




Baráth Viktória Igazság című sorozatának is érkezik a harmadik része. Azt nem mondom, hogy hamarosan mert így a második vége után pokoli messze van még az október :) De nagyon várom! 


FÉKEZHETETLEN INDULATOK A TÁRGYALÓTEREMBEN 
Hannah élete legnehezebb ügyével néz szembe, amikor egyik pillanatról a másikra a saját jövője lesz a tét. Egy napsütéses reggelen minden összedőlni látszik, és ő az egyetlen, aki ezt megakadályozhatja. Munkája már eggyé vált a magánéletével, nem szabadulhat a döntései súlya alól. Most mindent kockára kell tennie. Nem menekülhet tovább a múltjában elkövetett hibái elől. Vagy mégis? 
Te mit tennél, ha az életedről kiderülne, minden csak hazugság volt? Harcolnál a szerelemért még akkor is, amikor már te magad sem vagy biztos az érzéseidben? Meddig mennél el, hogy megvédd a saját családodat? 
A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Baráth Viktória nagy sikerű Igazság-trilógiájának befejező része olyan meglepetéseket tartogat, melyekre az olvasó nem is számít.

Várható megjelenés: 2019.október 8. 




Érkezik Az ördög. El Diablo. Egy újdonsága a Könyvmolyképző kiadónak. Hátha végre jönnek majd olyan könyvek is amik már régen ebben a státuszban vannak de még mindig semmi róluk mert mindig jön valami új.... 
Ahogy láttam ez is sokakat érdekelhet ezért került fel a listára. A borító és cím nekem is felkeltette az érdeklődésem de a beleolvasó olyan gyorsan el is vette. Oké a kiadó írja is, hogy mire lehet számítani a stílusát illetően és csak ezek tudatában vidd haza. Na de, hogy elolvasol 3 oldalt és már ekkora részen vagy 30x szerepel a "baszd meg" és még ehhez hasonló szavak na azt azért már sokallom. És ez csak az első 3 oldal.... Szóval én lemondtam róla de hát másnak bejön. 


Könyörtelen voltam.
Féltek tőlem.
Feláldoztam magamat. Őt. Mindent…

Én magam döntöttem úgy, hogy olyan világban akarok élni, ahol többet érek holtan, mint élve. Rossz ember voltam – sosem állítottam mást magamról. Rengeteg dolgot tettem, amire nem vagyok büszke. Láttam sok mindent, ami belém égett. Fájdalmat okoztam sok embernek, s ezt nem lehet visszacsinálni.
Minden rajtam állt.
Minden döntés.
Minden parancs.
Sosem számított, hogy mi helyes, és mi becstelen.
Amíg nem találkoztam Vele.
Addig védelmeztem, amíg a megszállottja lettem.
De ki fogja őt megmenteni tőlem?
Magától az ördögtől.
A sors hozott össze bennünket. A végzetünk közénk állt.
Sötét és kegyetlen, domináns maffiózó érzékeny szerelme egy balerina iránt.
FIGYELMEZTETÉS!
Brutális történet brutális szavakkal. Csak akkor vidd magaddal, ha bírod!

Várható megjelenés: 2019.május 24.




Érkezik végre egy sorozathoz is a következő rész. Az első részt A csábítás szabályait nagyon szerettem. Ott ismerhettük meg ezt a nem semmi párost, akik ennek a főszereplői lesznek. Azóta várom, hogy olvashassak róluk. És íme. Végre. Két borító lehetséges hozzá. Engem annyira nem fogott meg egyik sem, de ha választani kell akkor inkább ő. Aztán kiderül melyik győz. 


A Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, hogy mennyire akarod a másikat!

Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra.

Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle. Nagyon-nagyon távol… De hát mindig is vonzotta a veszély.

Mi van akkor, ha kezdesz beleesni az ellenségedbe?


Várható megjelenés: 2019.





A következő könyvnek a megjelenésére is volt már pár időpont. Valahol elvileg már meg kellett volna jelenni, valahol pedig még csak eztán jön...  Ez is már csak akkor lesz biztos ha a kezünkbe fogjuk :D Minden esetre én a sokak által imádott Maddox testvérek könyveit imádtam a szerzőnek így erre is kíváncsi leszek. :) 


Ahogyan Darby Dixon a menyasszonyi ruhájában ül egy texasi templom fürdőszobájában, a kezében egy pozitív terhességi tesztet tartva, rájön, hogy hozzámenni a vőlegényéhez élete legrosszabb döntése lenne. Végül úgy dönt, elindul, hogy egy új városban, új névvel kezdje elölről. 
Scott „Trex” Trexler tengerészgyalogosként bejárta a világot. Most új munkája mellett végre lehetősége van rá, hogy visszatérjen az egyetlen helyre, ahol békésen élhetett: a coloradói Colorado Springsbe. Abban a pillanatban, amint Trex bejelentkezik a hotelbe, ahol Darby dolgozni kezdett, a fiatal nő tudja, hogy a férfi veszélyes. Semmi esély rá, hogy összekeveredjen egy újabb férfival, akiben nem tud teljesen megbízni – és Trex egész biztosan nem teljesen őszinte vele. Ahogyan Darby exe egyre közelebb jut hozzá, hogy megtalálja őt, a nő és Trex is hamar rájönnek, hogy amiről nem tudnak, az nagyon is bánthatja őket.

Várható megjelenés: 2019.április 25. 




Imádom Sarah Morgan könyveit. Fantasztikus kikapcsolódást nyújtanak a romantikus történetei. És végre itt egy újabb. :) 


Fliss Knight, aki ikerhúgával együtt egy kutyasétáltató kisvállalkozás tulajdonosa, imádja New Yorkot – egészen addig, míg ki nem derül, hogy volt férje, Seth egy közeli állatorvosi rendelőben helyettesít. Bár tíz éve nem látta a férfit, elég egyetlen találkozás, és a szíve máris ugyanúgy fáj, mint amikor véget ért a villámházasságuk. Ezért amikor kiderül, hogy a nagymamájának segítségre van szüksége a nyáron, azonnal Hamptonsba utazik, hogy elmeneküljön a múltja elől – ráadásul azt füllenti, hogy ő Harriet, a saját ikertestvére! Seth viszont átlát a szitán, úgyhogy tudja: ha Fliss megszökik, az csak azért fordulhat elő, mert még mindig nem közömbös iránta. Elhatározza hát, hogy bár tíz évvel ezelőtt nem látott más megoldást, ezúttal nem hagyja elmenni. Imádni való kutyája, Lulu és némi tengerparti romantika segítségével meg akarja győzni Flisst, hogy ők ketten összetartoznak…

Várható megjelenés: 2019.május 3.





A következő könyv a Lettero kiadó gondozásában érkezik hamarosan. Már a borítójába beleszerettem. Nem véletlenül :) Velence. Jöhet mindenféle formában. A csodás borító mellett a fülszöveg is remeknek ígérkezik. 


Újabb csodás regény a nagy sikerű OLASZORSZÁG, SZERETLEK! szerzőjétől.

Kat sikeres, Angliában élő újságírónő, aki legalább annyira szeret utazni, mint enni. Televíziós műsorában a világ legkülönösebb helyeire kalauzolja a nézőket. Amikor a tévésorozat véget ér, Kat találkozik egy sármos idegennel. A férfi Velencében él, és egy régi, családi szállodát vezet. Szexis, okos, kedves. Tényleg létezik ilyen pasi a földön? Miután a kapcsolatuk szorossá válik, megállapodnak abban, hogy Kat egy évre Velencébe költözik hozzá. Besegít a szállodába, és könyvet ír a városról, tele titkos helyekkel és hagyományos receptekkel. Ennyi idő alatt igazán kiismerhető Velence összes étterme, péksége, cukrászdája. De vajon Massimo is, a vonzó olasz férfi?

„Lenyűgöző történet, eredeti olasz receptekkel! Csoda lenne, ha az olvasó nem szeretne azonnal Velencébe utazni.” DAILY MAIL 
„Senki nem ír úgy szerelemről és olasz ételekről, mint Nicky Pellegrino.” SUNDAY TIMES

Várható megjelenés: 2019.május 15.





Érkezik Zakály Viki legújabb könyve, ezúttal már a Libri kiadónál. A borító gyönyörű és a fülszöveg is felkeltette az érdeklődésem. Kíváncsian várom. És ti? :)


Az okos és talpraesett, de az életet csak könyvekből ismerő Sztella egy tragikus balesetben elveszíti a szerelmét, Tamást. A fájdalomba ő maga is majdnem belepusztul, és csak sokára képes kézbe venni a kórházi zárójelentést. A papírokat böngészve azonban észrevesz valamit. Lehetetlennek tűnik, de talán mégis lehetséges, hogy Tamás nem halt meg. 
Bár mindenki próbálja lebeszélni, Sztella a rejtély nyomába ered. Útja során messzebb jut, mint gondolta volna; míg Európa városait járja az újabb és újabb jelek nyomában, legyőzve minden akadályt, és felidézi szenvedélyes szerelmi történetüket Tamással, nemcsak a megfejtéshez, de önmagához is eltalál. Csakhogy arra, ami az éjszakai tengerparton várja, még ő sem számított… 
Sztella életét egyszer már átformálta a szerelem. Vajon az ő szerelme elég erős-e ahhoz, hogy megmentsen vele egy másik életet?

Várható megjelenés: 2019.június 10.





A legvégére hagytam ezt a két gyönyörűséget. R.Kelényi Angelika tegnap mutatta meg nekünk ezeket a szépségeket. Imádok mindent amit ír és minden regényének meseszép a borítója. De ezek? Valami káprázatosak lettek. Bámulatosan szép borítók. Ezeknek a megjelenését még jobban várom. Annyira szépek lesznek majd együtt a könyvek. És a fülszövegek ismét lenyűgöző történeteket sejtetnek. :) Alig várom, hogy ismét olvassak a kedvenc párosomról. ♥

A képre kattintva lehet is előjegyezni. 

Na de jöjjenek bővebben: 


Szerelmi titkok és bűntények - Róma, 1865 

Öt évvel a Sant'Ambrogio zárdában történtek után... 
Katharina hercegnő támogatásával Blanca, azaz új nevén Christina Rivera a húgaival együtt egy lányiskolát hoz létre reménytelen sorsú gyerekeknek és fiatal nőknek. 
A Sorores nevet viselő iskola árvák, meggyalázottak, kitaszítottak menedéke lesz. A bentlakásos intézetben a tanulók kiváló oktatásban részesülnek, de nem csak tudományt, művészeteket és finom modort tanítanak nekik... 
Marco Fiore, barátja, Valentini atya unszolására magánnyomozó irodát nyit, és az évek során egyre több sikeres bűnügyet old meg. Egy nap bekopogtat hozzá egy kétségbeesett nő, és a segítségét kéri eltűnt férje ügyében. A gazdag férfi hírhedt szoknyavadász, de a felesége szerint soha nem hagyná el szó nélkül. Az asszony biztos benne, hogy meghalt vagy elrabolták. 
A nyomok egy mulatóba vezetnek, melynek titkos termeiben rejtélyes szeánszokat tartanak. 
Ugyanebben az időben Christina egy vérző, félholtra vert fiatal nőt talál az iskolája kapujában, aki védelmet kér tőle... 
A Sorores lányai segítenek neki, de vajon megérdemli-e a támogatásukat? 
És van-e köze az eltűnt férfi, és a meggyötört lány esetének egymáshoz? 
Marco és Christina újra együtt nyomoz, és nem csak a két bűntény szálai fonódnak össze... 
R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal is a 19. századi Rómába viszi olvasóit. A Riva nővérek-sorozat harmadik részében ismét egy megbotránkoztató bűnügyet tár fel a két főszereplő segítségével. Ahogy az írónőtől már megszokhattuk, a regényt átszövik a titkok, gyilkosságok, a kaland, a szenvedély és a romantika.

Várható megjelenés: 2019. október 15.




És íme A lánynevelde 2.


Christina húgai, Nella és Leona is megváltoztak az évek során. Nella huszonkét éves felnőtt nő lett, és komoly munkát kap a Sorores Lányneveldében, de öt év elteltével is magát hibáztatja a nővére pokoljárásáért. Ezért magára vállal egy veszélyes feladatot, amikor kiderül, hogy az eltűnt férj, signore Costello és a véresre vert lány, Carmela ügye összefügghet. Szívén viseli a bántalmazott nő sorsát, saját múltbéli fájdalmait látja rajta, ezért jelentkezik a mulatóba szórakoztató hölgynek, ahol Carmela is szolgált... 
Christina félti ugyan, de beleegyezik húga vállalkozásába, hisz Nella tökéletesen alkalmas erre a szerepre, ráadásul az eltelt öt évben megtanulta, hogyan használja a szépségét és az eszét. 
A titokzatos mulatóban eleinte könnyedén veszi az akadályokat, és hamar a tulajdonos és úri körének kedvencévé válik. Csakhogy a szerelem és a múltja utoléri, ezzel nem csak az éltét, hanem a feladatát, mi több, Christinát is veszélybe sodorja... 
Christina és Marco mindent megtesz, hogy kiderítse, hová tűnt Costello, és egyre több furcsa, rejtélyes dologra jönnek rá. A szálak ijesztő irányba futnak, az ésszerűség határán túlra... 
Közös nyomozásuk során egymás iránti érzelmeik is komoly próbát állnak ki, kemény harcot vívnak azért, hogy ne csak Nellát, hanem szerelmüket is megmentsék. 
Képes lesz-e Nella felülemelkedni múltbéli sérelmein és hidegvérrel véghezvinni a feladatát? 
Lehetséges-e belelátni egy beteg elmébe, és megtalálni a megoldást egy valójában egyszerűnek induló bűnügyre? 
R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal is a 19. századi Rómába viszi olvasóit. A Riva nővérek-sorozat negyedik részében döbbenetes és ijesztő rejtéllyel találják magukat szemben a szereplők. A regényt szokás szerint átszövik a titkok, gyilkosságok, a kaland, a szenvedély és a romantika.

Várható megjelenés: 2020.március 30.



+ a ráadás :) 


Fantasztikusan jó lett Palotás Petra Szárnyaszegett pillangók című könyve. Ennek a folytatása is érkezik hamarosan. Én biztos, hogy várom :) 



A ​Szárnyaszegett pillangók első részében, az izgalmas bangkoki kalandban megismert Laura a harmincas évei elején járó svéd fotóslány. Thaiföldi küldetéséből hazatérve Stockholmba visszacsöppen korábbi életének mindennapjaiba. 
Egy decemberi délutánon azonban, a szokásos skandináv teaszertartásuk közepette, szeretett szomszédasszonya, Elisabeth a nyakába zúdít egy különös, titokzatos történetet, amely ismét megkondítja a lány fülében a nagyvilágba hívó harangot. Ezúttal a parányi szigetország, a mesebeli Málta az úti cél, és egy több generációt átölelő időutazás. 
Laura egy bő fél esztendő elteltével nem csupán egy újabb kalandra vágyik, hanem arra is, hogy megint lássa azt a férfit, akivel hosszú hónapok óta nem találkozott. 
Valletta múltat idéző öreg szomszédja, Mdina, a Csendes Város hamar rabul ejti az északról érkező lányt, a negyed és a legendáktól övezett kolostor pedig megannyi rejtélyre megfejtést ígér. 
Ki is valójában Elisabeth? Mekkora hatalma van a múltnak? Milyen veszélyt rejtenek az óváros sikátorai? 
Beteljesül-e egy csírájában elfojtott szerelem? 
Palotás Petra legújabb könyvében, a Szárnyaszegett pillangók második részében minderre választ kaphatunk.

Várható megjelenés: 2019. június 20.




Na ki melyiket írta fel a listájára? Továbbra sem maradunk olvasnivaló nélkül :) ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése