2019. július 11.

Várható megjelenések

Sziasztok!

Csak, hogy nektek se legyen jobb ismét hozok egy listát, hogy milyen könyveket várhatunk még :)



Kezdésnek érkezik az Álomgyár kiadótól ismert írónő Corinne Michaels-nek két új könyve is. A Még egyszer, kérlek című regényét nagyon szerettem szóval ezeket is kíváncsian várom. Ráadásul az egyiket nem egyedül írta. Kíváncsian várom őket.



„Bűbájos, ​forró, romantikus és tele meglepetésekkel.” – Harlequin Junkie

„Szívmelengetően romantikus.” – Aestas Book

Két szabályom van az életben: 
1. Semmiféle párkapcsolat, szerelem meg ilyesmi. 
2. Nem bújok ágyba a belsőépítész irodám ügyfeleivel. 
Amióta a legutóbbi fickóról kiderült, hogy nős, nem nehéz betartanom a szabályokat. 
Legalábbis eddig nem volt nehéz.

Callum Huxley egy nevetségesen szexi angol, és a kapcsolódás köztünk, ami az első pillantással kezdődött, elűzte belőlem az örökké tartó poklot. Szerencsére azonban még az előtt észhez tértem, hogy a hotelszobájában kötöttem volna ki, meztelenül, zihálva, aztán képtelen lettem volna őt elfelejteni.

Azon gondolkozom, talán hülyeség volt azon az éjszakán csak úgy elsétálnom. Elég biztos is, mivel a pályafutásom legfontosabb találkozóján a Dovetail Enterprises ügyvezetőjével nem más vár rám, mint ő. Azt hiszem, ez a szakmai életem legkínosabb pillanata. A kettes számú szabályom megszegése pedig a magánéletem legszenvedélyesebb pillanata.

A bizalom még sosem volt ilyen jó, de a csalódás sem fájt még ennyire soha.

A New York Time bestsellerszerző Corinne Michaels legújabb regénye minden, amire egy romantikus, szexi és vicces történetben vágysz.

Várható megjelenés: 2019.október 18.







„Egyszerűen ​nem lehet letenni.” – Red Cheeks Reads

„WOW. WOW. WOW. Ez a könyv…” – Golden Gaby Reviews

Ian Chase összetörte a szívem, amikor tizenhét voltam, és az elmúlt tizennyolc évben gyűlöltem őt ezért. 
Nem nehéz azzal az éles nyelvével és a selyemfiú életstílusával – amit sajnos kénytelen vagyok folyamatosan figyelni, ugyanis mögöttünk lakik. Minden egyes alkalommal, amikor látom őt kimászni a medencéből – gyakorlatilag meztelenül és túlságosan szexin –, a vérem forrni kezd. 
Mindig is szerettem volna utálni őt. 
Sosem terveztem úgy, hogy valaha szükségem lesz rá.

*** 
London Parish a kishúgom legjobb barátnője, és ez cseppet sem akadályozott abban, hogy belezúgjak. 
A történetünk elég bonyolult. Az egyetlen közös dolog bennünk, hogy a húgom gyerekeinek a keresztszülei vagyunk. Aztán az életünk egyetlen tragikus pillanat alatt megváltozik. 
Most fel kell nevelnünk a gyerekeket, akiket szeretünk; meggyászolni a felfoghatatlan veszteséget; és megküzdeni a vitathatatlan vonzalmunkkal egymás iránt. 
Az életem teljesen felfordult, és amire a legkevésbé szükségem van, hogy a régi érzelmeim újra felszínre törjenek. 
Mert sosem leszek képes megtartani őt, bármennyire is próbálkozom, hogy közel maradjon.

A New York Times bestsellerszerző Corinne Michaels és a USA Today bestsellerszerző Melanie Harlow közös regénye a második esélyről garantáltan az olvasók legújabb kedvence lesz.


Várható megjelenés: 2019.szeptember 13. 





Egy remeknek ígérkező új Sylvia Day könyvet is kapunk. Na ki várja még? Nálam a Crossfire sorozata nagy szerelem. Igaz az azóta megjelent történetei engem annyira nem varázsoltak el de ez nagyon jól hangzik :) 


„Egy ​érzelmileg túlfűtött történet, amely magával sodor és eléri a célját.” – Kirkus Reviews 
„Kifinomult, magával ragadó, okos és édes.” – The Irish Independent 
Korábban sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt találom magam. De most mégis megállapodtam. Egy helyen, amit szeretek, egy házban, amit felújítottam; barátokkal töltve az időt, akiket imádok, és egy olyan munkával, ami teljességgel kielégít. Megbékéltem a múlttal, és most a jövőt alapozom. 
Aztán Garrett Frost a szomszédba költözött. 
Ő csökönyös és igazán szemtelen, a természet tomboló ereje, amely megzavarja az életem gondos rendjét. Felismerem a démonokat, amelyek kísértik őt; a fájdalmat, amely irányítja. Garrett minden szempontból kockázatos lenne, de sérülten még veszélyesebb. Félek, hogy túl törékeny vagyok ahhoz a viharhoz, ami benne dúl; túl gyenge, hogy legyőzzem a fájdalmat, ami sújtja. 
De ő túlságosan elszánt… és túlságosan csábító. 
Néha a remény túlszárnyalja a legfagyosabb pusztítást is.

A #1 nemzetközi bestsellerszerző, Sylvia Day briliáns visszatérésében egy vadonatúj, érzelmes és szívfacsaró, szenvedélyes, szerelmi történettel érkezik a magyar olvasókhoz.


Várható megjelenés: 2019.október 2.





Ennek a könyvnek a megjelenéséig már nincs sok és eszméletlenül várom. A bárányok hallgatnak című részét egyenesen imádtam, valami zseniális. A vörös sárkány nekem sajnos annyira nem jött be. Közelébe nem volt az első résznek. Kevés volt benne a lényeg, Hannibal. :D Na de majd remélhetőleg ebben a részben. Az előzőekhez illő, fantasztikus borító és ígéretes fülszöveg. Nemsokára :) 


Hét ​év telt el azóta, hogy a rettegett pszichiáter és sorozatgyilkos, dr. Hannibal Lecter megszökött a fogvatartóitól. Hét éve annak is, hogy Clarice Starling, az FBI különleges ügynöke a segítségét kérte Buffalo Bill elfogásában, és utoljára látta őt. Noha az FBI mindent megtesz, hogy kézre kerítse Lectert, eddig még nem jártak sikerrel. 
És nem ők az egyetlenek, akik el akarják kapni a pszichiátert. Mason Verger, Hannibal egyetlen még élő áldozata megfogadta, hogy kegyetlen bosszút áll mindazért, amit Lecter tett vele. Vagyona és hatalma birtokában minden rendelkezésére álló eszközt bevet, és úgy tűnik, nem is reménytelenül bízik a sikerben. 
Starling és Verger egyaránt sajátos módszerrel igyekszik a pszichiáter nyomára bukkanni. Hannibal különc ízlését igyekeznek követni: mindazt, amit és akit igazán kedvel. De vajon ki lesz az üldöző és az üldözött ebben a hajszában? És végül kinek lesz lehetősége kiélvezni a siker minden ízét és zamatát? 
Thomas Harris klasszikusa hipnotikus erejű, igazán eredeti, nemegyszer sokkoló alkotás, amelynek főszereplőivel megjárjuk a pokol bugyrait, és bepillantást nyerhetünk egy egészen kivételes bűnöző elméjébe.


Várható megjelenés: július 29. 





Szurovecz Kitti írónek is új könyve érkezik. Igaz november még egy picit messze van. Fantasztikus lett például a legutóbbi regénye is A kisemmizett angyal. Így nem kérdés, hogy a listámra felkerült az új regénye. Ami egy meglepő, újdonsült borítót kapott. Figyelemfelkeltő és ha tudod mi a sztori, rájössz, hogy tökéletes. Remeknek ígérkezik, kíváncsian várom. 


A ​huszonnyolc éves egykori pszichológus-hallgató Dorina hosszú ideje rövidtávú memóriazavarban szenved, ami azt jelenti, hogy csupán egyetlen napig képes az új ismerőseire és a friss élményeire emlékezni. Aztán egy este elmegy a családjával megnézni egy színházi előadást és minden megváltozik: reggel arra ébred, hogy emlékszik a monodráma főszereplőjére, Heltai Nolenre, akit szakmai berkekben nemcsak az egyik legígéretesebb feltörekvő színészként, hanem a legrémesebb hazug szoknyapecérként is számon tartanak. A harminchárom éves férfi jóképű és csábító, de számító és rideg is. Egy dolog érdekli igazán: a saját boldogulása. Azonban az, hogy az amnéziás lány belép az életébe, alaposan a feje tetejére állítja a sekélyes világát. Mindkettejük számára szédületes belső utazás kezdődik… 
Meddig hordozhatunk vérző sebeket büntetlenül? Képesek vagyunk-e a vélt vagy valós bűneinkért megbocsátani egymásnak, de elsősorban önmagunknak? Szurovecz Kitti új lélektani szerelmes regénye leginkább ezekre a kérdésekre keresi a választ. Az egyetlen ismerős arc a mélyre ásott emlékek és az elfojtott érzelmek hatalmának története.


Várható megjelenés: 2019.november 14.





Hamarosan érkezik Palotás Petra Szárnyaszegett pillangók című regényének második része. Viszont már itt van, hogy milyen gyönyörűséget kapunk tőle utána. Egy könyvet ami novellák gyűjteménye. Ismét egy meseszép külsőbe csomagolva. :) 


Lélekmelengető történetek az ezerarcú szeretetről

Ki ne szeretne a rohanó, kapkodó világunkban olykor megpihenni néhány pillanatra, hogy egy csésze forró tea társaságában elmerüljön egy könyv lapjai között? Ez a kötet több tucatnyi, érzelmekkel teli novellát köt csokorba: melegséget, mosolyt vagy éppen könnyeket fakasztó írásokat, olyan érzelemkovácsoló történeteket, amelyeket a valós élet ihletett. Születésnapok, szentesték, szerelmek vagy éppen végső búcsúk… Remény, öröm, megbocsátás, vágy vagy akár félelem…

Palotás Petra jól ismert, kifinomult és érzelmes stílusában olyan hétköznapi csodákat, gondolatokat és pillanatképeket hoz el legújabb művében az olvasóknak, amelyek, mint a tenger mélyén lapuló igazgyöngyök, csak arra várnak, hogy megmutathassák a szépségüket.


Várható megjelenés: 2019.november 10.





Bűnös viszony címmel már szeptemberben érkezik egy új sorozat Anne L.Green írónőtől. Két részes lesz, csodás borítókkal és fantasztikusnak ígérkező fülszövegekkel. Kötelező olvasmányok :) A csábító trilógia után pláne. 


William Keyes a chicagói rendőrség egyik legelismertebb rendőrnyomozója. Munkája tele van izgalommal, veszéllyel, rejtélyekkel és észjátékkal. Minden ügyében az igazságot kutatja. Mindemellett menyasszonyával, Joyce-szal lázasan készülnek közelgő esküvőjükre. 
Tökéletesnek látszó életét azonban egy szövevényes gyilkossági eset és egy kellemetlen jogi procedúra kavarja fel. Az ügyben eljáró tüzes és leleményes Heather Reese ügyvédnőt egyszerre találja kibírhatatlannak és vonzónak. Minden akarata ellenére lassan kialakul köztük a kölcsönös vonzalom. A Heather iránt táplált érzelmei észrevétlenül befolyásolhatóvá és sebezhetővé teszik őt. Will idővel mindenben elbizonytalanodik, amiben addig hitt: Joyce-ban, a hivatásában, de legfőképpen önmagában. 
A Heather vonzásában a Bűnös viszony-sorozat első része, melyben a többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő bebizonyítja, nem mindenki bűnös, akit rabságra ítélnek. A történet a Joyce csapdájában című kötetben folytatódik.

Várható megjelenés: 2019.szeptember 30.






William élete kész káosz. Őrlődik a Joyce iránti elkötelezettség és a Heather iránti forró szenvedély, a lelkiismerete és a szíve között. Túlfűtött kapcsolata Heatherrel közelgő esküvője miatt halálra van ítélve, és ha ez nem lenne elég, egy sorozatgyilkos is a nyomukban lohol. A férfi magánéletének védelme a távolságtartást, az életükért folyó harc viszont az egymásba kapaszkodást diktálja. William nem látja a kiutat, csapdába került. Az esze helyett az érzelmei irányítják, de igazán csak akkor omlik össze minden, amikor a múltjának egy rejtett darabja a leleplezés küszöbén áll. Kénytelen lesz súlyos áldozatot hozni annak érdekében, hogy a titkát megőrizhesse, és ezzel megóvhassa önmagát és a szeretteit. 
A Joyce csapdájában a Bűnös viszony-sorozat második része, melyben a többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő azt boncolgatja, minden körülmények között megéri-e áldozatot hozni, és közben áldozattá válni.


Várható megjelenés: 2020.február 24.





Nemrég elkezdtem a Gabo kiadó gondozásában megjelent Helen Grace krimi sorozatot. Nem kevés, eddig 7 megjelent része van. Brutális, de zseniális, imádom. Ehhez érkezik nemsokára még egy, immár a 8.rész. 


M. ​J. ARLIDGE NAGY SIKERŰ HELEN GRACE FELÜGYELŐ THRILLERSOROZATÁNAK NYOLCADIK KÖTETE

Gonosz lappang az erdőben. 
Első áldozatai a vadlovak voltak. 
De most már ártatlan emberekre vadászik az arctalan gyilkos. Elveszetten próbálnak menekülni, elrejtőzni a sötétségben. Segítségért kiáltanak kétségbeesésükben. De senki sem hallja meg a segélykiáltásaikat a rengetegben. 
Helen Grace felügyelőnek újabb rémálommal kell szembenéznie. A nyílvesszőkkel átütött testű áldozatok furcsa gyümölcsként lógnak a New Forest öreg tölgyein. Miért támad valaki védtelen kempingezőkre a nyaralószezon közepén? Mit akar üzenni a meggyilkolásukkal? Egy pszichopata ólálkodik az erdőben? Van valamilyen okkult vonása ezeknek az emberöléseknek? Magának az erdőnek mutatnak be áldozatot? 
Helennek be kell hatolnia a sötétségbe, ha fel akarja tárni az igazságot a pályája egyik legnagyobb kihívást jelentő, legmorbidabb esetében.

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, vagy a legfrissebb Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. 
Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A folytatások (Üsd, vágd; A babaház, Hazudsz, hazudsz; Szegény kisfiú, Bújócska) szintén bestsellerek. Az Erdő mélyén a Helen Grace-thrillersorozat nyolcadik darabja.


Várható megjelenés: 2019.július 17. 





Lesz egy újabb jó kis krimije a Lettero kiadónak is. A borító talán kicsit beteg de pont ezért jön be nagyon. A fülszöveg is ütősnek hangzik, kíváncsi leszek a sztorira. 


Négy fiatal férfi luxuslakást bérel Rio de Janeiroban. Amikor egyikük miatt adósságba keverednek, pokoli ötletet találnak ki, miként jussanak pénzhez. 
Dúsgazdag, elit ügyfelek számra különleges vacsorákat kezdenek tartani. És a szokatlan gasztronómiai vállalkozás nem várt mértékben szárnyalni kezd… 
A precíz Dante üzleti menedzsmentet tanul. 
A komoly Miguel orvosi egyetemre jár. 
Az udvarias Leitao számítógépes hacker. 
A céltudatos Hugo tehetséges séf. 
A brutális bűncselekmények hálójára kezdetben egyikük sem gondol. De hány halottat lehet ellopni és felszolgálni?

„Hitchcock filmjeihez méltó.” GUARDIAN 
„Raphael Montes kötelező olvasmány.” JEFFREY DEAVER 
„Még vérfagyasztóbb, mint a Holtodiglan.” LAUREN BEUKES


Várható megjelenés: 2019.augusztus 22.





Papp Diána írónőtől nem olvastam, de a hamarosan az Álomgyár kiadónál megjelenő új könyve felkeltette az érdeklődésem. Elsősorban a borító ami nagyon szép lett, de a fülszöveg is egy remek történetet ígér :) 


Zoli ​egy hangulatos vidéki kisváros moziját vezeti, ami egykor romantikus búvóhelye volt az álmodozó szerelmeseknek. 
Az utóbbi években azonban a szerencse elkerüli a férfit; a nézőszám apad, a tartozások nőnek, és hiába őrizte meg fiatalos sármját, a Nagy Ő sem akar betoppanni az életébe… 
Egy nap azonban megtalálja a gimis osztálytársak annak idején rábízott lezárt leveleit, amelyekben arról írnak, vajon mi lesz velük, hol tartanak majd tizenötév múlva. Hirtelen feltárul a rég eltemetett múlt; a gondtalan évek, fergeteges bulik, életre szóló barátságok, soha be nem teljesült szerelmek, és a fogadalmak, hogy mindenáron boldogok lesznek… 
Vajon mi lett abból a mosolygós srácból, aki mindenáron sikeresebb akart lenni országos hírnevű apjánál? Boldog-e az a lány, aki az érettségi banketten még titkolta pár hetes terhességét? Hová sodorta az élet az osztály zűrös csaját, akinek minden fiú az ágyába akart bújni, és legfőképpen, hol lehet Viki, akinek Zoli soha nem merte elmondani, mit érez iránta…

Mintha csak varázsütésre történne, meghívást kap az első osztálytalálkozóra, és 
Zoli úgy dönt, titokban fog segíteni annak az öt embernek, akikhez még ma is szoros érzelmek fűzik, hogy az osztálytalálkozón már pontosan arról a boldog életről tudjanak beszámolni, amiről a majd' két évtizeddel ezelőtti levelük szól.

Hogy sikerül-e, kiderül a magazinszerkesztő és népszerű regényíró Papp Diána legújabb regényéből, amely az ábrándoktól mentes felnőttkorról, a nosztalgiázásról, a „majdegyszer” helyett a „mostélsz” melletti hajthatatlan kiállásról szól.


Várható megjelenés: 2019.november 10.





Az utolsó a mostani listámon egy izgalmasnak ígérkező thriller. A fülszöveg alapján nagyon jónak tűnik és a borító is nagyon megfogott. Ezt tuti olvasni kell. 


„Feszültséggel teli.” – Karen Hamilton 
„Lenyűgöző olvasmány.” – Jane Corry

Akarja az életed… és mindent meg is tesz, hogy megkapja. 
Erica mindig is szeretett volna olyan lenni, mint a szomszédja, Faye: gyönyörű, vékony és egy kislány anyukája. De Faye élete egyáltalán nem olyan tökéletes, amilyennek látszik: van egy szörnyű titka, ami lassan, de biztosan tönkreteszi őt is, és mindent, ami kedves a számára. 
Amikor Faye lánya, Tamsin eltűnik iskola után, a rendőrség Ericánál kopogtat. De vajon Erica az egyetlen, aki mindig is irigykedve figyelte Faye-t? Vagy talán más fenyegetés is rejtőzik az árnyékban? 
Egy nyugtalanító és feszült thriller féltékenységről, kapzsiságról és vágyakozásról a Sunday Times bestsellerszerző Amanda Robson tollából.


Várható megjelenés: 2019.október 15.



Ezek lennének :) Nektek megtetszett valamelyik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése