2019. július 3.

Új szerzemény: Egyikünk hazudik - Ezt olvasni kell mindenkinek :)

Ahogy a címben mondom a krimik kedvelőinek kötelező olvasmány ez a könyv.

Köszönjük a Lettero kiadónak, hogy elhozta nekünk! Lecter ​Hannibal óta nem volt ennyire zseniális sorozatgyilkos. Dr. Hamish Wolfe intelligens, karizmatikus és nagyon meggyőző orvos. Eközben olyan sorozatgyilkos, akit három nő kegyetlen meggyilkolásáért ítéltek el életfogytig tartó börtönbüntetésre. 
Maggie Rose briliáns elméjű, elfoglalt ügyvédnő. Jogi praxisa mellett bestseller krimiket ír, specialitása a megtörtént eseteken alapuló bűnügyi történetek. Rejtélyes, visszahúzódó természet. 
Hamish szerint csakis Maggie szabadíthatja ki őt a börtönből. Letartóztatása óta ártatlannak vallja magát, és alig várja, hogy Maggie segítségével felülvizsgálják az ügyét. 
Maggie habozik. Pedig az orvos azt is megengedné, hogy könyvet írjon az esetről. De mi van, ha valaki titokban már rég elkezdte írni a kettejük történetét?

„A rémület a csontodig hatol.” Paula Hawkins, A lány vonaton szerzője

„Sokkolóan okos thriller.” USA Today

„Bravúros utazás az őrült elmék belső világába.” The Independent

„A thriller műfaj új királynője.” Huffington Post

„Levegőt sem kapsz az végső fordulatig.” Woman and Home

„Mesterien megszerkesztett történet.” The Sunday Express


Az írónő neve a legújabb könyve a Halj meg kétszer kapcsán merült fel nálam. Bár nekem az sajnos nem igazán jött be.

Mégis bepróbálkoztam a korábbi regényével aminek a címe a már említett Egyikünk hazudik.

Imádom a Bárányok hallgatnak című könyvet. Már a borító is úgy hirdeti, hogy hasonlóan remek a regény és, hogy akik azt szeretik azoknak ez is be fog jönni.

Hát én ebben a pillanatban végeztem ki és rendesen hiányérzetem van. Mééééég :) Simán ütötte a Bárányokat, pedig azt is imádom. De ez? Hihetetlenül jó, zseniális. A legjobb krimi nálam. Imádom!

Csak sajnos kevés volt. De az tuti, hogy nagyon hamar érik egy újraolvasás.

Tényleg van hasonlóság is a másik említett sztorival, lehet azért is jött be ennyire, de mégis minden más és képes volt újat mutatni a szerző. Nem is akárhogy :) Aki teheti és szereti a krimiket olvassa el. Aki nem az is, mert ennek hála simán meg lehet szeretni a műfajt. Én kész vagyok tőle, eszméletlenül zseniális könyv.

Hajrá mindenkinek!


Így hát a polcom új lakója: :) Értékelés hamarosan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése