2022. szeptember 14.

Lynn Painter - Mr. ​Téves Szám


Egy ​tévedés elvezethet Mr. Igazihoz

A helyzet felforrósodik a szavak világában, amikor egy véletlenül téves számra küldött, izgalmas üzenet név nélküli kapcsolattá alakul Lynn Painter fergeteges romantikus komédiájában.

A balszerencse mindig is üldözte Olivia Marshallt…, vagy csak lehet, hogy ő tényleg az a csődtömeg, aminek a családja tartja. De amikor egy random telefonszámról érkező „mi van rajtad?” üzenetből élete legérzékibb, legszórakoztatóbb – ámbár névtelen – kapcsolata lesz, azt hiszi, hogy a dolgok talán felívelőben vannak…
Colin Beck mindig is a legjobb barátja idegesítő kishúgának tartotta Oliviát, ám amikor a lány élete egyik legdurvább pechszériája után hozzájuk költözik, rájön, hogy átalakult egy egészen más és izgatóbb figyelemeltereléssé. Biztos benne, hogy meg tudja tartani a távolságot, egészen addig a pillanatig, amíg rá nem jön, hogy a lány az ellenállhatatlan Miss Félretárcsázás, akivel hetek óta afféle szextinget folytat – és most el kell döntenie, hogy felpörgeti-e a hangulatot, vagy megszakítja a virtuális kapcsolatot, mielőtt a dolgok összekuszálódnak.


A Kossuth kiadó újdonsága ez a humoros, romantikus történet. 

Kezdjük azzal, hogy ez egy újdonsága a kiadótól. A romantikus, erotikus történetek kiadása. De ezt a regényt elolvasva, innentől az ilyen jellegű könyveikre, mert szerencsére lesznek még, figyelni fogok. 💖

Nálam a Mr.Téves Szám lett a nyár kedvenc könyve!!  🏆 📖 ☎️ 📲

Egy kalandos, fordulatos, humoros, szenvedélyes, egy igazán a mai világra jellemző történet. Én nagyon imádtam! 

Persze ha elolvassa az ember a fülszöveget, akkor azt mondja, hogy jajj már milló ilyet olvastunk. Igen, lehet. De már elkezdve is, pláne miután végig is olvasod rájössz, hogy számtalan plussz érzelemmel, olyan szálakkal fel tudta dobni a regényt a szerző, hogy különleges legyen.

Engem először a borító és a címe fogott meg. Nagyon örülök, hogy végül beszereztem. Egy olyan része lett a gyűjteményemnek ez a helyes kis könyv, amit bármikor örömmel fogok leemelni a polcról. Egy még biztos újra olvasós sztori. 

Bárhol, bármikor. Ha csak egy kicsit szeretnétek kiszakadni a monoton és most már egyre sötétebb, szürkébb napokból, akkor ez a ti regényetek is! 

Amiben adott egy hősnő, Olivia. Hát szerintem ő simán elnyeri a legnagyobb katasztrófákba mindig beletenyerelő főszereplőnő címét. Komolyan, szegény mindig, az élet minden területén kifogja... De szerencsére ő nem egy olyan lány, aki padlóra kerül ezek miatt. Még ezekben a bakikban, tévedésekben is a jót keresi. Mindig próbál pozitív maradni. Ezt nagyon szerettem benne. Azonnal egy olyan hősnő lett akit képtelenség nem szeretni. És már én is vártam vajon milyen kaland jut ki neki. 

Állás, lakás nélkül indul a története. Ezért költözik be a bátyja és annak egy barátja lakásába. Nem csak Olivia, mindenki tudja, hogy nem éppen egy olyan ember, aki mellett a szerencse áll. Így a fiúk is kétkednek, de belemennek. 



Egy szál, ami valjuk be nem okoz nagy meglepetést. Hiszen hány olyan sztorit olvastunk már ahol a húgicának bejött a nagytesó legjobb barátja? Mégha ezt a pasit mindig is egy kiállhatatlan alaknak is festi le... Ugye előfordult már?

Ez a férfi nem más mint Colin Beck. Ezer éve ismeri Oliviát, tudja mivel jár ez az együtt lakás. És hát ne szépítsük, hogy hova is kívánja ezt. A jóképű, dögös immár lakótárs Colin. Leírások alapján egy igencsak helyes fickónak láttam magam előtt. Rosszfiúnak nem mondanám, azért a kezdeti nehézségek után mikor már kezdenek jól kijönni a lánnyal jól alakul itt minden.

Mindkét szereplőt azonnal meg lehet kedvelni. A mindig zűrös Olivia, és a pont szöges ellentéte, a mindig összeszedett üzletember, Colin. De ahogy mondani szokták, rájuk abszolút jellemző, hogy az elletétek mindig vonzzák egymást. 

Indul ez egy bizonyos téves szöveges üzenettel. Amit Colin véletlenül rossz helyre címez. Így ez a két fiatal, akik ismerik egymást  ezer éve elkezdenek pikáns üzeneteket váltani. 

Mr.Téves szám, és egy hozzá hasonló remek kis neve lesz a lánynak is. Már ezeket a kis szösszeneteket is imádtam! És ugye itt felmerül, hogy vajon kettejük számára, egyszerre, vagy egyenként, de mikor is és milyen formában derül ki, hogy ők egymással kezdtek beszélgetni. 

Írtó jókat nevettem nekik sokszor. Olivia, a csetlése, botlási miatt és hogy eleve egy humoros csaj. És azért Colin is oda tudta tenni magát. 😂

Majd ugye jött a hidegzuhanyként érő felismerés először a férfinak. Hogy ez a jó dumás és szerinte helyesnek vélt csaj akit elképzelt, és akivel beszélget, ő nem más mint a velük élő Olivia. A barátja kishúga.... Na itt némi sokk. Ha valamire, akkor erre Colin egyáltalán nem számított. Mert valahogy eddig mint nő, fel sem merült, számításba sem vette Oliviát. 

Tetszettek azok is amik ez után történtek. Hiszen felnyílt a szeme és ezután másként nézett a lányra. Apróbb, cseprőbb dolgok és elkezdtek nem kis vonzalmat érezni a másik iránt. Forró pillantások, szenvedélyes pillanatok. A perc amikor már egyikük sem tudott ellenállni az újonnan feldezettt egymás iránti vonzalmuknak.

Ezeket a részeket is remekül tálalta a szerző. Se nem kevés, se nem túlzó. Pont tökéketesre sikeredtek az erotikus jelenetek. Aztán jöttek az érzelmek. Szeretet, szerelem. Bizalom. Egyre több mindent osztottak meg egymással. Belső kis poénok. 

Imádtam minden pillanatot amit velük tölthettem! Maga a csattanó, a probléma amit bele vitt a szerző sem volt akkora meglepetés. Mégis remekül meg volt írva ez is. Ahogy az eddig eljutott részekkel, ezen is remekül vitt végig a sztori. Aminek reméltem egy véget, és nem csalódtam! Sőt! 

Fordulatos, kalandos, vicces, érzelmekkel teli, miközben váratlan élethelyzetekre segít választ találni. Tökéletes romantiks regény. 

Tényleg bátran ajánlom bárkinek! Remek kikapcsolódás! Számomra óriási meglepetés volt, hogy nem az a már milliószor olvasott sztori. Apró pluszok adják meg a tökéletességét!  Lekötött az elsőtől az utolsó oldalakig. Imádtam megismerni Oliviát és Colint! Külön és együtt is a közös történetüket. Meleg nyáron, vagy hideg télen a legjobb kikapcsolódás lehet bárkinek a Mr.Téves szám. 😊😍



Néhány kedvenc idézet: 

" – Nincs időm arra, hogy megvitassuk, anyánk hány pontban téved. – Olyan volt, mint Emily Gilmore középosztálybeli, hús-vér változata. " 


" Nem csődtömeg volt ő, inkább arról volt szó, hogy nagy felbontásan, teljes éberségben és színesben élt. " 


" […] valahogy beléd szerettem. Magam sem hiszem el, de annak ellenére, hogy egy életen át utáltuk egymást, teljesen elveszett vagyok, ha nem vagy az életemben. " 


" Ha megtalálod a tökéletes Félretárcsázásodat, nem engedheted el. " 


" Mr. Téves szám: Rossz számra írtam, ugye?
  Én: Úgy bizony! " 


" Lakótárs Colin szemtelenül vonzó volt, ám Divatos Üzletember Colin egyenesen isteni. " 




Értékelés: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése