2024. július 23.

Ana Huang: King ​of Wrath – A harag (Kings of Sin 1.)

 📚 Könyvajánló 📚


Ő ​a feleség, akit sosem akart… és a gyenge pont, amire sose számított.

Kegyetlen. Irgalmatlan. Arrogáns.
Dante Russo minden helyzetben irányít – a magánéletében éppúgy, mint a munkájában. A milliárdos cégvezér sose akart megnősülni – mígnem egy zsarolás fenyegetése bele nem kényszeríti egy eljegyzésbe egy olyan nővel, akit alig ismer. Vivian Lau ráadásul nemcsak egy gazdag örökösnő, hanem legújabb ellenségének lánya. És nem számít, mennyire gyönyörű és bájos. Dante mindent meg fog tenni, hogy eltüntesse a bizonyítékokat, és felbontsa az eljegyzésüket.
Egyetlen problémája akad: most, hogy a nő az övé… már nem tudja elengedni.

Elegáns. Nagyra törő. Jól nevelt.
Vivian Lau a tökéletes lánygyermek, és a családjának egyetlen reménye, hogy elérjék a társadalmi ranglétra legmagasabb fokait. Ha beházasodna a kékvérű Russo családba, az olyan ajtókat nyitna ki, amelyek egyébként elérhetetlenek lennének újgazdag családja számára. Így ugyan a goromba és visszahúzódó Dante nem az esete, kötelességtudóan beleegyezik az előre elrendezett házasságba.

Az viszont sosem volt a terv része, hogy vágyni fog a férfi érintésére. Vagy hogy megtörténik a lehető legrosszabb dolog: beleszeret a jövendőbelijébe.



Ennél klisésebb már nem lehetne sem a sztori, sem pedig a szereplők. Mégis esküszöm csak úgy faltam az oldalakat és imádtam a könyvet! 

Érdekházasság, majd ebből szerelem. Kismillió ilyet olvastunk már igaz? Maguk a karakterek sem olyan eget rengetően egyediek. A dúsgazdag, ördögien szexi és jóképű férfi. Némi rossz fiús beütéssel. Egy szintén jómódú fiatal nő. Aki akaratos, erős, ambiciózus. Mégsem mindenben. Hiszen a szülői nyomásnak nem képes ellenállni. 

Ezek mind ismerős momentumok lehetnek. 

Mégis Ana Huang tudta izgalmassá, olvasmányossá és némiképp egyedivé is tenni a sztoriját. Aminek hála, mondom én elkezdtem és totál beszippantott. 

Pedig kicsit féltem is, mivel a négy részes Twisted sorozatból két rész nagyon nem jött be. Az elsőt és az utolsót imádtam. A két középsőt inkább hagyjuk. Szóval volt para, de azonnal, már az elején kiderült, hogy feleslegesen. 

Igen tudom, kismillió ilyen regényt olvastunk már. Mégis ha tud egy kis izgalmat, egyediséget csempészni bele egy író, akkor még mindig lehet jó, szórakoztató és szerethető. Ráadásul összességében hiába a szerző előző sorozatából két rész annyira nem jött be, ott sem magával az írásmódjával volt bajom. Mert szeretem ahogy ír. Nem véletlenül lett új kedvenc ez a regény. Csak remélni tudom, hogy a széria többi részét is így fogom szeretni. 

Itt van nekünk az említett dögös, szexi Dante Russo. Már a nevét imádtam! Aztán ehhez hozzájött a szerző és Vivian áradozása is a férfiról. Főleg ami a külsejét illeti. Igaz ami a belső tulajdonságaira igaz, hát.... Jó lényegében nem volt semmi vészes. Szimplán nem tetszett neki, joggal, az ahogy erre a frigyre kellett kényszerülnie. Egy kemény, szívtelennek tűnő férfi. Akiért mindenki rajong, a kegyeit keresné. Persze többnyire önző érdekekből. Nem is csoda, hogy ilyen férfi lett. De azért ahogy szép lassan megismerjük, megmutatja az igazi valóját. Hogy tud egy szerethető és szeretni képes férfi lenni. Jó humorú. Eléri amit akar. Ez ugye nem újdonság. 

Vivian már egy kicsit más. Ő is okos, erős. Mégis egyszerűen a szülei, főleg az apja olyan szinte  manipulálja őt, hogy nem képes neki nemet mondani. Még ezekre az eszemet hagyományokra sem. Vagyis amire hivatkoznak. Mégis tetszett főleg ahogy Dante látta a lányt. Hiszen ha a férfiról és a jövendő házasságukról volt szó, ott ki tudott állni magáért. Ők nem hasonlítottak, mégis remekül kiegészítették egymást. Tetszett ahogy végigvitt a sztori azon, hogy miket is tanultak a másiktól. 

Főleg szerintem a lány. Hogy végre igenis tudjon kiállni magáért. Azért amit gondol, amit szeretne. Hisz ez az ő élete. Remek páros lettek. 

Mindkettőjüket azonnal megszerettem. Jól illettek egymáshoz. Kiegészítették a másikat. Remek szócsatás párbeszédeket lehet olvasni. Mivel egymással tudtam akaratosak lenni, ezért egész sok ilyen jó humorú pillanat született. 

Természetesen nem hiányozhattak a komolyabb témák sem. Ugyanakkor a tüzesebb percek sem. Hiszen a kémia hűha... na az ezer fokon égett kettejük között. Mégis nagyon szerettem, hogy nem ez volt a fő vonal. Nem a szex. Persze akadt benne, de nagyon tetszett, hogy egész, a szerző egynémely kötetéhez képest egész minimális. Ezek is remekül voltak megírva. Összességében az egész kötet. Tökéletesen adta vissza a szereplőket. Az életüket, az érzelmeiket, a cselekményeket, a fordulatokat. Hiszen akadtak itt titkok, váratlan fordulatok. Egy szép lassan alakuló szerelem. Családi kapcsolatok. 

Amiért külön imádtam, hogy az írónő összekötötte a Twisted sorozattal. Jobban belegondolva, ahogy előjött, be is ugrott mikor bukkant fel Dante a Twisted lies-ban. Christian egész sokat szerepelt itt. Jó volt újra találkozni vele. Sőt a Twisted games-re is volt utalás. Én szeretem ha valamilyen úton módon egy szerző tudja így összekötni egy-egy sorozatát. :)

Egy szó, mint száz, nekem szerelem lett. Ha szerettétek a szerző korábbi sorozatát, akkor természetesen kötelező. De ha netán nem, vagy még nem olvastatok Ana Huang könyvet, akkor remek kezdet ez. Igen sablonos kissé, mégis higgyétek el, a szerző igenis olvasmányossá, nagyon is élvezhetővé és szerethetővé tudja tenni. 💖 




  Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése