2019. február 1.

Chelle Bliss - Gyógyító szerelem


„A ​Gyógyító szerelem egy történet a reményről, a szeretetről és az élet váratlan kihívásairól. Ezek a szereplők rendesen megrángatják a szívhúrokat, miközben egy felejthetetlen érzelmi utazásra visznek.” – Meredith Wild, #1 NYT bestsellerszerző

„A szemem elhomályosult, aztán kitisztult, ahogy a könnyeim patakokban folytak az arcomon. Gyönyörű. Szívbe markoló. Ez a könyv veled marad még jóval azután is, hogy elolvastad.” – Rachel Van Dyken, #1 NYT bestsellerszerző
„A Gyógyító szerelem egy nagyszerű, lélegzetelállító történet, amitől sikoltani és sírni szeretnél, miközben a könyvet markolászod. És amikor vége, azért könyörögsz, hogy bárcsak még tartana.” – Toni Aleo, NYT bestsellerszerző

A sikeres és független Callie tökéletes élete fenekestül felfordul, amikor rákot diagnosztizálnak nála. Visszavonulva az otthonába úgy dönt, egy fallal veszi körbe magát, hogy elzárkózzon az egész világ elől – mígnem a legjobb barátja be nem mutatja neki Brunót, a jóképű, melegszívű alfahímet.
Bruno húga már túl van a rák elleni küzdelmen, ezért a férfi úgy gondolja, ő talán tud segíteni Callie-nek. Bensőséges kapcsolatba kerülnek, ahogy a férfi Callie támaszává válik, hogy megtalálja magában az erőt a rák leküzdéséhez.
Egy megindító és szívszorító szerelmi történet egy nő pokolbéli utazásáról és a férfiról, aki sosem hagyja őt magára.




Köszönöm a lehetőséget a könyv elolvasására az Álomgyár kiadónak! 





Ahogy írják az előttem szólok ez egy igazi szívbemarkoló, fájdalmas és gyönyörű történet. Teli reménnyel, szeretettel, szerelemmel. 

Köszönjük a kiadónak, hogy elhozta nekünk ezt a könyvet. Chelle Bliss személyében én biztos, hogy új kedvenc írónőt avattam. Bámulatos ahogy megírta ezt a történetet. Szomorú és boldog egyszerre. Tökéletes. 

Egy fájdalmasan gyönyörű szerelmi történet. Amit ha elkezdesz nem tudsz letenni. Én képtelen voltam. Pedig megmondom őszintén tartottam tőle. Nem igazán akartam egy sírós, fájdalmas történetet olvasni. És féltem a végkifejlettől is. De így immár kiolvasva egy cseppet sem bántam meg. 

Ugyanis minden pillanatát élveztem és imádtam. Pedig egy nehéz történet.


" Őt szeretném magam mellett tudni. A veszély nem ijeszt meg, az életemet már így is fenyegeti a belső ellenség. Bruno a rákhoz képest sétagalopp. "

Amit a főszereplőnő Callie mesél el nekünk. A lány akinek mindene megvan, éli az életét. Megszerzi amit akar. De nagyon hamar rájön, hogy lehet nem azok a legfontosabbak az életben amiket eddig annak vélt. Sajnos kegyetlen és fájdalmas leckét kap az élettől. 

Kiderül ugyanis, hogy rákos. Sajnos ha ez felmerül akkor rögtön egy dologra gondolunk. Ritkán van boldog befejezése egy ilyen történetnek. Kegyetlen betegség, fájdalmas. Nem is csoda, hogy Callie eddig tökéletesnek hitt élete pillanatok alatt összeomlik. Egy erős nő de ez még neki is sok. Pláne, hogy egyedül van. Nincs családja csak egy nagyon jó barátnője, Becca. Aki ott van neki de ő egyedül akar szembenézni ezzel. Ami már segítséggel is nehéz pláne így.

" Ha mindennap látjuk a szép kék eget, miközben soha nem figyelünk a sötétre, a napfelkeltét sem találjuk olyan szépnek. De ha látjuk, ahogy eltűnik a feketeség, és káprázatos színek váltják fel, már kénytelenek vagyunk belátni, hogy létezik felsőbb hatalom. "

Egy életrevaló, vicces, jó kedélyű és kedves fiatal nő. Rögtön szimpatikus lett. És ahogy jött a baj mindvégig együtt tudunk érezni vele. Igaz nyilván közel sem úgy mint aki tényleg átéli ezt. Az írónő mégis olyannyira tökéletesen adta át a történetet, hogy teljesen a magunkénak érezzük. Hiszen akaratlanul is belegondolunk, hogy bárkivel, bármikor megtörténhet. Hogy mit tennénk mi? Pokolian kegyetlen, nehéz. 

Cal is nehezen birkózik meg vele. Bezárkózik, teljes elmerül a kétségbeesésben. Ami teljesen érthető. Annyira sajnáltam és csak reménykedtem - sokszor helyette és vele is -, hogy vegye fel a harcot és ne adja fel. Az biztos, hogy nem egy könnyű téma. Mégis a való életet mutatja be, egy sajnos mondhatni mindennapi problémát. 

Ahogy említettem mindent remekül elmond, átad az írónő. 

Azonnal megkedveljük Callie karakterét. Aki mellé mégis akad segítség. Egyrészről egy olyan személytől akitől a lány a legkevésbé várná. Mert jó, hogy Becca a barátnője és mondhatni a családja ott van mellette. De igaza van a Callie-nek akármennyire szereti őt Becca akkor sem értheti meg, érezheti azt amit ő. Mégis bírtam a csajt, hogy nem adja fel és ha Callie nem is akarja ott van mellette és próbál vigyázni rá.

" – A bakancslistádon ez pontosan, hogy szerepel? 

  – Őrületes szex egy veszélyes bűnözővel. 

 – Nem vagy normális. 

 – Mondja a csajszi, aki már túl is van rajta. " 


Na és akkor jöjjön a másik segítség. Amire Callie nem számított. A történetünk férfi főszereplője: Bruno.


Hát szerintem nem sok olyan történet van ahol ennyire és ilyen sokáig, mondhatni a legvégéig nem tudtam hová tenni a pasit. Az biztos, hogy az írónő remekül kitalálta az ő szálát is. Nem sok ilyen titokzatos pasival találkoztunk még. 

Természetesen ami a külső szempontokat illeti azok a már jól megszokottak. Sőt! Még a szokásosnál is szexibb, dögösebb férfit kapunk. Aki ráadásul elvileg egy igazi izmos rosszfiú. Van egy bizonyos hírneve a pasinak. És beceneve is...... Már ebből sok mindenről lehet következtetni. A szóbeszédből... Mégsem tudtam hová tenni. Nem tudtam rájönni, hogy kicsoda is valójában?  Mivel foglalkozhat? A tökéletes titokzatos pasit megalkotta nekünk Chelle Bliss. 

Brunót, akiről úgy hírlik, hogy brutális és kegyetlen alak. Akitől mindenki fél. 

Mi viszont közel sem ezt az oldalát ismerhetjük meg. 

Az első pillanattól kezdve tetszik neki a lány és fordítva is. Így szó nélkül rohan ha hívják, hogy Callie-vel valami baj van. Egy irtó édes, helyes, segítőkész férfit ismerhetünk meg Bruno személyében. Aki ha kinézetre dögös és félelmetes is mégsem látjuk ilyennek. Van benne egy bizonyos kettősség. Amire még inkább rájön, hogy alig tudunk róla valamit. De mégis pont ezért érdekes és izgalmas. Persze én is gondoltam valamire és le a kalappal az írónő előtt mert közel sem az lett. :)  Csak pislogtam. Jó kis meglepetés volt. 

" Szexi, de kurvára ijesztő is. Veszélyes pasas. "

Rejtélyes, izgalmas rész volt ez mire szép lassan megismerhettük az igazi Brunot. És még jobban szerettem a pasit. Remek férfi. Akiről már a kinézete és a híre miatt azt gondolnánk, hogy egy igazi nőcsábász rosszfiú. És közel sem. 

Még ha Cal nem is akarja Bruno végig mellette van. Nem hagyja elzavarni magát. Igazán kitartó. Ott van végig a lány mellett. Segíti és szereti őt. Bámulatos egy pasi. Sokszor nem volt könnyű dolga Callie-vel de kitartott. Egy remek férfi. Remek barát, szereti a családját. És ő valóban tudja milyen ezen keresztülmenni. Le a kalappal előtte. 

Tökéletesebb társat nem is kaphatott volna Callie. Valakit aki a legnehezebb helyzetekben helyette is erős. 

Akivel már az elejétől ott voltak a szikrák. Pont ezért nem kellett sokat várni, hogy engedjenek a vágyaiknak. Mintha mindig is ismerték volna egymást. Imádtam őket. Még ezekben a nehéz időkben is képesek voltak néha viccelődni. Születtek aranyos, vicces pillanatok is. Képesek voltak kizárni a problémáikat, a világot. És csak egymásra koncentrálni. Kellett is. Főleg Callie-nek. 

Érthető, hogy is birkózott meg ezzel de jó volt látni, hogy végül nem adja fel és harcol. És ebben nem kis szerepe volt Brunónak. Hogy a segítője és a támasza volt a lánynak.

" Ő a fény az éjszakában. Eloszlatta a félelmeimet, és erőt adott, hogy küzdeni tudjak. " 

Egy nehéz, fájdalmas és félelmekkel teli történet. Megmutatja, hogy képes a tökéletesnek gondolt életed egy pillanat alatt darabokra törni. Hogy tanulod meg értékelni az élet apró dolgait amiket eddig észre sem vettél. Hogy Callie miként birkózik meg a betegségével. Szívszorító és fájdalmas. Ugyanakkor tanulságos is. 

" Ahogy Bruno a karjában tart, miközben figyeljük a napfelkeltét, ráébredek, milyen különleges ajándék minden egyes nap. "



Hiszen soha nem lehet tudni. Le a kalappal Callie előtt. Természetesen sok nehéz pillanata akadt. De harcolt és eldöntötte, hogy élni akar. Ha eddig a döntésig nehezebb is volt néha az út. Teljesen meg lehetett érteni. 

Minden tökéletesen a helyére került a regényben. Bámulatosat alkotott az írónő. Szenvedélyes, vággyal teli. Szeretettel, gyengédséggel, szerelemmel. A tökéletes regény. Egy cseppet sem könnyű témával. Mégis remekül kigondolt mindent és ezt hozta el nekünk Chelle Bliss ebben a lenyűgöző, szívszorító történetben. 

Sok szenvedés, félelem és szó szerint fájdalom jutott ki a szereplőinknek. Főleg Callie-nek. De tökéletesebb segítségeket nem is kaphatott volna ehhez a küzdelemhez. És ha már ez feljött akkor imádtam Bruno húgát Lee-t. Az egész családját. Eszméletlen jókat lehetett nevetni ezeken a részeken. Tökéletes hozzávalója volt a történetnek. Hogy akadtak benne ilyen pillanatok is a nehezek mellé.

" – Jó ég, Lee! Nem túlzás ez egy kicsit? 

  – Buli van, bratyókám. Mosolyogj, ne legyél seggfej! – válaszolta Lee, miközben rám kacsint. " 

Bruno és Callie csodás páros. Csupa tűz és szenvedély volt ha ők összekerültek. Vagy csupán a gyengédség, szeretet és szerelem áradt belőlük. Gyönyörűen megírt pillanataik lettek. 

Imádtam olvasni ezt a regényt. Minden pillanatát át tudod érezni, átgondolni. Fájdalmas, kemény. Mégis reménnyel teli. Hiszen nem szabad feladni. Gyönyörű lett! Csodálatosan megírta az írónő. 

Imádtam ezt a párost! Egy lenyűgöző történet! Ahol egyszer a fellegekben vagy majd utána rögtön a mélybe ránt. Imádom! Köszönjük, hogy elhozta nekünk a kiadó! 

Egy erős, mégis néha legyengült lány. Egy rögtön megszerethető karakter. Társául egy erős férfit kap aki mellette van és segíti. Szereti őt. Kemény, fájdalmas percek. Remény és boldog pillanatok. Szenvedély, vágy, szerelem. Mindenből tökéletes mennyiség, hogy megkapjuk ezt a gyönyörű romantikus regényt. 

Köszönöm az élményt! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Csodálatos, lenyűgöző olvasmány! Ami megmutatja, hogy a legnehezebb pillanatokban sem szabad feladni! Imádtam!



Értékelés:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése