2014. november 22.

Julie James Az a gyanúm, szerelem

A nő nyugalomra vágyik.
Egy milliárdos lányaként és a város legjobb borkereskedőjeként Jordan Rhodes állandó résztvevője az exkluzív chicagói partiknak. Ám a sors megáldotta egy felettébb zűrös ikertestvérrel is, aki miatt kénytelen segíteni az FBI-nak leleplezni a maffiának pénzt mosó közismert étteremtulajdonost. Ennek érdekében olyan kísérővel kell elmenni egy adománygyűjtő rendezvényre, akit a háta közepére sem kíván.
A férfi teljesen másra gondol.
Nick McCallnak, Chicago legjobb beépített ügynökének egyszerű a filozófiája: soha ne keveredj személyes kapcsolatba, különösen azzal ne, akivel együtt dolgozol! Csak az a baj, hogy Jordan Rhodes okos, gyönyörű és izgalmas is. Ők ketten minél hamarabb szeretnék megoldani azt a megbízatást, amely Jordan testvérének szabadulást, Nicknek pedig dicsőséget hozhat. Már csak azért is sietnének, mert öt percet sem bírnak ki parázs szópárbaj nélkül.
Ám ami egyszerű megbízatásnak indul, az hirtelen kezd valami nagyon más lenni…



 Úgy néz ki, az író nő eddigi 3 itthon megjelent könyve közül már meg is van az abszolút befutó. Mégpedig ez a történet.

Pedig mikor megvettem és elolvastam újra a kettő fülszövegét úgy voltam vele a Gyakorlat teszi a mesterkedőt fog jobban tetszeni. Hát ez toronymagasan verte azt.

Egyszerűen imádtam. Imádom, ahogy ez a nő ír. Egyszerűen fantasztikus. Igaz nem mondom, hogy olyan sok újdonság lenne magában a történetben mégis lehetetlen letenni.

Imádom a karaktereit, a stílusát. A remek pasikat, főleg Nicket. De ugyanúgy Jordant is. A kettejük szó párbajait, és be szólogatásokat. Ugyanakkor ha már a szó párbajok és beszólogatások nagyon bírtam Nick főnökével való beszélgetéseket is valamint mikor ismét felbukkant Jack Pallas.

Jó volt ismét hallani róla és Cameronról.
Minden tökéletes volt a történetben, minden sorát imádtam. Az eddigi három könyve közül egyenlőre nálam ez vezeti a listát. Az írónő nagyon tud. Remélem még jó sok ilyen szuper történetet olvashatunk tőle.



Értékelés:          
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése