2017. január 24.

Érkezik a Crossfire 4

Sziasztok!

Egy fantasztikus szolgálhatok így estére vagyis pontosabban az Athenaeum kiadó. Hát ezek után ma este és szerintem még sokszor imába foglalom a nevüket. El se hiszem, hogy végre ennyi idő után érkezik a folytatás. A Könyvmolyképzőhöz érkező Nalini mellett ez volt a másik imádott és nagyon várós könyv.

Bizony érkezik végre egy újabb adag Gideon Cross. Sok idő után, hogy megszűnt az Ulpius kiadó az Athenaeum átvette és immár érkezik is. Szóval nemsokára ismét olvashatjuk Eva és Gideon történetét :)

Végre itt a nemzetközi sikersorozat várva várt 4. része: Eva és Gideon szenvedélyes szerelmének története folytatódik!
Gideon angyalkának hív, pedig ő a csoda az életemben. Az én gyönyörű, sebzett harcosom, aki elszántan küzd, hogy lemészárolja a démonjaimat, de a sajátjaival nem akar szembenézni.
Fogadalmunknak még jobban össze kellett volna kovácsolnia bennünket, ám ehelyett felszaggatta a régi sebeket, felszínre hozta a fájdalmat, a bizonytalanságot. Éreztem, hogy Gideon kicsúszik a kezem közül, hogy legszörnyűbb félelmeim valóra válnak, hogy elveszítjük egymást…
Életünk legboldogabb időszakára árnyékot vetett a múltja, és pusztulással fenyegetett mindent, amiért olyan keményen megdolgoztunk. Borzasztó válaszút elé kerültünk: vagy az ismerős, biztonságos lét, amit megismerkedésünk előtt éltünk, vagy a harc egy olyan jövőért, ami hirtelen lehetetlen, reménytelen álomnak tűnik…




Tervezett megjelenés: 2017. 02. 14.

 Szóval mint látjátok úgy fest fantasztikus februárnak nézünk elébe. Remélem sokan örültök még neki. Engem totálisan feldobott a hír. Lehet tartok az első 3 részből egy újrázást addig :)

Előrendelni pedig itt tudjuk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése