2016. április 27.

Álomgyár kiadó újdonságok 2.rész

Itt is a második mégpedig a másik nagy kedvencemmel. Borsa Brown :)

A jó hír pedig Az Arab című sorozatához kapcsolódik. Nála is szintén nem olyan régen jelent meg az új könyve az említett sorozat második része. A férfi szemszöges első rész után kaptunk egy női második részt.

Ehhez is most kaptunk címet, borítót ilyesmit :)

Érkezik tehát az Arab lánya :)

Előre is bocsánat amiért nem lett még külön bejegyzése a könyveknek pedig olvasásra kerültek. Röviden pár mondatot azért megejtenék. Először is gratulálok hozzájuk az írónőnek. De én egyenlőre abszolút kedvencként megmaradok a nagy szerelmemnél a Maffia sorozatánál.

Imádom, imádtam ennél is ahogyan ír, de kellett egy kis idő miután valaki valahol szépen lelőtte nekem a történet végét. Szóval egy kis idő kellett, hogy rátudjam venni magam a folytatásra. Sosem szerettem ilyen történeteket olvasni - ugyanakkor gratulálok, hogy ezt és így megírta -  aki olvasta a könyveket tudja mire gondolok. Előre is bocsánat ezért drága Borsa.

Eddig és most sem volt gond magával az írásával csak le a kalappal előtte. Hiszen általa egy számunkra teljesen ismeretlen világot ismerhettünk meg. Ráadásul olyan alaposan mintha mi magunk is mindig ide tartoztunk volna. Szóval imádom ahogyan ír és végül is csak gratulálni lehet neki, hogy ezt így megírta.

Szóval tetszett nagyon, imádom az írásait de egyenlőre totális szerelem a Maffia sorozat iránt. Ettől függetlenül a most érkező hírnek nagyon örültem és nagyon fogom várni is.
Az Arab eddigi részei után jöhet a folytatás amiben a megismert pár Csilla és Gamal lányát Annát is megismerhetjük mégpedig az apja teljesen új világában. Kíváncsian várom mit tartogat még ezek után nekünk Borsa. Csalódni biztos nem fogunk :)

Jöjjön addig is egy kis előzetes és borító:

Gamal, a szaúdi királyi család tagja, megkapja élete legnagyobb feladatát: fel kell nevelnie magyar szerelmétől született gyermekét, Annát nem is akárhol: saját hazájában, Szaúd-Arábiában. A család nem nézi jó szemmel a házasságon kívüli kislány érkezését. De ha ez nem lenne elég, a sors még egy megoldhatatlannak tűnő kihívást küld Gamalnak

Vajon képes egy apa egyenlőséget tenni gyermekei között, amikor azt a vallási tradíciók szerint nem is volna szabad? Lehet boldog egy ilyen zord világban egy ártatlan kislány, akinek már születésekor megpecsételődik a sorsa? Mire képes az apai szív? Mire képes egy mostoha?

A hatalmas sikert aratott Az Arab című regényben megismertük egy szívbemarkoló szerelem történetét. Az Arab szeretője a magyar nő szemével mutatja be ugyanezt az érzelmi hullámvasutat. Az Arab lányában a kettejük szerelme gyümölcsének élete bontakozik ki, miközben Gamal lelke is új életre kel.


Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai nem véletlenül váltak az olvasók kedvenceivé. Az írónő a már megszokott stílusban folytatja a történetet, mely ismét bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.


És így a végére még egy remek hír. 

Útnak indulnak az Álomgyár angyalai. Mégpedig egy országos turnéra ahol az írókkal találkozhatunk :) Már sok helyszín és időpont van részletesen a kiadó oldalán. 

Egy kép, mert hozzánk is jönnek Szegedre. 


A  rossz hír nekem csak annyi amit Anne és én beszéltünk is, hogy mennyire jó hír és ötlet ez a kiadótól, hogy pont nem leszek itthon. Egy két nap híja a dolognak, pont Rómában leszek. Hihetetlen annyi esély lett volna már de valami mindig közbejött, hogy találkozzak a lányokkal de ha hazajövök összehozzuk és őszre jönnek az új könyveik is :)  És megígértem nekik, hogy egy egy könyvük jön velem egy Római fotó erejéig :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése