2019. július 14.

Új szerzemények

Az utóbbi két igencsak kemény krimi után kell egy kis pihenő. A Gabo kiadó Helen Grace sorozatát kezdtem el. Hamarosan érkeznek az értékelések ezekről. Addig is a sok brutális vérengzés után kellett valami kellemesebb :D  Erre nem is lehetne tökéletesebb ez a két könyv.



Az egyik egy fiatalos, romantikus sztori amolyan Royal család feelinggel :)

A másik pedig az Álomgyár kiadó legújabb, most megjelent regénye. Corinne Michaels írónő immár második itthon megjelent könyve. Nagyon vártuk, szóval ő az akit éppen olvasok. Annyit elmondhatok már most, hogy tökéletes választás.


Estelle Maskame - Mondtam ​már, hogy szeretlek?



Amikor a tizenhat éves Eden Munro beleegyezik, hogy a nyarat a rég nem látott apjánál tölti a kaliforniai Santa Monicában, még nem sejti, mi vár rá. Eden szülei elváltak, és az apja új családot alapított. Ezt azt jelenti, hogy Eden találkozik a három mostohatestvérével. 
A legidősebb, Tyler Bruce, egy heves természetű, hatalmas egójú problémás kamasz, aki mindenben szöges ellentéte Edennek. A fiatal lány nemsokára egy új élményekkel teli világban találja magát, mert Tyler baráti köre úgy dönt, hogy a szárnyai alá veszi a jövevényt. A legnagyobb rejtélyt Tyler jelenti számára, és minél jobban próbálja megérteni a fiút, annál jobban megtetszik neki. Pedig pont a mostohatestvérébe nem lenne szabad beleszeretnie. 
A helyzetet tovább bonyolítja Tyler levakarhatatlan barátnője meg egy srác, aki azonnal szemet vet Edenre. Sok titok, sok hazugság, és rengeteg dráma van a háttérben. Vajon Eden le tudja győzni az érzéseit? És sikerül kiderítenie az igazságot Tylerrel kapcsolatban?



Corinne Michaels - Miénk ​az éjszaka



Nem vagyok egy egyéjszakás típusú csaj. Különösen nem vagyok az a nő, aki néhány piát legurítva egy koncerten a gyerekkori bálványa, Eli Walsh ágyában köt ki. 
Most mégis pontosan ez történt. 
Mit csinál egy lány egy részegen elkövetett ballépés után? Menekül. 
Magamhoz ragadtam a holmimat, és amilyen gyorsan csak tudtam, elhúztam a csíkot ettől az energikus, ellenállhatatlan és életem legjobb menetét nyújtó szupersztártól. A tündöklő zöld szemének, a kőkemény testének, a pimasz mosolyának nincs helye a világomban. Az én életem így is elég bonyolult. 
Valaki ezt elfelejtette neki megemlíteni. 
Eli hajthatatlan. Nyomul be a szívembe, fáraszt a zaklatásával, bizonygatja, hogy ő nem olyan, amilyennek képzelem, és ő minden, amire csak szükségem van. És amikor a világom darabokra hullik, ő egyben tartja a szétszóródott részeket. És akkor akarva-akaratlanul, de reménytelenül beleszeretek. 
Elhittem, hogy örökké együtt lehetünk. De akkor kellett volna hallgatnom rá, amikor azt mondta, miénk az éjszaka. 
Corinne Michaels, New York Times bestsellerszerző legújabb regénye valódi érzelmi utazásra viszi az olvasót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése