2017. január 8.

Érkezik az új Joss Stirling

Egy másik remek hír is érkezik így este.

Természetesen egy megjelenéses hír. Mégpedig egy szintén nagyon szeretett sorozathoz érkezik új rész amire én személy szerint nem is számítottam de nagyon örülök neki.

Mégpedig Joss Stirling Lélektársak sorozatának új immár ötödik része érkezik. Imádtam a sorozat eddigi részeit szóval nem is kérdés, hogy mindenképpen kívánságlistás a könyv.

Íme hozzá a fülszöveg és borító:




Angel lobbanékony természetű. Nehezére esik palástolni azt a képességét, amellyel uralni tudja a vizet. Ám ahogy összetalálkozik a borongós, de jóképű Marcusszal egy nyári fesztiválon, ahol mindketten fellépnek, úgy érzi, mintha a hullámok őt is elsodornák: a fiú énekétől az ő lelke is dalra fakad. Kölcsönös vonzalmuk feltartóztathatatlanul tör előre, akár a dagály; ám Marcus bizalmatlansága Angel adottságával szemben még erősebbnek bizonyul. Hogy maradhatnak együtt, ha Marcus képtelen elfogadni Angel valódi énjét, és mit jelenthet ez kettejüknek? És ahogy a hurok egyre jobban szorul a savant közösség körül, legfőbb ideje eldönteni, hogy ki melyik oldalon áll. A nagysikerű Lélektársak-sorozat savantjainak szövevényes története ezzel az izgalmakkal és humorral átszőtt regénnyel folytatódik.





Nagyon ígéretes a fülszöveg, a borító pedig szerintem állati jó lett. Imádom a lilát szóval nagyon bejövős. Aki szintén szereti a sorozatot és kíváncsi az új részre a kiadótól kapunk egy pillantást a regénybe: (imádtam ezt a részletet csak kevés volt. ide a könyvvel :D )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése