2022. szeptember 5.

L.J.Shen - A szívtipró (Bostoni bikák 1.)


Hunter

Nem terveztem, hogy egy szexvideó főszereplője legyek, okés?

Egyszerűen csak megtörtént.

Erre az én utálatos apám fél év cölibátusra, piamentességre és totális unalomra ítél a legstréberebb, szűzike, Sailor Brennan társaságában.

Sailor

Nem vágytam erre a melóra, oké?

De annyira jó ajánlat volt, hogy nem mondhattam nemet.

Amúgy sem kell félni attól, hogy belezúgnék ebbe a gyönyörű, karizmatikus, csilliárdos agglegénybe.

Nem. Ellenállok Hunter Fitzpatrick vonzerejének.

Még akkor is, ha elveszítem mindenemet.

Még akkor is, ha odavész a birodalma.

Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shen új, Bostoni bikák-sorozata nem okoz csalódást a szenvedélyre és érzékiségre vágyó olvasóknak.


Nos, akkor íme a Bostoni Bikák első része. Igaz így már két részt elolvasva, lehet nem annyira, vagyis félig meddig ha illő a sorozat címe. Nem olyan sokat olvastam még eddig a szerzőtől. És a borító, a sorozat címe minden csupán csak egy erotikus, romantikus, inkább erotikus történetre utal. Amit ha elolvasol, rájössz, hogy nem egészen így van. 

Némi sötétséggel párosítva L.J.Shen valóban a Dark Romance regények királynője. Egyszerűen totál beleszerettem az írásaiba. Ebbe a sorozatába, az eddig megjelent két részébe biztosan. 

Itt van nekünk az első Bika: Hunter Fiztpatrick. 

Van ami nem változik soha. Egy sejthetően elképesztően szexi, dögös férfit ismerhetünk meg. Temérdek pénzzel. Ugyanakkor, egy olyan férfit akit mindenki csak egy gazdag, üresfejű szépfiúnak gondol. Holott ezzel a tévhittel ellentétben igenis egy érző, okos, jó humorú, szerethető és szeretni képes férfi. Igaz erre lehet nem rögtön cáfol rá. Pláne nem azzal a szexvideójával amivel indul a történet. 

Egy férfi, aki jóképű és gazdag. Aki bármit megtehet. Nők milliói olvadnak a lábai elé. És amit ő igencsak ki is használ. Majd jön egy botrány és a családjának ebből elege lesz. Ideje a rosszfiút, ezt A szívtiprót jó utra téríteni. 

Vagyis kezdésnek megpróbálni. 😁 

Itt jön a képbe Sailor Brennan. Egy mondjuk azt többnyire átlagos fiatal nő. Egy csinos, rendes lány. Neki jut ki a fél éves feladat, hogy meg kellene szelídítenie ezt a férfit. Együtt kell élniük, ahhoz, hogy végül mindketten megkapják amit akarnak. Mert a feltételek között, akkor már Sailor is szeretne valamit a Fitzpatrick csalódtól. Akkor már ő is nyerjen valamit ezen a kezdésnek cseppet sem kényelmes helyzeten.

Ahogy ez lenni szokott természetesen eleinte minden csak az üzletről szól. Mindenki jól jár, mindenki megkapja amit akar. 

És az sem egy újdonság, hogy ezek a tervek csak tervek.... Hiszen az érzelmek mindig közbeszólnak. 

Óriási kedvencem lett ez a páros. Külön is, de együtt pláne hatalmas forma volt Hunter és Sailor. Már a neveiket is imádtam. De amilyen vicces, szellemesek voltak elképesztően jól mulattam a társaságukban. 

Érzelmek sokaságát vonultatták fel. Vonzódás, vágy, szenvedély, szerelem? Az elsők lehet, de az utolsó? Hunter nem ez a fajta férfi. Vagy mégis? 🙈 Az írónő remekül írta meg miként kezdett el alakulni a  kettejük kapcsolata. A forróbb jelentek is remekre sikeredtek. Nem az a már-már túlzó, mondjuk ki mint sajnos sok ilyen jellegű regény már olyan mint egy rossz pornófilm. De ő még az erotikus pillanatokat is nagyon jól tálalta. Megmaradt a jó ízlés határain belül, de mégis leírta amit kellett. 

A humort, romantikát már említettem.


Aztán itt van nekünk egy igencsak túl féltő nagytestvér. Sam Brennan. Hát ő aztán tényleg képes lenne ölni, ha valaki bármivel is bántaná a hugát. De azért ő is tud nem csak halálosan komoly lenni. 

Ugyanakkor a humor, szenvedély és szerelem mellé végre egy olyan regény, amibe valódi gondolatok is jutottak. Problémák, egy életszagú történet ami miközben szórakoztat, ad gondolkodnivalót is. A szerző remekül szőtt bele nehezebb témákat, gondolatokat. Miközben megismerhettük Hunter Fitzpartick és Sailor Brennan múltján, jelenét és szép lassan a jövőjét. 

Tökéketes egyensúlyozott mindebben. Imádtam olvasni kettejük történet. Ami közben még nem kevés pluszt is kaptunk. Hiszen a további karakterek megismerése nagyon sokkal emelte a sztori fényét. Elkezdte sejtetni mire is számíthatunk például a Bostoni bikák további részeiben. Ezt különösen imádtam. 

Hunter és Sailor óriási kedvenc párosom lettek. Imádtam olvasni róluk. Az külön jó pont, hogy egy egész szép vaskos kis regény lett. Így tökéletesen jutott benne hely mindennek. Érzelmek sokaságát vonultatta fel, miközben komolyabb gondolatok is voltak rejtve a csodás pillanatok mögé. Hiszen tudjuk, nem minden rózsaszín. De így volt kerek a történet. 

Minden másodpercét imádtam. 

Egy remekül szórakoztató, de mégis tartalmat adó regény. És ezt írom úgy, hogy már a végre megjelent 2.részt is olvastam. Hamarosan azzal is jövök. 😉

Tehát ha nem egy szimpla erotikus regényre vágytok, akkor ez a ti történetetek. Sok más hozzávalóval fűszerezte L.J.Shen, hogy egy elképesztően jó kis sztorit olvashassunk. Ami nem mellesleg, szerintem egy remek borító mögé is lett rejtve. 💗


Néhány kedvenc idézetem: 


" – Akármeddig mész is, tudd, hogy én még annál messzebb is elmennék miattad. " 


" – Hunter Fitzpatrick, mik a terveid az erkölcsi tisztaságommal? […]

  – Vicces, hogy kérdezi, Miss Brennan. Attól tartok, a teljes eltiprása a célom. " 


" Utáltam, hogy Sailor Brennan ennyire fontos lett nekem, hogy állandóan csak rá gondoltam, hogy aggódtam miatta, hogy kaját rendel. A kis vadásznő fogta, és meghódította minden agysejtemet, aztán betöltötte azokat önmagával. Anélkül, hogy észrevettem volna, hogy kurvára engedélyt adtam volna rá, átosont a fejemből a szívembe. " 


" Hunter vakmerő volt, lázadó, bűnös és szent egyszerre.

Egy herceg, aki soha nem akarta ezt a címet.

Egy tiszta szívű élvhajhász. " 


" Amúgy meg apa kinyírná Hunter Fitzpatricket, ha bajba sodorna.

A tesóm, Sam pedig eltüntetné a holttestet. A maffiózó család szépségei! "


" – Az lehet, de a hűség előbbre való, mint a vérrokonság – felelte Aisling. – Egy csapat vagyunk. Egy falka. Boston szépségei. " 


" Vicces volt, hogy Hunter butának hitte magát, én pedig csúnyának gondoltam magam, ezek a különböző eredetű bizonytalanságok pedig ellenségekké tettek minket. " 


Értékelés: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése