2016. április 14.

Tara Sue Me - Az alàvetett - ajànló

Sziasztok.  Egy kis ajànlóval jöttem.  Mégpedig egy egész új kiadó könyvével. Ez a Mūvelt Nép Kiadó. 

Egyik új könyvük ez a bizonyos amirõl a bejegyzés is szól.  Ugyanakkor úgy tūnik még az anno Ulpius kiadónàl megjelent könyvek folytatàsaiból és szerzõitõl is olvashatunk ismét hàla a kiadónak. 

Na de jöjjön a lényeg, az a bizonyos könyv.

Abby King a titkos fantáziájának él.
New York a West Industries jóképű és briliáns igazgatójaként ismeri Nathaniel Westet, de Abby többet is tud róla: a férfi egy gyakorlott, szexi domináns, aki új alávetettet keres magának. Abby, aki szeretné egyszerű könyvtárosi életét feldobni, és belevetni magát a gyönyörök világát, felajánlja magát Nathanielnek, hogy teljesítse be legtitkosabb vágyait.
A Mesterrel töltött egyetlen hétvége után Abby már tudja, hogy még többet akar, és ezért hajlandó alávetni magát Nathaniel feltételeinek. De a gyönyör ellenére, amit a vállalkozó szellemű Abby kap, a szabályok mögé rejtőző Nathaniel mindvégig hideg és távolságtartó marad.
Ahogy Abby egyre mélyebben bonyolódik bele a hatalom és szenvedély szívfájdító világába, attól fél, hogy Nathaniel szíve sohasem lesz elérhető számára – a sajátját pedig aligha tudja megmenteni…

Néhàny infó a könyvrõl:
Író: Tara Sue Me
Cím: Az alàvetett
Sorozat: Alávetett trilógia 1.
Kiadó: Mūvelt Nèp
Kiadás éve: 2016
Terjedelem: 384 oldal


ETTŐL A KÖNYVTŐL AZT MONDOD MAJD: "MINEK AZ ÖTVEN MICSODÁJA?"
(Southern Fiction Review)


A műfajteremtő erotikus regény, az Alávetett-trilógia első kötete már magyar nyelven is olvasható!

Az irodalmi naptárakban a Szürke ötven árnyalata című könyv csak a második volt. Valóságban a műfaj első, és mindmáig meghatározó darabja, Az alávetett című regény évekkel korábban megjelent és ebben a témában máig meghatározza a dominancia és behódolás világa iránt érdeklődő olvasók irodalmi érdeklődését. Az érzelmekkel túlfűtött, botrányszagú könyv most a Művelt Nép könyvkiadó gondozásában kerülhet a hazai olvasók kezébe.

A mű szerzője, Tara Sue Me amerikai írónő első könyvét 12 évesen írta. Közel húsz évnek kellett eltelnie, hogy – az egyébként visszafogott családanya, aki férje elől is 3 évig titkolta, hogy erotikus regényeket ír – újra tollat ragadjon. Ennek köszönhető az Alávetett-trilógia első kötete, a trilógiával megegyező című Az alávetett nevű erotikus regény. Az írás a dominancia és a behódolás világába enged betekintést és kalauzolja el az olvasókat. Tara Su Me műfajteremtő, kábító és botrányos Alávetett-trilógiája világszerte milliókat tett a rabjává. Itthon, magyar nyelven a Művelt Nép Kiadó gondozásában jelenik meg, 2016 áprilisától érhető el a hazai könyvesboltok kínálatában.

A könyvrõl nemsokàra vélemény is jön :) és amiért köszönet a kiadónak! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése