2023. december 20.

Claire Contreras - Szív ​és eskü (Tiltott vágyak 2.)

 📚 Könyvajánló 📚


Eddig ​a létezéséről se tudtam.

Most minden gondolatom ő tölti ki.

Apám váratlanul halt meg. A gyász még mardossa a lelkem, amikor az ügyvéd a végrendelet miatt hív. Nem sok örökségről lehet szó, hiszen édesapám egyszerű munkásember volt. Legalábbis ezt hittem…

Rám zúdul az igazság. Nem elég, hogy rengeteg pénz kerül a birtokomba, de a legnagyobb sokk az, hogy megboldogult atyám a beleegyezésem nélkül adott férjhez egy vadidegenhez.

Persze ez nem maradhat így. Eldöntöttem, beviharzok az állítólagos „férjem” munkahelyére, ami egy kétes szórakozóhely, és átadom a válási papírokat. De minden képzeletet felülmúl a férfi, akivel összekötötték az életem. Giovanni Masseria egy extravagáns playboy, akinek hatalmát csak vadító megjelenése múlja felül.

Amikor szembesítem azzal, hogy én vagyok a felesége, teljesen ledöbben. Ő sem tudott róla. De most hasznot kovácsol belőle magának, azonban ehhez rám is szüksége van. Persze, én is nyerek vele, csak még egy kicsit házasoknak kell maradnunk. Utána pedig elválunk, mintha mi sem történt volna. Ugye?

Nem tartozom a világába, és tudom, hogy ez egyikünk számára sem fog jól végződni, de mégis valami hozzá vonz. Mindörökre.


Ahogy írtam már az olvasós posztjához ennek a könyvnek, nézzétek el ha sokat fogok áradozni erről a könyvről. Nagy szerelem volt a Szív és tánc is, de az írónő képes volt brutálisan felülmúlni önmagát. 

Még jobban imádom, mint Lorenzoék történetét. 

Igen, már az első kötetben is felbukkant a hősnő sötét, szexi, dögös, rosszfiú bátyja, Gio. Na már ott is sejtettem, ott elérte a szerző, hogy akarjam olvasni ezt a kötetet. 

Bármeddig olvastam volna róluk, ugyanakkor örülök, hogy megtudtam milyen befejést kap Gio és Isabel sztorija. 

Egy maffia románc története, mégis abszolút új momentumokkal. A szexi, rosszfiú, aki a sötét oldalon áll, igaz, társaihoz képest nem mindig, ha lehet igyekszik inkább a fényben állni. Valamint a fiatal tanárnő története. Aki közel sem egy ártatlan kislány. Noha már a történet indulása rengeteg feldolgoznivalót hoz Isabel számára. 

Na de jöjjön egy kis Giovanni Masseria. Már a nevét is imádom. A leírások és jellemzések még hozzájönnek, ami alapján egy brutálisan jóképű férfit láthatunk magunk előtt. Akinek hát lássuk be, sosem volt egyszerű az élete, a családja, a szülei. Egy hataloméhes, kemény, durva apával és egy anyával, aki szintén hasonló, ráadásul el is hagyta Gio-t és a húgait. Ez kellően keménnyé tette őt. Még ez is. Valamint ez a világ, amiben mozog szintén megköveteli ezt számára. Mégis egy olyan férfi, aki azért igyekszik a jó úton is járni. Egy rendkívül okos, karizmatikus férfi. Akinek még ha nem gondolnánk, eszméletlen jó a humora. Kellően kemény tud lenni és bármi áron eléri azt amit akar. Igen csak szereti birtokolni azt, aki fontos neki. Igaz eddig a húgait leszámítva nem igen akadt ilyen személy az életében. A kapcsolatait tekintve tipikus férfi. Általában a rövid, alkalmi kapcsolatok híve. 

Míg nem találkozik a feleségével. Már ez újdongádként hatott számomra. Hogy egyikőjük sem ismeri egymást, mégis egyik pillanatról a másikra szembesültek vele, Isabella apjának a végrendeletéből, hogy ők ketten házasok. 

Mivel mindketten iszonyat akaros, erős, makacs személyiségek, ebből kifolyólag igen határozottan álltak a dologhoz. Isabel válni akart, Gio is, de miután csak megkapta amit akar. 

Egyenesen beleszerettem a közös jelenteikbe. Ami csupa humor és szócsaták, ugyanakkor már az első pillanatoktól jelent volt az a brutális erejű vonzás kettejük között. Ahogy az írónő mindezt visszaadta... Elképesztő. Az olvasó is teljesen képes átélni a helyzeteket, az érzéseiket. Ilyenkor sajnálom, hogy ez csak egy regény, egy mese. Ilyenkor jövök rá, hogy ilyen tényleg cak a könyvekben létezik. 

Annak viszont lehengerlő volt. 

Végigkövetni a sorsukat. Közben megismerve mindkettőjüket. Külön a személyiségüket, az életüket, az érzéseiket. Hogy mit várnak a jövőtől. Ez utóbbi nem is különbözhetett volna jobban egymástól. Mégis fantasztikus volt látni, hogy ezek ellenére mit hoztak ki magukból és a kapcsolatukból. 

Egy-egy ilyen sorozatnál, pláne ahol minden részben másik páros szerepel, nagyon szeretem ha a korábbi párosok, akik hol családi vagy barátok kapcsolatokból jön össze, újra felbukkannak. A srácok jeletei eszméletlenek voltak. Jókat derültem nekik sokszor. De ugyanez áll Isabel és Gio pillanataira is. 

Imádom! Egyszerűen az írónő teljesen megvett az írásaival. Úgy általánosan értem, de ezzel a regénnyel főleg. Az biztos, hogy ez még többször újraolvasós lesz számomra. És azért lássuk be, ilyen regényt ebben a zsánérben már nehéz alkotni. Claire Contrerasnak mégis sikerült. 

Egy brutális és ugyanilyen jól felépített sötét világot mutat be, ahol sokszor felcsillan a fény. Fantasztikus karaktereket ábrázol, akikkel imád az olvasó ezen az úton kalandozni. Csupa nevetés, ugyanakkor sok félelem, fájdalom, kétely és titok az, amivel ki van kövezve ez az út. Ez mellé még sok-sok szenvedéllyel, szeretettem és szerelemmel. Megannyi érzéssel még. Egy lehengerlő érzelmi utazás. Két néha hasonló ember társaságában, máskor meg egy olyan férfival és nővel, akik jobban nem is különbözhetnének egymástól. Egy bámulatos szerelem meséje, egy igazi maffia románc. Claire Contraras ezúttal is tökéletes írásában. 

Szerelem első olvasásra! 


Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése