2016. április 20.

Megjelenés hírek

Sziasztok! Mint látjátok néhány hírrel jöttem. A legtöbb jó, de akad egy csúszásos hír is :(

Na de jöjjenek először a jó hírek. Mégpedig a megjelenések.





Kezdésnek az egyik imádott sorozatomhoz érkezik új rész. Jamie McGuire Maddox testvérek sorozatához. Ezúttal is egy újabb Maddox fiút ismerhetünk meg. Név szerint Taylort. Ő immár a harmadik. Nálam a második könyv szereplője Thomas Maddox a totális befutó. Vagyis meglátjuk Taylor lekörözi e vagy sem :) A Könyvhétre érkezik a könyv ha minden igaz. Arra mér szeretnék menni. Sajnos a heti Könyvfesztiválról lemaradok. Szóval holnaptól semmi fb vagy ahol írhatnak erről :( De ahogy a barátnőm mondta valamit valamiért. A májusi Róma vigasztal :) Sőt.





A másik könyv Abbi Glines Sea Breeze sorozatának harmadik része. Te vagy nekem a remény címmel. Ez a könyvfesztiválra érkezik. Szerettem a sorozat első két részét is szóval kíváncsian várom. Ízelítőnek egy kis fülszöveg a borító mellé:

Cage York baseball játékos nagyravágyó tervekkel és reményekkel. Igazi vagány srác, aki imádja a nyüzsgő várost, a napfényt és a szép lányokat. Ám az álmai hamar szertefoszlanak, és a hőn áhított karrier helyett Sea Breeze-től távol ragad egy farmon. 
Eva Brooks, élete sokáig úgy zajlott, ahogy a nagy könyvben mag van írva. Mindig a kitűzött cél felé haladt, és el is érte azt. Egészen addig, amíg első szerelme, John Beasley, életét nem vesztette egy tragédiában. Eva gondosan megtervezett élete egy pillanat alatt semmivé lett. 
A csalódott Cage és az összetört szívű Eva találkozása nem indul zökkenőmentesen. A lány, úgy tűnik, kezdetben utálja a fiút. Eva próbálja bezárkózni, és megvédeni magát egy esetleges újabb csalódástól. De Cage nem adja fel., minden alkalmat megragad, hogy a lány közelében lehessen. És ahogy az idő halad, Eva is rájön, hogy mindketten új reményt adhatnak a másiknak. De képesek lesznek maguk mögött hagyni a múltat? És ami talán még fontosabb: le tudnak mondani terveikről, vágyaikról a szerelemért?




A másik könyv amit pont most láttam, hogy megjelent Lakatos Levente eddigi Szigor sorozata immár könyv formában. Remek lett a borító is, nagyon tetszik. Mivel vasárnap voltam szülinapos úgy döntöttem egy kis bűnözés engedett a héten. 1 könyv erejéig. Amit köszönök a legjobb apunak <3  Eddig a Wow kiadadós Üvegszív volt a célpont de ahogy láttam ezt vacillálni kezdtem :D Szóval kiderül melyikre bukkanok rá hamarabb de mivel a beharangozása is nagyon tetszett szerintem ez lesz a befutó. Kép persze érkezik majd :) Egy kis ízelítővel nektek is: :)

Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.
Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?
Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet.
Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!




A rosszabb hír pedig az Athenaeum kiadótól érkezik. Julie Kenner Vágy című sorozatának harmadik részére várunk már jó ideje. Az első részek ehhez képest pikk pakk kijöttek. Erre már jó ideje várunk. És úgy tűnik még várhatunk is. Ugyanis csúszik a májusra tervezett kiadás és csak ősszel érkezik. :( Remélem annál tovább nem húzzák már.









Még egy könyv akad ami felkeltette az érdeklődésem. És elvileg már rendelhető is. Megfogott a borítója és a fülszövege is. Még nem hallottam az írójáról de meglátjuk :)

"A szerző ajánlata 1 adag szórakozáshoz (kizárólag felnőttek számára):
Előétel:
Ropogós erotika
Frissen facsart humor
Forró szerelem (nem felmelegítve)
Főfogás:
Némi utazás
Hatalmas szenvedély
Hosszúra nyújtott vágyakozás
Nagyadag csalódás, könnycseppekkel dinsztelve
Késhegynyi krimi
Desszert:
Csipetnyi teljes kiőrlésű ármány
Jókora meglepetés
Felhasznált fűszerek:
Perverzió
Trágárság
Szervírozva 415 oldalon.
Tálalási javaslat:
A fogásokat alapos kézmosás után helyezzük tűzzománc tálkákba, majd lehetőleg egy Tiffany lámpa fényénél falatozzuk el.
Fogyasztható a nap bármely szakában, tetszőleges mennyiségben, nemtől függetlenül."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése