2019. július 6.

Új szerzemények

Sziasztok!

Megmutatom nektek a következő adagot az új szerzeményekkel.


Ismét krimik.

Ráadásul a jó szokásomhoz híven sikerült még csak véletlenül sem egy 3 részes sorozatot kinézni. Kapásból 7 része van eddig a Helen Grace sorozatnak. A Gabo kiadó pedig hamarosan elhozza a 8.részt is. Az biztos, hogy olvasnivalóban nincs hiány.

Na de a lényeg. Csak bele akartam pillantani. Ahhoz képest annyira megfogott, hogy jött velem haza.

Brutális, kemény, egy eszméletlen jó krimi. Állati izgalmas már a fülszöveg is, ráadásul remek a borító hozzá szóval aki gondolja mindenképpen lesse meg.

Én eddig imádom az első részt. Szóval ők jöttek velem haza. Nagyon szépek és hihetetlenül jó krimik. ;)


Ez ​él, az meghal. 
Más választás nincs.

A lány félholtan jött ki az erdőből. 
A története hihetetlen volt. Mégis igaz. 
Minden egyes iszonyú szava.

Pár nap múlva előkerül egy másik kétségbeesett megmenekült – lassan összeáll a séma. Az áldozatokat kettesével rabolják el, és szörnyű választás elé állítják őket: ölsz vagy megölnek.

Az életedet vagy az eszedet veszítenéd el inkább?

Helen Grace felügyelő a démonait legyűrve kapaszkodik fel a csúcsra. 
A láthatatlan szörny utáni nyomozás során felmerül, hogy a megoldás kulcsa a túlélőknél – a gyilkos eleven névjegyeinél – lehet.

És hiába jár sikerrel, újabb ártatlanok halnak meg…

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. 
Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc iránt világszerte érdeklődtek a kiadók. Ebben lépteti színre Helen Grace felügyelőt, aki a folytatásban – Pop Goes the Weasel – is főszerepet kap.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése