2019. február 6.

Várható megjelenések

Sziasztok!

Itt egy hosszabb megjelenési lista :) Én ezeket várom nagyon. Sok remek könyv érkezik. A megszokott borítókkal, fülszövegekkel és várható megjelenési dátumokkal. Annyi biztos, hogy nem kell attól félni, hogy nem lesz mit olvasni.



Jöjjön is az első könyv. Az Álomgyár kiadó egyik hamarosan megjelenő könyve. A borítója fogott meg először mert gyönyörű. És persze a fülszöveg is ígéretes. Íme:

„Gyönyörűen ​romantikus.” – Milly Johnson
„Egy Isabelle Broom-regényben mindig számíthatsz egy egzotikus tájra, szívmelengető romantikára és esetleg néhány könnycseppre.” – Red Online
„Vedd magadhoz az útleveled, mert Isabell Broom egy csodálatos érzelmi utazásra fog vinni!” – Adele Parks, bestsellerszerző
„Könnyeket csal a szemünkbe és mosolyt az arcunkra.” – Heat


Egyetlen szikra fénybe borítja mindkettőjük életét
Alice éppen megkomolyodik. Talán nem azt a kalandos életet éli, amit valaha elképzelt magának, de több mint amire bárki is vágyhat, hogy boldog legyen – mert van megbízható barátja, védelmező anyja –, még ha a vágyai egy kis része mindig is elfojtva marad.
Max mindent összekuszál. Egy pusztító sérülés után elhatározza, hogy bizonyít saját magának: hogy megtalálja az embert a fogyatékosság mögött, hogy kiszabadul a családja szorításából, hogy képes még kalandokra.
Egy Sri Lanka-i utazás az utolsó kitörés Alice számára – az utolsó esélye, hogy belevesse magát az otthonától több ezer mérföldre lévő forróságba, káoszba és sokszínűségbe.
És ez az a pillanat, amikor találkozik Maxszel.
Alice még nem tudja, de ezzel az egész élete megváltozik.
Max még nem tudja, de ő az, aki megváltoztatja Alice életét.
Isabelle Broom gyönyörű, szívmelengető romantikus története a szerelemről, életről és a veszteségről.


Várható megjelenés: 2019. június 30. 



A következő könyv már egy kicsit más kategória.  Egy jó kis thriller. Ennél a könyvnél is a borító fogott meg elsőként. Állati jó kis borítókat csinál az Álomgyár kiadó a könyveknek. Ezt még már régen kiszúrtam magamnak szóval kíváncsian várom.

„Egy ​remek thriller összetett és lenyűgöző karakterekkel.” – Clare Mackintosh, bestsellerszerző 
„Egy sötét és nyugtalanító thriller.” – Luise Jensen bestsellerszerző

Alisonnak mindene megvan. Odaadó férje, imádnivaló kislánya, felfelé ívelő karrierje – épp most kapta meg az első gyilkossági ügyet, amiben a védelmet képviseli. De nem minden az, aminek látszik.
Csak még egy éjszaka, és véget vetek az egésznek.
Alison túl sokat iszik, elhanyagolja a családját, és viszonya van egy kollégájával, aki feszegeti a határokat, amelyeket Alison már nem képes elviselni.
Megtettem. Megöltem őt. Le kellene, hogy csukjanak.
Alison ügyfele nem tagadja, hogy megkéselte a férjét. Be akarja ismerni a bűnösségét. De valami nem stimmel a történetében. Ha Alison megmenti ezt a nőt, az az első lépés lehet, hogy saját magát is megmentse.
Figyellek. Tudom, mit csinálsz.
De valaki ismeri Alison titkait. Valaki, aki azt akarja, hogy megfizessen, és aki nem áll meg addig, amíg Alison mindent el nem veszít.
Egy felzaklató, ugyanakkor lenyűgöző történet a félelem erejéről, a vágyról, a féltékenységről és az árulásról, szerelemről és gyűlöletről.
A Vérnarancs Harriet Tyce nagyszerű bemutatkozó regénye, mely meglepő, új hangot hoz az olyan pszichológiai thrillerek világába, mint amilyen a Bujdokló szenvedély vagy a Holtodiglan.


Várható megjelenés: 2019. február 21. 



Palotás Petra új könyve is hamarosan érkezik. Szintén gyönyörű borítóval. Valamint egy remek fülszöveggel. Biztos vagyok benne, hogy szuper történetet rejt majd ez a csodás borító. Bár megmondom őszintén ezen változtattak picit és nekem az elsőre meghirdetett borító jobban tetszett. De persze ebben a köntösben is nagyon szép lesz.



Bangkok piros lámpás negyedében hetek óta a félelem az úr. Laura, egy svéd fotóslány a helyszínre utazik, hogy újságíró kollégáit képanyaggal támogatva segítsen egy sorozatgyilkos nyomára bukkanni. Ám hamarosan ő maga is elmerül a város titokzatos, buja világában, ami nem csupán a nyomozást, de az ő már többször megsebzett szívét is veszélybe sodorja.
Bűn és bűnhődés, kegyes hazugságok, önző hiúság vagy a vak szerelem szövik a kusza szálakat? Esetleg mindezek együttesen?
A regény Ázsia egyik leglüktetőbb metropoliszába repíti az olvasót, hogy annak minden színével és illatával, vétkével és gyönyörével egy izgalmas történet részese lehessen.

Palotás Petra legújabb könyve a szerző első regényének, a Bangkok titkainak átdolgozott, bővített kiadása, amelyben a további fejezetek mellett új szereplők is meglepik majd a romantikus krimik kedvelőit.



Várható megjelenés: 2019.február 28.



A következő három könyv egy sorozat részeként érkezik. Kendall Ryan Szeress és hazudj sorozatának első része jelent meg eddig nálunk. És már itt is vannak a hírek még 3 újabb részről. A borítók, a színek nagyon tetszenek. Igaz én még nem jutott el az elsőig de ezek után kíváncsi leszek majd és előbb utóbb sort kerítek rá. Jöjjön tehát 3 könyv ehhez a sorozathoz:



„Ötcsillagos erotikus regény” – Just Booked 
„Kendall Ryan abszolút felülmúlta önmagát.” – Cocktails and Books
Amikor Colton Drake egymillió dollárt fizetett Sophie Evan szüzességéért, a legutolsó dolog, amire számított, hogy beleszeret a lányba, aztán végignézi, ahogy kisétál az életéből. De amikor Sophie rájön, hogy Colton hazudott neki, a férfi nagyobb árat fog fizetni azért, hogy a lányt visszakapja.
Coltont nem tarthatja vissza semmi. Sophie az övé – csak a lány ezt még nem tudja. Vajon le tudja zárni a megállapodást és fel tudja forgatni olyannyira a világát, hogy a lány ne akarja újra elhagyni? Vagy már túl késő?
Az erotikával és érzelmekkel túlfűtött Szeress és akarj a Szeress és hazudj című kötet provokatív folytatása.




Várható megjelenés: 2019.február 11. 




Jöjjön a harmadik rész. Na ennek főként a szín világ miatt különösen tetszik a borítója :) 


„Mesés, ​gyönyörű történet.” – Cocktails and Books
„Perzselő és érzelmes.” – Give me books
Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait.
De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye.
Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut ideje, még ha jobban hiányzik is neki a szex és az intimitás, mint akár magának is bevallaná. Valószínűleg a lehető legrosszabb ötlet kitárni a szívét a nála fiatalabb, hírhedt nőcsábász előtt. De Pace be akarja bizonyítani neki, hogy vannak még a világon megbízható férfiak, és olyan édesen viselkedik a kisfiával, hogy Kylie szeretne esélyt adni neki… De Pace vajon valóban lezárta múltjának könnyelmű fejezetét?
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.


Várható megjelenés: 2019.május 31.



És akkor a negyedik rész :)


„Imádnivaló romantikus történet.” – Delighted Readers
„Újra és újra elolvasnám!” – Bookklovers
Egy látszólag ártalmatlan ígéret.
Egy lány, akit nem lehet elfelejteni…
Collins Drake életének minden egyes elemét az irányítása alatt tartja. Az üzleti ügyeitől kezdve a fizikai szükségleteinek a kielégítéséig… minden a parancsa szerint történik.
Így aztán nem volna szabad, hogy felborítson mindent, amikor egy nő jelenik meg a küszöbén, és emlékezteti egy ígéretre, amelyet tízévesen tettek egymásnak.
Mégis ez történik.
Mert Mia Monroe nem csupán a legjobb gyerekkori barátja volt, nem csupán az a lány, akivel elveszítette a szüzességét, és akit azóta sem látott, de ő az egyetlen, akit nem irányíthat. És Mia apránként darabokra szaggatja Collins alaposan kidolgozott terveit.
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.


Várható megjelenés: 2019.augusztus 30. 



A következő könyv a történelmi regények királynőjének R.Kelényi Angelikának az újdonsága lesz. A Riva nővérek sorozatának érkezik ugyanis a második része. Valami bámulatos lett az elsője így nagyon várom a folytatást!


1860. ​Róma.
Blanca egy gazdag, nápolyi kereskedő lányaként, álnéven – életét kockáztatva – nyer felvételt a Sant'Ambrogio zárdába.
Marco Fiore, a volt vatikáni nyomozó azzal bízza meg, hogy szerezzen bizonyítékot Maria Luisa zárdafőnöknő gyalázatos tetteire.
Blancának nincs más választása, a tét a szabadsága és a húga jövője.
Miközben a lány elviseli a megaláztatásokat, a zaklatásokat, a testi és lelki kínokat is a küldetés érdekében, Marco igyekszik a Vatikán magas rangú hivatalnokairól lerántani a leplet.
Nyomozásuk során olyan mocskos titkokra derül fény, melyeket korábban a sokat megélt Fiore is elképzelhetetlennek tartott.
Mire képes egy meggyötört, fiatal nő, ha szembekerül a sátáni kegyetlenséggel?
Vajon születhet-e szerelem a Gonosz árnyékában?

A történetet valós események ihlették.

R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal a 19. századi Rómába kalauzolja el az olvasókat.
A regény gyilkosságról, összeesküvésről, gyalázatról, hazugságról és titkokról mesél. A sötét és mocskos tetteket csupán a szenvedélyes és tiszta szerelem története ellensúlyozza.


Várható megjelenés: 2019.május 20.



Borsa Brown Gyalázat trilógiájának is érkezik a második része. Az írónő ezúttal az amishok elzárt és számunkra ismeretlen világába kalauzol el bennünket. Főszereplőink nem kevés próba elé néznek. És végre ide is érkezik a folytatás. Az első résszel nagy kedvenc lett a sorozat szóval nagyon várom :) Szülinapi ajándéknak nekem tökéletes lenne!


Dorothy ​Millert, a fiatal amish lányt vétkei miatt Pennsylvaniába száműzik, egy sokkal szigorúbb közösségbe. A lázadó lány nehezen viseli a szabályokat, és nem sejtheti, hogy e helyen maga az ördög és a pokol lakozik.
Mindeközben Gregory Hamilton, az üzletember is szembetalálja magát démonjaival, mégis azon igyekszik, hogy visszahozza a megszokott környezetébe a lányt, akinek összekuszálta az életét.
Samuel Zook, az amish fiú kihágásai miatt végleges kirekesztésre számíthat. Próbál hű maradni az ősei értékrendjéhez, de rá kell jönnie, túl önfejű és heves.
Vajon meddig képesek az emberek álarc mögé bújtatni valós énjüket? Meddig tartható féken az ösztön és a vágy? Legyőzheti a józan ész a szívet és a sóvárgást? Mindhármuknak rá kell döbbenniük, hogy reménytelen háborúba kezdtek önmagukkal, mert „legyőzhetetlen a szenvedély, akár a sír…”
Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Új sorozatában, a Gyalázat-trilógiában ezúttal is egy elzárt közösségbe, az amishok világába enged betekintést. Az első kötet, a Gyalázat és hit után a Gyalázat és szenvedély című részben kiderül, hogyan folytatódik Dorothy, Gregory és Samuel története.

Várható megjelenés: 2019.április 20. 



Szekeres Judit írónőnek is hamarosan új könyve érkezik. Nagyon szeretem az írásait. Az új regénye pedig még az eddigieknél is csodásabb borítót kapott. Szerintem eszméletlen szép lett. Ráadásul a fülszöveg is fantasztikus. Nagyon várom. Remeknek ígérkezik. 

Te ​mit tennél kockára a sikerért? És mit a szerelemért?

Jenna Sutton, a fiatal, frissen diplomázott közgazdász éppen első munkahelyét tölti be egy nemzetközi cégnél New Yorkban, szabadidejében pedig egy regény megírásán dolgozik. John Mark, a cég Madridban élő konzultánsa első látásra beleszeret Jennába. A lány eleinte tartózkodik Johntól, de néhány hónap elteltével elveszíti az érzelmei felett az irányítást, és fejest ugrik a sokat ígérő kapcsolatba.
Johnról idővel kiderül, hogy teljesen más ember, mint amilyennek őt korábban Jenna hitte. A kimért, hűvös konzultáns valójában egy szenvedélyes férfi, aki bevezeti Jennát a kaszinók és a fényűzés világába, ahol a lány befolyásos emberekkel ismerkedhet meg. Ennek köszönhetően hamar kiadják a könyvét is, ami hatalmas sikert arat. A hétköznapi lányból egyszerre világhírű celeb válik. Johnra azonban egyre kevesebb ideje jut, ami a kapcsolatuk végéhez vezet. Ám a férfi igazságtalannak érzi a helyzetet, és a józan eszét elveszítve bosszút áll Jennán.
Botrányos videófelvételt ad el egy magazinnak a lányról, ami hatalmas port kavar. Róluk szólnak a hírek, az újságok. De valóban minden az, aminek látszik?

Szekeres Judit a nagy sikerű Meztelen igazság és A múlt árnyékában című regényei után egy újabb, finom erotikával fűszerezett izgalmas történeten keresztül mutatja meg, hol a határ becsület és fondorlat között.


Megjelent!



Helen Hoang írónő itthon megjelent és hatalmas sikerű könyve A szerelem egyenlete után hamarosan ismét olvashatunk tőle. Biztos vagyok benne, hogy ezt is nagyon fogjuk szeretni. Íme:


Khai ​Diepnek nincsenek érzései. Persze bosszantja, ha valaki odébb teszi a holmiját, és elégedett, ha a könyvelés az utolsó fillérig stimmel, de elsöprő, fontos érzelmeket nem mutat. Nem gyászol, és nem szeret. Azt hiszi magáról, hogy sérült, de a családja ezt másként látja. Ők jól tudják, hogy a férfi az autizmusa miatt egyszerűen csak máshogyan viszonyul az érzésekhez. Mivel nagyon kerüli a párkapcsolatokat, édesanyja a kezébe veszi az irányítást, és Vietnamba megy, hogy tökéletes feleséget találjon neki.
Esme Tran Ho Si Minh-városban lakik. Mivel félvér, mindig úgy érzi, sehová sem tartozik igazán. Amikor lehetősége nyílik Amerikába utazni, hogy egy férjjelölttel találkozzon, nem tud nemet mondani, mert úgy gondolja, a családjának ezzel segítene a legtöbbet. De Khait nem sikerül a tervek szerint elcsábítania. Amit Esme a szerelemről tud, az mind igaz is… de csak saját magára vonatkozóan. Teljesen belebolondul a férfiba, aki meg van róla győződve, hogy sosem fogja tudni viszonozni az érzéseit.
Esme hamarosan kénytelen lesz elhagyni az Egyesült Államokat, de Khai végül rádöbben, hogy mindvégig tévedésben volt… és hogy a szerelemnek sokféle arca lehet.
Helen Hoang, a szívmelengető és üde A szerelem egyenlete című regénye után, melyet saját Asperger-szindrómája ihletett, ezúttal egy beilleszkedési nehézségekkel küzdő férfit kísér végig a pártalálás és a szerelem rögös útján.

Várható megjelenés: 2019.június 30. 



A következő könyv írója nekem nemrég az itthon megjelent első könyvével beírta magát a kedvenc szerzőim közé. Chelle Bliss Gyógyító szerelem című regénye gyönyörű történet lett. Annyira szerettem. Értékelés készült róla, csak ajánlani tudom! Nem könnyű a történet sokszor de bámulatos. Ha egy jót akartok olvasni akkor nem is kereshetnétek tökéletesebb olvasmányt. És már itt is a hír a következő könyvéről.

„Nem ​tudtam letenni, még többet akarok belőle.” – Sissi's Romance Book
„Egy édes, jóleső, második esélyes történet.” – Jezabell Girl & Friends
„Mennyi érzelem!” – iScream Books
„Gyönyörű, mély és szívbe markoló.” – Millsy Loves Books



Hat évvel ezelőtt elköltözött az egyetlen lány, akit valaha is szerettem.
Azt mondta, vissza fog térni hozzám.
Azt ígérte, hogy írni fog.
Megesküdött, hogy örökre az enyém lesz. De Evie Harper hazudott nekem.
Evie most visszatért, és ezúttal nem fogom elengedni harc nélkül.
*****************
Érettségi előtt egy évvel el kellett költöznöm, muszáj volt elhagynom az egyetlen fiút, akit valaha szerettem.
Azt mondta, örökké szeretni fog.
Azt ígérte, semmi sem választhat el bennünket egymástól.
Megesküdött, hogy várni fog rám. De Jack Nelson hazudott nekem.
Jack most újra azt akarja, hogy az övé legyek, de talán sosem lesz képes megbocsátani nekem a bűneimet.
Chelle Bliss, a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb romantikus története a második esélyről.


Várható megjelenés: 2019.szeptember 30. 



Laurelin Paige neve sem ismeretlen számunkra. Imádom a Fixed című sorozatát. És hamarosan egy teljesen új sorozatot olvashatunk tőle. Itt is van rögtön ehhez két könyv. Az egyik ráadásul már a napokban megjelenik.


Gwen Anders sebhelyekkel, kérges szívvel élte túl a nehéz gyerekkort. Elégedetten végzi a munkáját: a menő New York-i klubot, az Eighty-Eighth Floort menedzseli. Az ő története nem azzal ér véget, hogy „boldogan éltek, míg meg nem haltak”. Fenébe a tündérmesékkel! Amúgy sem hisz az ilyesmiben.
Amíg meg nem ismerkedik JC-vel.
A gazdag, megnyerő playboy a legszexisebb férfi, akit Gwen valaha látott, de őt nem érdekli az éjszakai kalandor. Ám amikor egy családi tragédia kis híján az összeomlás szélére sodorja, JC az, aki új túlélési trükköt tanít neki, mely elemi ösztönökre és vágyakra épül. JC kötöttségektől mentes leckéi arra kényszerítik Gwent, hogy lemondjon az irányításról. A gondosan felhúzott falak lassan összeomlanak körülötte.
Gwen csodálatos világot fedez fel a börtönén túl. A szabadság megrészegíti – és halálra rémíti. Amikor rájön, hogy érez valamit JC iránt, félti a szívét. Főleg, amikor kiderül, hogy JC-nek is vannak titkai. Olyan titkok, melyen nem eresztik.



Várható megjelenés: 2019.február 6. 



Itt van a másik könyv is ehhez a sorozathoz. Aminek a címe: Találkozások



Gwen Anders azért jött a Sky Launchba, hogy új életet kezdjen, és elmeneküljön a múlt sötét árnyai elől. Hamar beilleszkedik, és összebarátkozik a társmenedzserével, Alayna Withersszel, valamint a klub tulajdonosával, Hudson Pierce-szel. Noha nem a legideálisabb körülmények juttatták ide, most először érzi igazán otthon magát.
Az új élet azonban azt jelenti, hogy fel kell adnia a régit. És vannak dolgok, amiket nem akar eltemetni – akárcsak JC, a férfi, aki megtanította neki, hogyan szabaduljon fel.
A férfi, akibe nem lett volna szabad beleszeretnie. A férfi, akit nem akar elveszíteni.
Most, hogy még mindig fenyegeti a veszély, ami elől menekülni kényszerült, Gwen attól retteg, hogy sose lesz képes igazán továbblépni. Ha pedig mégis, vajon reménykedhet-e még abban, hogy JC szereti annyira, hogy eljöjjön és megkeresse őt?





Várható megjelenés: 2019.augusztus 1. 



Na és ha már az írónő akkor bizony a már említett Fixed sorozat is kap egy újabb részt. A fülszöveg alapján viszont annyi biztos, hogy lesznek itt még érdekességek.... :) Nem tudom, hogy a már megismert és kedvenc párosunk Hudsonnak és Alaynának mennyire lesz ez jó.... Kíváncsian várom.




Hudson Pierce!

Hogy fenn hordod az orrod, te meg a tökéletes terhes feleséged, Alayna. A tökéletes gyereketekkel a tökéletes otthonotokban.
Nem voltál te mindig tökéletes. A múltad tele van gaztettekkel.
A feleséged az összes titkodról tud?
Vajon akkor is kitartana melletted, ha tudná mindet?
Azt hiszed, csak mert ágyban pihen, meg tudod védeni? Milyen édes.
Aludjatok jól, ti ketten.

Egy régi barátod.







Várható megjelenés: 2019.augusztus 1.



Bella Andre Sullivan család sorozata is új részt kap. Kissé érdekesen karácsony környékére kijött a hetedik rész után a kilencedik. Oké persze az volt a karácsonyi :D De akkor csak, hogy visszatérjünk a rendes sorrendre hamarosan érkezik a nyolcas rész. Amiben ezúttal az ikrek közül megismerhetjük végre Lori Sullivan történetét is. Nagy kedvenc ez a sorozat szóval annyira örültem a hírnek. Remek stílusa van az írónőnek. Imádom a történeteit.




Grayson Tylert három évvel ezelőtt egy személyes tragédia arra sarkallta, hogy maga mögött hagyja New Yorkot, és a kaliforniai partvidék vadregényes hegyei közt kezdjen új életet. Már majdnem sikerül elhitetnie magával, hogy többé semmi másra nem lesz szüksége az életben, csak a kék égre, a végtelen legelőkre és az óceán tajtékzó hullámaira, amikor egy szép napon betoppan az életébe Lori Sullivan. A családja körében csak Huncutként emlegetett lány szélviharként forgatja fel Grayson érzelemmentes, magányos világát, és a férfi menthetetlenül beleszeret. 
De Lorinak vajon sikerül-e meggyőznie a bizalmatlan Graysont, hogy neki adja a szívét, és elhiggye, az örökké tartó boldogság nem pusztán hiú ábránd?






Várható megjelenés: 2019.március 29. 



A következő írótól már olvashattunk. Az talán annyira nem de ez igencsak felkeltette az érdeklődésem. Állati jó a borítója és ígéretes a fülszöveg is. Nem éppen egy csöpögős regény szóval akik kedvelik ezt a kategóriát azoknak biztos tetszeni fog. Én egyre inkább bírom az ilyen sztorikat szóval várom ez milyen lesz.


Claire ​sokat dolgozik, körzeti orvos Londonban, csendesen, egyszerűen él. És ő az ország egyik leghírhedtebb gyilkossági gyanúsítottjának a lányja, bár ezt nem tudja róla senki.
Majd harminc év telt el azóta. Claire és az öccse az emeleten aludtak, míg a házban brutális rémtettet követtek el. Másnap reggel megtalálták apjuk autóját a La Manche csatornához közel, a vezetőülés vérfoltos volt. Claire édesanyja határozottan állította, hogy látta a férfit a házukban azon az éjszakán, de az apa kiváltságos és befolyásos barátai fenntartották, hogy Lord Spencer ártatlan. Ő volt száz éve az első lord, akit gyilkossággal vádoltak, és aki eltűnt, azóta sem találták.
Mikor a rendőrség értesíti Claire-t, hogy megtalálták az apját, a lány gondosan felépített élete darabokra hullik. Nem tudja, vajon egy gyilkos lánya-e vagy egy olyan férfié, akit igaztalanul megvádoltak, de hamarosan kiderül, milyen messzire képes elmenni a lány, hogy megtudja az igazságot.

A regény alapjául szolgál a huszadik század egyik legismertebb megoldatlan gyilkossági ügye, Lord Lucan esete.
Flynn Berry Hiába futsz című regénye egyszerre letehetetlen thriller és megrázó történet arról, hogyan hat egy nőre az erőszak és a trauma, hogyan küzd meg az emlékekkel és a legfelsőbb társadalmi osztály kiváltságosaival.

Várható megjelenés: 2019. március 20. 



Nos ez az írőnó biztos mindenkinek ismerős. Vi Keeland neve A beosztott című regényével lett ismert nálunk. Rengetegen imádtuk és imádjuk azt a történetét. Amihez azóta már kaptuk tőle Órákon át kívánlak címmel még egy regényt. De már itt is a következő. Imádom! Aminek külön örülök ezzel kapcsolatban az a borító. A második könyve végén már megmutatták. Ott viszont egy teljesen más borítóval szerepelt mint ez. És meg kell mondjam örülök a változásnak mert ezzel sokkal jobb lett. Érkezik tehát hamarosan az Egomániás :)

Akkor ​találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen.
Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen.


Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nem is volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.

Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másik helyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a számat, amikor meghallottam, milyen tanácsokat ad az ügyfeleinek. Nem bírtam megállni, hogy elrejtsem a véleményem. De nem számítottam arra, hogyan reagál a testem minden egyes vitánkra. Pláne hogy úgy tűnt, mi csak vitatkozni tudunk.


Mi ketten épp egymás ellentétei voltunk. Drew egy keserű, haragos, a párkapcsolatokat bámulatosan pusztító fickó, miközben az én munkám meg az, hogy segítsek az embereknek megmenteni a házasságukat. Az egyetlen közös dolog köztünk, az az iroda, amin osztoztunk. És a vonzalom, amit napról napra egyre kevésbe tudtunk tagadni.

Várható megjelenés: 2019.március 18.



A következő írót van szerencsém személyesen is ismerni. Mike Menders. Igaz öreg hiba de még olvasni nem olvastam tőle. Aminek éppen ideje. És az új, hamarosan érkező regényével fogok kezdeni. Dögös, remek borító, ütős fülszöveg. Biztos fantasztikus lesz a regénye. Nagyon várom!





Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős. Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi.
A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély!
Hank vagyok. Ez az én történetem.










Várható megjelenés: 2019.február 14. 



Egy új LOL könyv is érkezik. Kelly Oram Sz mint szűz című regénye kap folytatást. Azt szerettem így kíváncsi leszek a folytatásra is.



Emlékeztek még Valerie-re, akit mindenki őrültnek nézett, mert a házasságig meg akarta őrizni szüzességét? 
Na és Kyle Hamiltonra, az ellenállhatatlanul szexi rocksztárra, aki ugyancsak felfigyelt erre a nem mindennapi elhatározásra, de még inkább Valra? Négy év telt el mindezek óta. Valerie kész nő lett, csábítóbb és önfejűbb mint valaha. A frissen szinglivé vált Kyle pedig rájött arra, hogy az egyetlen nő, aki valójában érdekli, nem más, mint Val. Ezért meghozza élete legdurvább döntését:
átáll az önmegtartóztató életmódra, csakhogy a lány közelében lehessen. Szűz Val játékszabályai szerint játszani azonban egyre nehezebb és nehezebb… Kyle szinte az őrület határán van, de végül rájön arra, mi az, ami még a szexnél is fontosabb, mi az, amire megéri várni.






Várható megjelenés: 2019.március 4.





Kezdésnek :) Én őket várom nagyon. De persze biztos, hogy a lista bővül majd még. Kinek melyik tetszett meg?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése