2024. július 29.

Corinne Michaels - Törött ​szívek (Whitlock-testvérek 1.)

   📚 Könyvajánló 📚


A bébiszitterek első szabálya? Soha ne ess bele egyedülálló apukába, még akkor sem, ha őrjítően szexi!

Csakhogy pontosan ez történik, amikor a mogorva kisvárosi seriff, Asher Whitlock lányára, Oliviára kell vigyáznom. Egyikünket sem villanyozza fel ez a megállapodás, de neki rettentően nagy szüksége van a segítségre, nekem pedig a pénzre.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy megtartjuk a távolságot…

Ahelyett, hogy a jövőmre koncentrálnék, semmi más nem lebeg a szemem előtt, csak az állkapcsa erős vonala, a kristálykék tekintete és a kőkeményre edzett teste. Próbálunk ellenállni egymásnak, mégis átlépünk minden egyes határvonalat, míg végül az ágyában kötünk ki.

Csak most az egyszer – mondom magamnak. – Jól van, kétszer. Na jó, minden éjszaka.

Azonban ennek véget kell vetni – tizennégy évvel idősebb nálam, stresszes a munkája, és persze Olivia érzéseivel sem játszhatok. Valamint említettem már, hogy apám Asher főnöke? Na meg itt van a múlt, amit próbálok kitörölni az emlékezetemből. Nem könnyű titkot tartani, és az enyémek lassan túl nagyra nőnek ahhoz, hogy tovább rejtegethessem őket.

Hátat fordítani és lelépni soha nem egyszerű, de amikor megteszem, nem nézhetek többé hátra. Még ha ez azt is jelenti, hogy magam mögött kell hagynom azt a férfit, akibe eleve soha nem lett volna szabad beleszeretnem.

Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzője egy olyan szerelemről mesél, amely felperzseli és felszabadítja a lelkeket és meggyógyítja az összetört szíveket.



Már a fülszöveg első mondatánál kiderül, hogy egy olyan sztorit olvashatunk, ami hát valljuk be, már eléggé lerágott csont. Vagyis ezt gondolhatnánk. A szerző ugyanis az írásmódjával, amilyen szépen megírta ezt a történetet, azonnal elvarázsol bennünket. Ráadásul, azért ha magában a sztoriban akkora újdonságot nem is tud már mutatni, azért voltak olyan momentumok a regényben, amik hathattak üdítő újként. 

Természetesen így volt ez a karaktereknél is. Hiszen ha így a tartalmat először elolvassuk, a két főhőst sem gondolnánk olyan egyedinek. Mégis mind a tulajdonságaik, mind pedig az életük története eltudta hozni számomra az újdonság varázsát. 

Adott nekünk tehát a szexi, dögös egyedülálló apuka és a bébiszitter. 

Már az apuka esete is különleges. Ugye a legtöbb ilyen történetben, az egyedülálló szülő szerintem az esetek nagy többségében egészen pici, főleg kisbabákkal vannak leírva. Nos itt már ez is némi különlegesség. Asher kislánya már 9 éves. Közel sem kisbaba. De azért mégis kis gyermek. Ráadásul a kislány maga is különleges. Őszinte leszek elképesztően szívszorító és megható volt a történet ezen csavarja. Hogy nem a tökéletességre törekedett a szerző. Megmutatja, hogy igenis vannak nehézségek az életben, amikkel együtt kell élni, megbirkózni velük és a lehető legjobbat kihozni az adott helyzetből. Ráadásul igazán sokra is képes megtanítani bennünket. 

A megértésre. Hogy figyeljünk a másikra, ne ítélkezzünk rögtön, segítsünk és ne nézzünk valakire, aki akár beteg másként. Hihetetlenül jól felhívja sok mindenre a figyelmünket ez a történet. 

Persze, egy szórakoztató regény. Mégis van mélysége és mondanivalója. Ez volt ami teljesen megfogott. 

Természetesen szerettem a két főhőst. Imádtam ahogy visszaadta, hogy Asher mit meg nem tesz a lányáért. Remek apuka. Egy jó szívű férfi. Okos, remek a munkájában, vicces. 

Phoebe szintén egy azonnal megkedvelhető karakter lett. Kissé szétszórt néha igaz, mégis ő is egy már sokat megélt fiatal nő. Aki követett el hibákat, mégis dolgozik magán és azon, hogy tovább lépjen. 

Imádtam ahogy őket hármójukat ábrázolta a regény. Phoebe és Olivia különleges kapcsolatát. 

A komoly témák mellett, sok humor és boldog pillanat jutott a sztorija. Ezek mellett persze főszerepe volt az érzelmeknek. Láthattuk, hogy ez a fiatal nő miként nyeri el a kicsit idősebb, sokkal komolyabb, egyedülálló apa szívét. Voltak nehézségeik, de nagyon szerettem ahogy az írónő alakította a sorsukat. 

Tetszettek a szerelmes, perzselőbb jelenetek is. Szerencsére nem erotikus részekkel volt tele a könyv. Ez külön jó pont volt. Persze akadt benne. A kémia is elképesztő hőfokon égett a párosunk között. Mégsem volt egyáltalán sok. Sőt, a mai mennyiségekhez képest, amik egy-egy ilyen típusú regényben vannak, még kevés is. Pont ezért szerettem ennyi. Hogy nem csak ezen volt a hangsúly. 

Az írónő tényleg hihetetlen szépen írta meg ezt a történetet. Élmény volt olvasni. Kikapcsolt, elgondolkodtatott. Szórakoztatott és tanított egyben. Remek szereplőkkel. Könnyek és nevetés. Volt itt minden, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz kell. 

Ráadásul természetesen már volt egy kis előre vetítés, ami a Whitlock testvéreket illeti. Alig várom a következő köteteket is!  




Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése